Yatak Odası Dekorasyonu fiyat

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
33
arkadaslar ben ıse yenı gırdım ve yatak odası paramı kendım bırıktırmek ıstıyorum assa yukarı modeller neler olmalı hangılerı kullanıslı fıyatlar neler bılgısı olan yazabılır mı

3 bin tlye de takım var 23 bin tlye de. Arkadaşın dediği gibi para biriktir, meblağ sonradan belli olur.

3 bın 4 bın arası bulabılırım dımı cok fazla bısey veremem cunku durumum gereyı o fıyata ıyı guzel kalıtelı seyler bulabılırmıyım

3 bın 4 bın arası bulabılırım dımı cok fazla bısey veremem cunku durumum gereyı o fıyata ıyı guzel kalıtelı seyler bulabılırmıyım
Merhabalar. Henüz kendim için ev dizme kısmına geçmesem de arkadaşlarım için bolca yatak odası oturma grubu alışverişi yaptık. Yatak odalarının fiyatları dedikleri gibi 3 binden başlıyor. Ancak bana sorarsan en düşük olanlaro bi sene sonra elinde kalır baya kötüler. Biraz daha uzun ömürlüler genelde 5 bin 6 bin sen kendini buna göre ayarla şimdiden. Bir de yaşadığın şehirdr toptancılar sanayi tarzı yerlere gidersen sıkı pazarlıkla çok kaliteli takımlaro daha uyguna getirebiliyosun. Bir öneri daha bir arkadaşım yatakodasını almak yerine kaliteli malzemelerle sanayide yaptırmayı tercih etti. Son derece güzel ve istediği raf şekllerine sahip olmuş oldu yatağını uygun bi baza olarak alırsan sen de kaliteli ve uygun fiyatlı yatak odana sahio plabilirsin. Yanılmıyosam onun yatak odası toplamda beş bin civarı bi fiyata denk geldi ama dediğim gibi çok kaliteli malzemeden yapıldı sen daha orta yollu mazleme tercih edip fiyatı düşürebilirsin. Kolay gelsin

ben de yeni işe girmiş ceyiz alışverişine yeni başlayacak biriyim.yatak odası takımı alacağım tabi diğer mobilyalar için de farklı markaları inceliyorum ama istikbalden bellonadan tutun enzaya doğtaşa kadar her birinde yüzlerce şikayet var internetten gördüğüm kadarıyla, şikayetler ortak ;ürünün zamanında gelmemesi, satış sonrası ilgizilik vs. tam enza home u gözüme kestirip model beğenmiştim ama aynı yorumlar enza için de fazlasıyla mevcut. allah kısmet ederse iki aya nikah var ben şimdi nereye hangi mağazaya gideyim bilemiyorum..İstanbul için ne önerirsiniz:/

bence once yatagi dusun ortapedik iyi bir uru al derim ben mesela yatrken icindeki yayi hissediyorum ve uyanirken heryerim agrimis kalkiyorum

yok canim simdilik yatagi degistrme gibi bir niyetimiz yok ama googleden arastirma yapbilirsin orda mutlaka yorumda yapmislardir
tesekkür ederim ,internette markalarla ilgili şikayetleri görünce afalladım ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…