- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa inanmıyorum şuan kullandığımın aynısı ama bunu çok eski bir model seların işlemci bunun üzerine biz 2 tane yeni tap aldık bunuda ben üniversitedeyken teşhirden ucuza almıştım çalışmalar için.o kadar eskidi ki yinele dayandı kapağı düştü düşecek 2 vidatutuyor şuan ama pilinde sorun yok çünkü bunu fişteyken çıkardık hep diğerlerini fişte kullandığımızdan fişsiz pilde olmuyorlar sanırım seninkinin pil sorununu var ,başka ne sorunu var ama fiyatı çok İnan çünkü eski model .bende atmaya kıyamadığım için okulda kullanıyordum ama kapak düştü düşecek sende de görünce şaşırdım.arkadaslar çok teferruatlı olmayan ama işimi gören laptopmumu satıyorum acer marka . resimde küçük çıkmış ama buyuk pc.
özelliklerini blmiyorum. int. arastırabilirsiniz.
çantası da hediye.
Cnm remini daha yeni yükselttik hiç bi sorunu yok görmcem yeni evlndi pc ögrtmeni kendi pcsini bize hediye etti. Düsünürsen pazarlk yaparız..C
Aaaaa inanmıyorum şuan kullandığımın aynısı ama bunu çok eski bir model seların işlemci bunun üzerine biz 2 tane yeni tap aldık bunuda ben üniversitedeyken teşhirden ucuza almıştım çalışmalar için.o kadar eskidi ki yinele dayandı kapağı düştü düşecek 2 vidatutuyor şuan ama pilinde sorun yok çünkü bunu fişteyken çıkardık hep diğerlerini fişte kullandığımızdan fişsiz pilde olmuyorlar sanırım seninkinin pil sorununu var ,başka ne sorunu var ama fiyatı çok İnan çünkü eski model .bende atmaya kıyamadığım için okulda kullanıyordum ama kapak düştü düşecek sende de görünce şaşırdım.
Cnm remini daha yeni yükselttik hiç bi sorunu yok görmcem yeni evlndi pc ögrtmeni kendi pcsini bize hediye etti. Düsünürsen pazarlk yaparız..
keşke cnm evde şuankiyle beraber 4 bilgisayar b
keşke cnm evde şuankiyle beraber 4 pc bir ipad var ben şuan seninkiyle aynı olandan yazıyorum kapağı düştü düşecek ama okulda öğrencille kullanırken rahat oluyor .kapak problemini halletmeye üşeniyorum ne kadar olduğunu da bilmiyorum eğer sorabilirsem tamir fiyatına düşünebilirim
dijital çerçevenin fiyatı nedirHiç kullanmadım eşimin gereksiz harcamalarından biri. Hos evinize yakısır yeni bebeği olanlar yeni evliler yada yeni evinizin salonuna çok yakısır.. kutusunda.
80 tl düsühüyorm cnm .sıfırdijital çerçevenin fiyatı nedir
Aynen.....Güncell.......