- 17 Mart 2012
- 5.245
- 1.449
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Merhaba Hanımlar, burada çok iyi bir üyeden aldığım orjinal ray ban clubmaster güneş gözlüğümü satıyorum, yine aynı arkadaştan farklı bir modelini almaya karar verdim. Ben 150 tl'ye aldım. Yine 150 tl'den satıyorum. Kesinlikle hiçbir yerinde çizik, deformasyon vs yoktur. sıfır ayarında.Kutusuyla ve temizleme beziyle birlikte gönderilecektir. Orjinaliğinden şüpheniz olmasın herhangi bir optik de teyit ettirebilirsiniz.
Gözlük bu şekilde.
Bu resimleri de yüzde nasıl durduğu hakkında fikir edinmeniz açısından ekliyorum.
Bu da 2 ay önce aldığım polarized özellikli güneş gözlüğü, Kotondan 30 tl ye almıştım. 20 Tlden vericem veya Rayban'ı alan kişiye hediye olarak da gönderebilirim.
Bu da geçen yaz Marmaris'ten aldığım şapka, güneşten iyi derecede koruyor. 10 tl
** Ray-ban gözlükle ilgilenen olursa özelden numarasını verebilir whatsapp aracılığıyla daha ayrıntılı resimler atabilirim.
Gözlük bu şekilde.
Bu resimleri de yüzde nasıl durduğu hakkında fikir edinmeniz açısından ekliyorum.
Bu da 2 ay önce aldığım polarized özellikli güneş gözlüğü, Kotondan 30 tl ye almıştım. 20 Tlden vericem veya Rayban'ı alan kişiye hediye olarak da gönderebilirim.
Bu da geçen yaz Marmaris'ten aldığım şapka, güneşten iyi derecede koruyor. 10 tl
** Ray-ban gözlükle ilgilenen olursa özelden numarasını verebilir whatsapp aracılığıyla daha ayrıntılı resimler atabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: