FİYATLAR 1-2-3-5 TL SAFYA 14 DN DEVAM .EL İŞLERYLE TAKAS OLUR

Beyaz koton marka üst 5 tl olan kategoride sanırım duruyor. TakAs dusunurseniz sayfama bakabilirsiniz alabilirimde aslında ama tek parça için kargo ücreti ödemek istemiyrm takas dusunurseniz öyle birşeyler alabilirm

Beyaz koton marka üst 5 tl olan kategoride sanırım duruyor. TakAs dusunurseniz sayfama bakabilirsiniz alabilirimde aslında ama tek parça için kargo ücreti ödemek istemiyrm takas dusunurseniz öyle birşeyler alabilirm
cnm link atarmısın konunun yada konularının.

ben konunuza baktımda uygun birşey bulamadım .başka eklemek istedikleriniz olursa olan fiyattan uyguna ve hediyesiz kargom yok zaten gönderiyorum elimden çıksın yeterki.

ben konunuza baktımda uygun birşey bulamadım .başka eklemek istedikleriniz olursa olan fiyattan uyguna ve hediyesiz kargom yok zaten gönderiyorum elimden çıksın yeterki.
Bustiyeri ustunuzde gorebilir miyim birde ben 34 36 beden giyiyrm olur mu acaba bel kismini birde boyunu olcebilir msnz tsklr

canım bunlar satıldımı satılmadıysa beden ve fiyatları nedir acaba

Eklentiler

• Fotoğraf0192.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 78
  • Fotoğraf0204.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Fotoğraf0234.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 80
  • Fotoğraf0240.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Fotoğraf0255.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 93
Bustiyeri ustunuzde gorebilir miyim birde ben 34 36 beden giyiyrm olur mu acaba bel kismini birde boyunu olcebilir msnz tsklr
şimdi önü gögüs payıyla 37 cm arkası kesim olaark kısa27 cm eni 31cm penye kumaşı öyle sarkıcak bi yapıda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…