FİYATLAR 1-2-3-5 TL SAFYA 14 DN DEVAM .EL İŞLERYLE TAKAS OLUR

siyah dantelli badi kolsuz olan sanırım? çünkü öteki çıtçıtlı badide uzun kolu olan yani dantelden ama lastikli ve kalın dokusu 38-40 olur.bu ikisi 3+3 =6 tl
siyah kalın asklı üst kalın bir kumaşı var pantolonla takım zaten pantolonun paçası elde kıvrilmiş ama belli olmuyor dıştan 38 beden-36da giyer 2+2:4 tl
siyah ceket fabrika marka blazer tarzı 2 dügmeli cebli 38-40 güzel olur. buda 5 tl
hepsi toplam 15 tl 5 parça

bedenler ok se foto yollarım.

h bide ceket hariç giyilmedi yıkandı uzun kollu çıtçıtlı hariç.

linki tıklayınca sayfa çıkıyor .resimlere büyütüp bakıyoruz ya kenarları siyah gibi oluyor o zaman fotonun üstüne sag tıklayıp linki kopyalarsan buraya sorduklarını görürüz canım : D

Şimdi oldu sanırım canım.bu elbise ve yanındaki aynı model açık renk olan 2 sinin bedeni

bedenler uygun yani ben 36-38 giyiyorum kalıba göre de değişiyor tabii bunların bedeni olur sanırım

Şimdi oldu sanırım canım.bu elbise ve yanındaki aynı model açık renk olan 2 sinin bedeni
evet oldu : D bu kuması daha kalın ötekine nazaran ben hiç giymedim hediye gelmişti 38 beden ama kuması saran cinsten 40a olmaz sanırım 36ya olurda.
yanındaki hardal sarısı kumaşı ince ve 42 beden arkadan fermuarlı bordo gbi ve bordo gibi arkasında küçük bi v ve eteginde küçük bir yırtmaç var.

Canım bedenim 40 sanırım 2 side olmaz.biri büyük ,diğeri küçük neyse sana iyi satışlar dilerim..

canım bu resimlerden kumaş cinsi vb hiç anlaşılmıyor önceki resimler daha netti hatta... neyse ben bu ceketi, pantolon ve üstten oluşan takımı ve kot görünümlü beli lastikli bir pantolon var onun bedeni de uygunsa bana alıyım diyorum badiler kalsın.

telefonum eskidi sanırım artık ..kalın askılı üstün kumaşı kalın esnek olmayan gömlek ceket kuması tarzı birşey ceketinki klasik ceket kumşı
badilerden uzun kollu kullanılmadı ben alttan çıtçıtlı giyemiyorum ötekinide denedim evde çıkardım da nasıl istersen

Anladim ceket+bu takim+lastikli kot pantolon+etek kesin aliyorum bana hesap bilgilerini yaz p.tesi havale yapayim. Kargoyu ister yarin yolla ister para gesabina gecince sen bilirsin

Anladim ceket+bu takim+lastikli kot pantolon+etek kesin aliyorum bana hesap bilgilerini yaz p.tesi havale yapayim. Kargoyu ister yarin yolla ister para gesabina gecince sen bilirsin
tamam canım yarına yetiştirebilirsem veririm sen adres bilgilerini ver .11 tl tutuyor on yatırsan yeter kotun arkasında ceblerin üstündeki diişte hafif esneme olmuş kuması ince ondan sanırım oda benden olsun mühim degil.hayırlı olsun güle güle giy inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…