fiyatı 60-80 tl arası, en çok tavsiye ettiğiniz parfüm

terslaleler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
13
0
36
Eskişehir
fiyatı 60-80 tl arası, en çok tavsiye ettiğiniz parfüm nedidr hanımlar? parfümü değiştireceğim, be delicious kullanıyorum fakat pahalı geliyo:84:r öğrenciye cevaplarınız için teşekkürlerrr :)

GAP'te çok güzel parfümler bulabilirsin, fiyatlarını bilmiyorum pek ama 100 tlyi geçeceğini sanmam. White Amber var, harika kokuyor en başta sıkınca bir ağır geliyor kokusu ama bir iki dakika sonra mükemmel oluyor tavsiye ederim kullanmıyorum ama kullanan görevli kız var çok güzel kokuyor

mesela real marketleri var ya orada parfüm standı var versace bright crystal 99 tl tekin acardan, douglastan falan ucuz. ona bakabilirsin çok güzel bir koku

Sarah Jessica Parker'ın New York var (EDT) çok güzel o da hem de 60 tl sevilde, yine SJP'nin diğer parfümleri de 80-90 arası değişiyor.

Altuğ parfümeri, eczane var Nişantaşı'nda orada parfümlerin 30lukları 30 tlye satılıyor. douglas da ara sıra 30luklar 30 tl diye kampanya yapıyor. 30 liraya 30luk burberry brit sheer almıştım yıllar önce

aklıma bu kadar geliyor 60-80 arası değil de yakın fiyatlarda bildiklerim bunlar:)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederimde ben eskişehirdeyim şimdi nasıl olcak o iş :))) ama not edip sorarım hepsini..
dikkate aldığın için teşekkürler

Sarah Jessica Parker’ın New York hadısenın parfümüymüş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…