• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fiyatı uygun, kendiside iyi diyebilecegiz elektrik süpürgesi var mı?

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
çok pahalı olmasın..fiyat alırken yormasın :)
önericegiz kullanımı iyi olan elektrik süpürgesini yazarmısınız? kızlar...

ben king in torbasız süpürgesini aldım hem özellikleri bakımından hemde fiyatı bakımından çok iyi.180 tl ye almıştım yanında çay seti hediyesi vardı + 4 yıl garantisi diğer markaların garantileri 2yıl falan oluyor çok iyi ben memnunum

ben king in torbasız süpürgesini aldım hem özellikleri bakımından hemde fiyatı bakımından çok iyi.180 tl ye almıştım yanında çay seti hediyesi vardı + 4 yıl garantisi diğer markaların garantileri 2yıl falan oluyor çok iyi ben memnunum

teşekkürler canım ilgin için..

babam bekonun almıs 100 küsüratlı bişi..
ama fakiri begenıyrum bende..fiyatları uygundu sanırım ..
arnica var bide.

çok tatlı..yerde kaplamaz..ayrıca netten yorumlarınada bak almak istersen cnım

Eklentiler

• $evboschbsa52000.jpg
    $evboschbsa52000.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 101
BH016AN_2.jpg

canım benimkide blue house kayınavlidem sürekli alışveriş yaptığı mağazadan aldık torbasız henüz kullanmak nasip olmadı ama kullanınca yazarım:) fiyatıda 270 di

benimkide fakir arkadaşım hediye olarak aldı 350 tl evde denedim şimdilik süper diyebilirim

FAKıR 1900 KURU VAKUM SÜPÜRGE
MAX. 1800 W
ELEKTRONıK AYARLI VAKUM GÜCÜ
ULTRA SESSıZ ÇALIŞMA (59dB)
AKSESUAR KOMPARTMANI
PARK POZıSYONU
MıCRO FıLTRE
MOTOR KORUMA FıLTRESı
FıLTRE DOLUM GÖSTERGESı
ıKı KATLI KAĞIT TORBA
CıHAZ PRıZı
KAPAK EMNıYETı
OTOMATıK KABLO SARMA

nisanın aldığını banada üönerdiler hatta adam yanımda çalıştırdı emişi çok iyi idi
sesi ise çok azdı fakir 1900 arabalarda mercedes gibidir demişti adam :)

eger hem kullanışlı hem de ucuz olsun diyorsan
ARNıCA çok güzel bir makine..hem halı yıkıyor hem evi süpürüyor..çok memnunum çokkkkk

ben de bosch aldım 250tl ye toz torbalı 2000w... annemde 1800w bosch kullanıyor gayet memnunduk. ben de memnun kalacağımı düşünüyorum.

Back