• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fiyatı 600 tl yi geçmeyecek telefon önerisi ?

-Ofelia

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
768
849
18
samsungun eski sayılcak bir modelini kullanıyorum ve artık kendi kendine açılıp kapanıyor, iyice bozuldu. yeni bir telefon almak istiyorum, biraz ekranı büyük olsun, whatsapp ve facebook kullanabileyim yeter, oyunla vs ile aram yok fazla.

her özelliğini kullanmayacağım için büyük paralar da vermek istemiyorum. fiyatı 500-600 ü geçmeyecek bir telefon markası önerebilir misiniz? teşekkürler şimdiden:KK69:

konuyu 20 kişi okumuş. sanırım bu 20 kişinin 20 si de telefon kullanmıyor. ne mutlu.

samsungun eski sayılcak bir modelini kullanıyorum ve artık kendi kendine açılıp kapanıyor, iyice bozuldu. yeni bir telefon almak istiyorum, biraz ekranı büyük olsun, whatsapp ve facebook kullanabileyim yeter, oyunla vs ile aram yok fazla.

her özelliğini kullanmayacağım için büyük paralar da vermek istemiyorum. fiyatı 500-600 ü geçmeyecek bir telefon markası önerebilir misiniz? teşekkürler şimdiden:KK69:
o fiyata samsungların iyi telefonlarını bulmak biraz zor ya
general mobile discovery 660 tl sanırım.(16 gb olanı) işinizi görecek özelliklere sahip ekranı ideal
daha büyük ekran istiyosanız note 3 falan öneririm ama fiyatı hala yüksek sanırım

o fiyata samsungların iyi telefonlarını bulmak biraz zor ya
general mobile discovery 660 tl sanırım.(16 gb olanı) işinizi görecek özelliklere sahip ekranı ideal
daha büyük ekran istiyosanız note 3 falan öneririm ama fiyatı hala yüksek sanırım

teşekkür ediyorum:KK52: tamam bi bakayım özellilerine onun. tabii elim samsunga alışkın ama bu fiyata da samsungun büyük ekranlı telefonu yok gibi:(

casper via3
gm diskovery
evo rs6 slim hepsi elimden geçti :)
kullanışlı telefonlar araştır istersen canım

Türkiye piyasasını bilmiyorum o yüzden farklı bi öneride bulunacağım canım....
Birkaç telefoncuya git istediğin fiyat aralığındaki telefonları sor incele hangileri aklına yatarsa onları kullanmış kişiler varmı diye burda sor tel hakkında bilgi al....

Türkiye piyasasını bilmiyorum o yüzden farklı bi öneride bulunacağım canım....
Birkaç telefoncuya git istediğin fiyat aralığındaki telefonları sor incele hangileri aklına yatarsa onları kullanmış kişiler varmı diye burda sor tel hakkında bilgi al....

General var o fiyatlara samsung da pek sağlam diil ztn..takipteyim

teşekkürler kızlar. araştırmalara devam ediyorum:KK55:

Back