fitpack

meryemsalih

SZBRM AYDGN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
93
6.150
31
Selam kızlar internette FİTPACK diye bir urun gordum.
Bilgisi olan veya urun gerçekten dogalmi bilen kullanan var mi?

Selam kızlar internette FİTPACK diye bir urun gordum.
Bilgisi olan veya urun gerçekten dogalmi bilen kullanan var mi?

bende merak ediyorum ama kimsnein bilgisi yok heralde ya :KK43:

Merhaba :KK51:Bende tesadüfen 2-3 ay önce gördüm.:KK37:
Kullananların paylaştığı resimlerden yorumlardan güç alarak harçlığımı biriktirip aldım. :) Dün geldi bugün başladım.1 aylık paket aldım sonucu paylaşırım inşallah ^_^

Lütfen sonucu bildir

Var mi bi fark canım
Ablacığım 2 haftada 3 kilo verdim :) Eminim ki yağdan çünkü ürünü sipariş edip elime ulaşmadan önce isveç diyeti yapmıştım. :) Emin olmamın bir diğer sebebi incelme de oldu çok şükür..:21:

Ürünü kullanırken kaçamaklarımda oldu.Spor yapmadım ve en önemlisi benim insülin direncim var.Bilmeyenler için açıklayayım:İnsülin direnci olanlar kilo aldığı zaman hızlı alabiliyor ama vermeye gelince maalesef çok zor veriyorlar :/ Ama ben verdiğim 3 kiloya şükrediyorum ^_^
Zaten 15 günlük kullanımda ortalama 3-4 kilo arası veriliyormuş :) Tabi bünyeye göre farklı sonuç veriyor.15 günde 3-4 kilodan fazla verenlerde gördüm :) 3-4 kilodan az verenlerde gördüm :)
Kısacası memnunum kullanmaya devam..:KK51::rapci:
08/05/2016 BAŞLANGIÇ: 88.7

22/05/2016 ŞUAN:85.7 :)

Ablacığım 2 haftada 3 kilo verdim :) Eminim ki yağdan çünkü ürünü sipariş edip elime ulaşmadan önce isveç diyeti yapmıştım. :) Emin olmamın bir diğer sebebi incelme de oldu çok şükür..:21:

Ürünü kullanırken kaçamaklarımda oldu.Spor yapmadım ve en önemlisi benim insülin direncim var.Bilmeyenler için açıklayayım:İnsülin direnci olanlar kilo aldığı zaman hızlı alabiliyor ama vermeye gelince maalesef çok zor veriyorlar :/ Ama ben verdiğim 3 kiloya şükrediyorum ^_^
Zaten 15 günlük kullanımda ortalama 3-4 kilo arası veriliyormuş :) Tabi bünyeye göre farklı sonuç veriyor.15 günde 3-4 kilodan fazla verenlerde gördüm :) 3-4 kilodan az verenlerde gördüm :)
Kısacası memnunum kullanmaya devam..:KK51::rapci:
08/05/2016 BAŞLANGIÇ: 88.7

22/05/2016 ŞUAN:85.7 :)

tebrikler... sen ara ara yorum yap ne kadar verdin falan..

tebrikler... sen ara ara yorum yap ne kadar verdin falan..
Ablacığım siz ara ara yorum yap dediğiniz için mesajnızı alıntılıyorum :)

39 gündür kullanıyorum.
Başlangıç kilom:88.7'den
Bugün yarı tok karnına kıyafetli tartıldım 82.2'ye düşmüşüm. :KK200::KK51:
Toplamda 39 günde 6.5 kilo verdim.İnsülin direnci olup çabuk kilo alıp ve çok zor kilo veren biri olarak bu kadar kısa sürede gayet iyi verdiğimi düşünüyorum.. ^_^

Buraya yazmayı unutmuşsum...:KK48:
Cuma günü tartıldım. 79.7'yi gördüm ^_^
Tabi sadece fitpackle olmaz 15 hazirandan itibaren sporu ekledim hayatıma onunda etkisi var... :KK66:

5-6 seneden sonra ilk defa 7'li rakamları gördüm...Rabbime binlerce kez şükürler olsun..:KK68:

Buraya yazmayı unutmuşsum...:KK48:
Cuma günü tartıldım. 79.7'yi gördüm ^_^
Tabi sadece fitpackle olmaz 15 hazirandan itibaren sporu ekledim hayatıma onunda etkisi var... :KK66:

5-6 seneden sonra ilk defa 7'li rakamları gördüm...Rabbime binlerce kez şükürler olsun..:KK68:

tebrikler canım bende sipariş vereceğim.. 30 hazıranda 4 al 3 öde kampanyası bitecekmiş bitmeden alayım :)
ben de başlayınca sonuçları veririm..

tebrikler canım bende sipariş vereceğim.. 30 hazıranda 4 al 3 öde kampanyası bitecekmiş bitmeden alayım :)
ben de başlayınca sonuçları veririm..
Teşekkür ederim Ablacığım :KK66:
Aynen sende kampanya bitmeden yararlan... :KK66:
Başladığında sonuçlarını bekliyorum ^_^

Bende şuan 78 kiloyum tam gaz yola devam ^_^

Teşekkür ederim Ablacığım :KK66:
Aynen sende kampanya bitmeden yararlan... :KK66:
Başladığında sonuçlarını bekliyorum ^_^

Bende şuan 78 kiloyum tam gaz yola devam ^_^
canım 4 kutu aldım bi 4 kutu daha almak istiyorum 30 hazırana kadar ..
inşallah başarırız canım :KK200::KK19:
sen de bi gelişme var mı ?

merhaba
benim fitbackim geldi.sanırsam regl döneminde 3 günlük detoks yapicakmisim.biraz beklemem lazım. sizden baslayan varmi :hamarat:

evet 1 ağustos 15 ağustos arasında ben 3.5 eşim ise 6 kilo verdi...
devam ediyoruz bakalım inşallah daha çok gider :KK70:
bu arada benim bel karın bölgesinde gözle görülür bi incelme oldu bu bile moral verdi
:KK49:

Merhabalar,

Aradan baya zaman geçmiş ama kullanmaya devam ediyor musunuz? Sonuçları merak ettim :) Kararsız kaldım çok :KK66:

X