30 Olur ikisi Trenckot 20 ye gelmiş olacak Kot 10 lira 5 tl kargo olsa 35 e hadi 38 olsun bir pantolon dahia alamazsın o fiyataİkisini alsam fiyati ne yapicaksin canim
15 e gelsin dersen takıları alırsan Olur daha ne diyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 Olur ikisi Trenckot 20 ye gelmiş olacak Kot 10 lira 5 tl kargo olsa 35 e hadi 38 olsun bir pantolon dahia alamazsın o fiyataİkisini alsam fiyati ne yapicaksin canim
Orjinal miAdidas eşofman 10 tlEki Görüntüle 1303580
LCW mrka L beden ama M bedene uyumlu burdan bir arkadaştan aldım yepyeni ve tertemiz
arkasına ve ön detayına bayıldım rengide çok güzel
ama bana beden uymadığı için satıyorum
düğmeleri ayarlanabilir düğmelerin yeri değiştirildiğinde daha geniş bedenlere olur
Eki Görüntüle 1327598
Eki Görüntüle 1327600
internetten aldık nasıl anlaşılıyor orjinal olduğuOrjinal mi
3 kişiden kargo bekliyorum önümüzdeki hafta içi gelirKargo günü ne zaman canim
sayfaama bakabilirsin attım çantaları ve rujuM bedene olur likrali zaten
benim beğendiğim bi kaç parça var canım
hangileri cnm beğendiklerin hallederiz sıkıntı yok cnmbenim beğendiğim bi kaç parça var canım
ama sen ne istiyorsun takas olarak bazıları takasa açık değil![]()
sen bak benimkilere ben sayfana atayım olacaklarıhangileri cnm beğendiklerin hallederiz sıkıntı yok cnm
boyum 1.72 benim dizimin biraz üstünde çok kısa değilcnm kısamı uzun mu nerelere kadar geliyo kısa ise
hımm bnm 1.56 boyum cnm güzel duruyo ne kadar oluyo ikisi kalıpla cnmboyum 1.72 benim dizimin biraz üstünde çok kısa değil
30 elbisehımm bnm 1.56 boyum cnm güzel duruyo ne kadar oluyo ikisi kalıpla cnm
du bkıyım 1 tl lık ne var cnm olmassa iptal edersin:)30 elbise
9 kek kalıbı
39 benden bir tl lik bişey alırsın yada ben iptal ederim![]()