• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyatı uygun,hem güzel FLORMAR...

ecem5885

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
1.922
21
108
Amasya
kızlar makyajı seven ama abartmayan biri olarak şunu söyleyebilirimki pudrasını allığını farını ve kalemini kullandm ve çok beğendim...paralar yığdığımız çoğu markadan bir farkını göremedim. sadece stıck fondöten de biraz sorun yaşadım tam yediremiyorum yüzüme...rujunu da denycem en kısa zamanda :)) sizin fikirleiniz nasıl????

kızlar makyajı seven ama abartmayan biri olarak şunu söyleyebilirimki pudrasını allığını farını ve kalemini kullandm ve çok beğendim...paralar yığdığımız çoğu markadan bir farkını göremedim. sadece stıck fondöten de biraz sorun yaşadım tam yediremiyorum yüzüme...rujunu da denycem en kısa zamanda :)) sizin fikirleiniz nasıl????

ben sadece kalemini kullandım we cokda memnun kaldım yumuşak uçlu rahatca çiziyor.ama pudra we fondoten olarak loreal kullanıorum we onunda fiyatları cok uygun tawsiye ederim sanada ;)

ben sadece kalemini kullandım we cokda memnun kaldım yumuşak uçlu rahatca çiziyor.ama pudra we fondoten olarak loreal kullanıorum we onunda fiyatları cok uygun tawsiye ederim sanada ;)

evet ya bende kalemlerini seviyorum..birde bu ara la roche markasının nemlendiricisini kullanıyorum çok güzel..la roche possay legere..bb kremide güzel:)

Youtube videoları yapan bilgentolis sayesinde bende flormar ürünlerini kullanmaya başladım. Mat uçuk pembe dudak kalemi favorim.

dipliner ını çok seviyorum. pahalı markalardan aldığımla arasındaki fark neredeyse yok denecek kadar az.

Back