Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

dedigim gibi hallolabilicek bir yeri oldugu için problem etmiyorum yoksa saydırıyodum pttdeki sevgili çalışanlara! seninle alışveriş yapmak güzeldi

dedigim gibi hallolabilicek bir yeri oldugu için problem etmiyorum yoksa saydırıyodum pttdeki sevgili çalışanlara! seninle alışveriş yapmak güzeldi

halledilecek olmasina sevindin canim :) benim icinde seninle alisveria yapmak cok guzeldi tekrar hayırlı olsun canım:)

fiyatları bedenlerini tektek yazmanız mümkün mü

koton bluz 36 beden ama s yede olur salaş 10 tl
kot yelek 40 beden ama s m kalıbında 5 tl
pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl
siyah ceket 1 beden sanırım 7 tl

fiyatta bişey yaparım canım

pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl

son fiyat ne olur canım
pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl
bunlar istiyorum koton bluz yok o dahil değil

Son düzenleme:
hepsi duruyor canım toplam hepsi 49 yapıyor

canım bunlar için son fiyatı istemiştim ama kot yelek 40 beden ama s m kalıbında 5 tl
pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl

son fiyat ne olur canım
pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl

tamam canım özelden devam edelim istersen :)

pantolon m beden 10 tl
ceket m beden 17 tl

canım yeşil ve siyah ceket için bir de son fiyat alayım özelden kargoda var uygun bişi sölersen yeşil ve siyahı düşünüyorum

canım yeşil ve siyah ceket için bir de son fiyat alayım özelden kargoda var uygun bişi sölersen yeşil ve siyahı düşünüyorum

canım ben dalgınım biraz yanlış hesaplamışım zaten normal fiyattan hesaplayınca 24 oluyor ben en son 25 yaparım demişim indirim yerine zamn yapmışım sana pazarlığı düzeltelim madem

canım ben dalgınım biraz yanlış hesaplamışım zaten normal fiyattan hesaplayınca 24 oluyor ben en son 25 yaparım demişim indirim yerine zamn yapmışım sana pazarlığı düzeltelim madem

aynen onu dicektim bende ama güzel bişii yap madem zaten 25zaten ...son 17-18 olsa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…