http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=999069&d=1393518758 canm bide bu hoşuma gitti
gerçekten mi çok üzüldüm canım yasardım hatta kutuya koydurdum başına birşey gelmesin diye yine oldu demek çok belli olmuyor değil mi canım ya.kaldırıp atıyorlar mı kutuları napıyorlarsa
beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim canım görüşürüz
dedigim gibi hallolabilicek bir yeri oldugu için problem etmiyorum yoksa saydırıyodum pttdeki sevgili çalışanlara! seninle alışveriş yapmak güzeldi
canım bunlar duruyor mu duruyosa son fiyat ne olur bunları istiyorum
hepsi duruyor canım toplam hepsi 49 yapıyor
fiyatları bedenlerini tektek yazmanız mümkün mü
koton bluz 36 beden ama s yede olur salaş 10 tl
kot yelek 40 beden ama s m kalıbında 5 tl
pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl
siyah ceket 1 beden sanırım 7 tl
fiyatta bişey yaparım canım
hepsi duruyor canım toplam hepsi 49 yapıyor
son fiyat ne olur canım
pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl
bunlar istiyorum koton bluz yok o dahil değil
tamam canım özelden devam edelim istersen :)
koton bluz 36 beden ama s yede olur salaş 10 tl
pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl
fiyatta bişey yaparım canım
canım ikisi son 25 olur düşünürsencanım yeşil ve siyah ceket için bir de son fiyat alayım özelden kargoda var uygun bişi sölersen yeşil ve siyahı düşünüyorum
canım yeşil ve siyah ceket için bir de son fiyat alayım özelden kargoda var uygun bişi sölersen yeşil ve siyahı düşünüyorum
canım ben dalgınım biraz yanlış hesaplamışım zaten normal fiyattan hesaplayınca 24 oluyor ben en son 25 yaparım demişimindirim yerine zamn yapmışım sana pazarlığı düzeltelim madem
aynen onu dicektim bende ama güzel bişii yap madem zaten 25zaten ...son 17-18 olsa:26:
son 20 olsun canım benden kesintiyle dediğin fiyata gelcek bana zaten
peki ceketlerin üstünde duruşlarını görebilir miyim..yeşil ceketin ve siyah ceketin kumaşları nasıl canım
peki ceketlerin üstünde duruşlarını görebilir miyim..yeşil ceketin ve siyah ceketin kumaşları nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?