Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

canım bu sorduğum altların bel ölçülerini de verebilirmisin bir kaç tane alt almak istiyorum da

zara pantolon hiç giymedim etiketi üstünde hala bununda beli olmadı bana paça boyuyla oynamadım 38 beden 38 cm 35 tl canm

Son düzenleme:
canım bu sorduğum altların bel ölçülerini de verebilirmisin bir kaç tane alt almak istiyorum da

rubi vidieee denilen arkadaşın hesabı kapatılmış gelen özel mesajlarını da okuyamıo ben de özel mesaj gönderemiyorum haliyle ulasmak isterseniz ona benim aracalığımla ulaşabilirsiniz.

canım hepsini tek tek sordum benimde kafam karştı valla şimdi beğendiğim urunleri eklicem buraya . bana güzelce bir anlatırmısın sana zahmet örneğin boyum uzun boylarıyla oynandımı, likralımı , bahsettiğin bel ölçülerinde esneme payı varmı birde kullanım durumları ile ilgili seni yoruyorum ama ..

Eki Görüntüle 1021911

görsel üzerinden daha kolay olacak sanırım.

rubi vidieee denilen arkadaşın hesabı kapatılmış gelen özel mesajlarını da okuyamıo ben de özel mesaj gönderemiyorum haliyle ulasmak isterseniz ona benim aracalığımla ulaşabilirsiniz.
pardon şimdi anladım :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…