FİYATLAR 1-2-3-5 TL SAFYA 14 DN DEVAM .EL İŞLERYLE TAKAS OLUR

merhaba
ben bu ürünleri almayı düşünüyorum ilk resimden itibaren marka ve bedenleri yazabilir misin kullanım durumları nedir 3 ve 4 sıradaki tulumların bedeni ve kumaş türünü ögrenebilir miyim , bir de daha eklyeceniz ürününüz varsa tek tek kargo parası ödemek istyrum tek seferde hepsini almak istyrm ,tesekkür ederim

1.kot kapri ıce jeans marka 30 beden yazıyor ince kot esnek degil
2.kot etek ltb girls 40 beden yazıyor esnek sayılailicek kumaşı var
3.tulum içi bacak ortasına kadar giden astarı var esnek olmayan kalın gömlek kuması gibi diyim 42 beden yazıyor ama 40a ideal
4. şalvar tulum triko yumuşak simli esnek sayılcak beden yazmıyor sanırım 36dan 42ye kadar olur
5.kot görünümlü şalvar etekli tulum cebli omuzdan baglamalı yandan fermuarlı esnek degil bunuda kumaşı 38-40a raht olur
arkalarınıda çekip yollarım istersin etek var diz altında biten ekliyecegim eşofman takımı var bi tane collezinodan aldıgım artık yeterince dar bana pembeli siyahlı dışarıda kullanılabilinecek atrzda. tişört olabilir ama istersen ve istedgin birşeyler varsa onlarada bakarım

tmam 1 ve 5 in arkasını da cekip yollayabilir misin diğerlerinide beklyorum hepsine ayrı ayrı kargo ödemek istemiyorum cünkü normalde 36 giyiorum ama 5. ürünede bayıldım

tmam 1 ve 5 in arkasını da cekip yollayabilir misin diğerlerinide beklyorum hepsine ayrı ayrı kargo ödemek istemiyorum cünkü normalde 36 giyiorum ama 5. ürünede bayıldım
bende açıkcası 36-38 bedenken kullandım salaş seviyorum tulumda öyle hoşuma gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…