al benden de o kadar canım
evdeki saç kurutma makinesi ölsün diye bekliyordum ama yok bizi de gömecek galaba meret
yardım eden olursa çok mutlu olacağım ben de
selam kızlar bana sadece siz yardımcı olabilirsiniz ben fiyatı cazip ama evde kendim uygulayabileceğim ve sonucunda da jilet gibi saçlara kavuşabileceğim bir fön makinesi arıyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Fön makinelerinde tartışmasız marka ASTRAdır.Seçkin kuaförlerde de dikkat ederseniz bu marka kullanılır
Uygun fiyattan kasıtınız nasıl yani. 100-150 tl ye çıkabilicekseniz Remington alın derim.
Ben yeni aldım ve çok memnunum.
Remington AC5000 Hair dryer 2200 W - Shopping.com UK
Bu canım.
İyonlu
Seramikli( neresinde deme bende bilmiyom)
Ac mmotorlu yani saatlerce çalışabilir.
3 sıcaklık 2 hız ayarı + gerçek soğuk hava üfleme .
2200 watt
bir sorayım o zaman bakalım burada kaç paraymış o makine teşekkür ederim canım :)
Umarım yardımcı olabilmişimdir ^^
Modeline göre değişiyor fiyatları 50 liradan başlıyor.Ayarlanabilir hız ve sıcaklık ayarları var,genelde iki tane farklı ağız ve igo şeklinde satıyorlar setini,termostatlı olmaması avantaj,profesyonel-salon kullanımına uygun olduğu için kablo boylarıda uzunbu dediğin makinenin fiyatı ne kadardır canım :) birde özelliklerini belirtirsen çok sevinirim :)
Modeline göre değişiyor fiyatları 50 liradan başlıyor.Ayarlanabilir hız ve sıcaklık ayarları var,genelde iki tane farklı ağız ve igo şeklinde satıyorlar setini,termostatlı olmaması avantaj,profesyonel-salon kullanımına uygun olduğu için kablo boylarıda uzun
canım ben remingtonun buharlı düzleştiricisini aldım ıkı yıl once ve cok cok cok memnunum. remingtona guvenım tam ve sonsuz. şimdide fon makınası alacagım arastırıyorum nısanlım ben fon makınesıne 140 tl verdırtmem dıyınce bende felix aldım ama o kadar ağırdıkı kullanamadım agız kısmıda kullandıkca erıyecek gıbı duruyordu bugun ıade ıcın hepsıburadaya gonderdım eger ıade ıslemı gerceklesırse remıngton alacagız. ben Remington AC 5000 Luxe Dryer 2200W AC- Motor -İonic Tourmaline -Difüzör Saç Kurutma Makinesi ve Remington AC 5010 Style Professional İyon-Tourmaline AC 2200W Saç Kurutma Makinesi aresında kararsız kaldım ılk makıne senın kullandıgın sanırım. makınen hakkında bılgı verırmısın hafıf mı? ikinci urunun birinciden farkı 7 ve 11 mm olmak uzere ıkı baslıgı fırcası taragı dıfuzoru ve cantası olması ve tabı 40 tl daha fazla fıyatı. sence hangısını seceyım gercı bununla ılgılı konu acacagım sımdı ama olsun.:)Uygun fiyattan kasıtınız nasıl yani. 100-150 tl ye çıkabilicekseniz Remington alın derim.
Ben yeni aldım ve çok memnunum.
canım ben remingtonun buharlı düzleştiricisini aldım ıkı yıl once ve cok cok cok memnunum. remingtona guvenım tam ve sonsuz. şimdide fon makınası alacagım arastırıyorum nısanlım ben fon makınesıne 140 tl verdırtmem dıyınce bende felix aldım ama o kadar ağırdıkı kullanamadım agız kısmıda kullandıkca erıyecek gıbı duruyordu bugun ıade ıcın hepsıburadaya gonderdım eger ıade ıslemı gerceklesırse remıngton alacagız. ben Remington AC 5000 Luxe Dryer 2200W AC- Motor -İonic Tourmaline -Difüzör Saç Kurutma Makinesi ve Remington AC 5010 Style Professional İyon-Tourmaline AC 2200W Saç Kurutma Makinesi aresında kararsız kaldım ılk makıne senın kullandıgın sanırım. makınen hakkında bılgı verırmısın hafıf mı? ikinci urunun birinciden farkı 7 ve 11 mm olmak uzere ıkı baslıgı fırcası taragı dıfuzoru ve cantası olması ve tabı 40 tl daha fazla fıyatı. sence hangısını seceyım gercı bununla ılgılı konu acacagım sımdı ama olsun.:)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekillendiriciler-masa-fon/474530-gene-remington-gene-hangisi.htmlCanım söylediğin pearl sanırım . Onu bende ok istmiştim ama 240 tl idi . Gücüm yetmedi.
Ancak elimdeki 5000 luxe dryer ı gözüm kapalı tavsiye ederim hani. Saçlarımda ne kuruluk kaldı ne matlık kaldı .
İyiki almışım diyorum . Fön için düzleştirici kullanıyorum ben fön başlığıyla pek ilgili dğeilim yani. Ama 2 başlığı var biri ince diğeri bi acayip .
Remington olduktan sonra ne alırsan al güven gerçi
kızlar philips hp4867 salon dryN straight kayar taraklı ion boost saç kurutma makinesi ve Rowenta Lissima Clip Press saç kurutma makinesi hakkında bilginiz var mı internetten araştırırken buldum ama fiyat falan yazmıyordu ilgimi çekti doğrusu geçenlerde saç kurutma makinem bozuldu yenisini almam lazım malum kış günü ıslak saçla uyursak sinüzit olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?