siyah dantelli badi kolsuz olan sanırım? çünkü öteki çıtçıtlı badide uzun kolu olan yani dantelden ama lastikli ve kalın dokusu 38-40 olur.bu ikisi 3+3 =6 tlsiyah dantelli çıtçıtlı badi, siyah çıtçıtlı badi, siyah kalın askılı üst ve yanındaki siyah pantolon, siyah ceket ile ilgili beden ve fiyat bilgisi alabilir miyim ... siyah kalın askılı üst ve ceketin ayrıntılı fotoları da olursa super olur
bedenler ok se foto yollarım.siyah dantelli çıtçıtlı badi, siyah çıtçıtlı badi, siyah kalın askılı üst ve yanındaki siyah pantolon, siyah ceket ile ilgili beden ve fiyat bilgisi alabilir miyim ... siyah kalın askılı üst ve ceketin ayrıntılı fotoları da olursa super olur
h bide ceket hariç giyilmedi yıkandı uzun kollu çıtçıtlı hariç.siyah dantelli çıtçıtlı badi, siyah çıtçıtlı badi, siyah kalın askılı üst ve yanındaki siyah pantolon, siyah ceket ile ilgili beden ve fiyat bilgisi alabilir miyim ... siyah kalın askılı üst ve ceketin ayrıntılı fotoları da olursa super olur
linki tıklayınca sayfa çıkıyor .resimlere büyütüp bakıyoruz ya kenarları siyah gibi oluyor o zaman fotonun üstüne sag tıklayıp linki kopyalarsan buraya sorduklarını görürüz canım : D
evet oldu : D bu kuması daha kalın ötekine nazaran ben hiç giymedim hediye gelmişti 38 beden ama kuması saran cinsten 40a olmaz sanırım 36ya olurda.
Şimdi oldu sanırım canım.bu elbise ve yanındaki aynı model açık renk olan 2 sinin bedeni
tamam fotoları akşam koyarım kzımdan fırsat buldukça .ayrıntılı fotolara da bakayım alayım
evet oldu : D bu kuması daha kalın ötekine nazaran ben hiç giymedim hediye gelmişti 38 beden ama kuması saran cinsten 40a olmaz sanırım 36ya olurda.
yanındaki hardal sarısı kumaşı ince ve 42 beden arkadan fermuarlı bordo gbi ve bordo gibi arkasında küçük bi v ve eteginde küçük bir yırtmaç var.
teşekkür ederim :Canım bedenim 40sanırım 2 side olmaz.biri büyük ,diğeri küçük neyse sana iyi satışlar dilerim..
canım koydum buraya fotolarıayrıntılı fotolara da bakayım alayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/fotograf0249-jpg.1313573/sıfır siyah etek beden ve fiyat bilgisi de alabilir miyim belki bunu da ilave ederiz
pantolonda 36 ama 38e oluyorsıfır siyah etek beden ve fiyat bilgisi de alabilir miyim belki bunu da ilave ederiz
telefonum eskidi sanırım artık ..kalın askılı üstün kumaşı kalın esnek olmayan gömlek ceket kuması tarzı birşey ceketinki klasik ceket kumşıcanım bu resimlerden kumaş cinsi vb hiç anlaşılmıyor önceki resimler daha netti hatta... neyse ben bu ceketi, pantolon ve üstten oluşan takımı ve kot görünümlü beli lastikli bir pantolon var onun bedeni de uygunsa bana alıyım diyorum badiler kalsın.
tamam canım yarına yetiştirebilirsem veririm sen adres bilgilerini ver .11 tl tutuyor on yatırsan yeter kotun arkasında ceblerin üstündeki diişte hafif esneme olmuş kuması ince ondan sanırım oda benden olsun mühim degil.hayırlı olsun güle güle giy inşallah.Anladim ceket+bu takim+lastikli kot pantolon+etek kesin aliyorum bana hesap bilgilerini yaz p.tesi havale yapayim. Kargoyu ister yarin yolla ister para gesabina gecince sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?