http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-trenckotlar-da-yari-fiyatina.758632/page-13du bkıyım 1 tl lık ne var cnm olmassa iptal edersin:)
hayır canımcnm rimel duruyor mu
hadiyaaaaaaaa cnm elbisenin bel kısmını ve göğs kısmını ölçermisin garanti olsunhayır canım
bulamadıysan ojeyi çıkartırsınhadiyaaaaaaaa cnm elbisenin bel kısmını ve göğs kısmını ölçermisin garanti olsun
göğüs 85hadiyaaaaaaaa cnm elbisenin bel kısmını ve göğs kısmını ölçermisin garanti olsun
malesef cnm göğüs oke de bel 103göğüs 85
bel 84
ozaman olmaz canim kiyafet disinda diger sayfadan begendigin bisey yok mu?napcaz
kek kalıbı var onun dışında fincan takımı var cnm ama satılmış galibaozaman olmaz canim kiyafet disinda diger sayfadan begendigin bisey yok mu?
yada aradigin bisey varsa bakarim eve
Nescafe fincani var istersen ve 2 kisilik var çini desenlikek kalıbı var onun dışında fincan takımı var cnm ama satılmış galiba
ben 6 lı olsun istiodum cnm nasıl yapsak kiNescafe fincani var istersen ve 2 kisilik var çini desenli
Nasip degil demek ki ne yapalım hayırlısıben 6 lı olsun istiodum cnm nasıl yapsak ki
Nasip degil demek ki ne yapalım hayırlısı[/QUOT aynen cnm hayırlısı yeni bişiler koyarsan onlara bakarız üzüldüm ama elbiseyi beğenmiştim
YANİ CNM baana göğüs kısmı uygunda bel diğil44 yaziyor ama 42 ye daha uygun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?