• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyat farkının sebepleri...

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
Meme estetiği olan tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
kimi 3000'e yaptırıyor kimi 5000 kimi 10.000

belki daha fazlasıda vardır Türkiyede,ben bilmiyorum..
bu fiyat farkı kullınılan silikonun markasına göremi değişiyor yoksa doktorun maharetine, yapmış olduğu ismemi bağlı?
mesela merak ediyorum onur erol isim yapmış tecrübeli doktorlardan o ne kadara yapar..
Türkiyede en iyi ve güvenilir diyeceğiniz yerler nereler olabilir?

Canım ben Acıbadem'e sormuştum 8000 demişlerdi. Devlette 5200 gibi bir fiyata ameliyat oldum. bunun 2600-2700ü protez içindi, kalanı da hastaneye veriliyor ilaç ve yatak masrafı olarak. Özeller de doktor da pay alıyor zannımca, doktora göre de ücret değişiyor.

Hem doktora hemde hastaneye göre değişiyor ben Acıbadem de oldum 1 gece kaldığım için de tabiki fiyatı herşey etkiliyor refakatçisine kadar hastane ayrı para alıyor doktor ayrı tabi birde silikon parası var..

Òzellerin fiyatlari sehre gore, hastaneye gore degisiyo. Mesela istanbulda 8000-10000 falanken suanda izmirde 5000-6000.tabi prof.sa ucreti daha yuksek ama unvana takilmayin teoride aliyo onu. Pratikte el becerisi iyi olani tercih edin. Protez euro uzerinden geliyo bildigim kadariyla oda fiyati arttirdi. Dr basarisiz olsada aldigi ucret digerleriyle ayni. O yuzden fiyat onemli butcene hitap etmesi ama daha onemliside doktorun el becerisi.

Son düzenleme:
Òzellerin fiyatlari sehre gore, hastaneye gore degisiyo. Mesela istanbulda 8000-10000 falanken suanda izmirde 5000-6000.tabi prof.sa ucreti daha yuksek ama unvana takilmayin teoride aliyo onu. Pratikte el becerisi iyi olani tercih edin. Protez euro uzerinden geliyo bildigim kadariyla oda fiyati arttirdi. Dr basarisiz olsada aldigi ucret digerleriyle ayni. O yuzden fiyat onemli butcene hitap etmesi ama daha onemliside doktorun el becerisi.

yani merak ettiğim en iyi silikon markasını hangi doktorlar kullanıyor.
protezin en pahalısı en iyisimidir?

Back