kot etekle kot kaprinin bedenleri ögrenebilir miyim ,bir de kullanım durumları nedir?Eki Görüntüle 1313453 Eki Görüntüle 1313454 Eki Görüntüle 1313455 Eki Görüntüle 1313456 Eki Görüntüle 1313457 Eki Görüntüle 1313458 Eki Görüntüle 1313459 Eki Görüntüle 1313460 Eki Görüntüle 1313461 Eki Görüntüle 1313462
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<3TL<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
İkiside 38 beden 40ada olabilir ama bedene baglı.ikiside 1-2 defa kullanıldı etegin kumaşı daha esnek ltb marka kaprinin kumaşı ince kot ama esnek degil.kot etekle kot kaprinin bedenleri ögrenebilir miyim ,bir de kullanım durumları nedir?
cevap yazdım size ama geri dönüş yaparsanız kalmaz sorduklarınız.kot etekle kot kaprinin bedenleri ögrenebilir miyim ,bir de kullanım durumları nedir?
yok canım satılmadı .çok hoş bi parçaEki Görüntüle 1325291 Satldmı bu
sadece üst dimi... elbsemi yoksayok canım satılmadı .çok hoş bi parça
1.kot kapri ıce jeans marka 30 beden yazıyor ince kot esnek degil
yani ben yazın elbise orak kullandım altına taytlada giydigim oldu.sadece üst dimi... elbsemi yoksa
bende açıkcası 36-38 bedenken kullandım salaş seviyorum tulumda öyle hoşuma gidiyordutmam 1 ve 5 in arkasını da cekip yollayabilir misin diğerlerinide beklyorum hepsine ayrı ayrı kargo ödemek istemiyorum cünkü normalde 36 giyiorum ama 5. ürünede bayıldım
kıyafetlerin hepsi için söylüyorum canım öyle kullanılmaktan eskimiş salmış solmuş birşey bulamazsın kıyafet bollugu ve aynı şeyi sürekli giyemedigimden.temiz kullanılmış marka tişörtlerin varsa onlara da bakmak isterim
arkalarını çektimtemiz kullanılmış marka tişörtlerin varsa onlara da bakmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?