- 18 Aralık 2015
- 93
- 6.150
- 31
- Konu Sahibi meryemsalih
Selam kızlar internette FİTPACK diye bir urun gordum.
Bilgisi olan veya urun gerçekten dogalmi bilen kullanan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar internette FİTPACK diye bir urun gordum.
bende merak ediyorum ama kimsnein bilgisi yok heralde ya
Bittiğinde inşallah bildireceğimLütfen sonucu bildir
Bittiğinde inşallah bildireceğim
Lütfen sonucu bildir
Ablacığım 2 haftada 3 kilo verdim :) Eminim ki yağdan çünkü ürünü sipariş edip elime ulaşmadan önce isveç diyeti yapmıştım. :) Emin olmamın bir diğer sebebi incelme de oldu çok şükür..Var mi bi fark canım
Ablacığım 2 haftada 3 kilo verdim :) Eminim ki yağdan çünkü ürünü sipariş edip elime ulaşmadan önce isveç diyeti yapmıştım. :) Emin olmamın bir diğer sebebi incelme de oldu çok şükür..
Ürünü kullanırken kaçamaklarımda oldu.Spor yapmadım ve en önemlisi benim insülin direncim var.Bilmeyenler için açıklayayım:İnsülin direnci olanlar kilo aldığı zaman hızlı alabiliyor ama vermeye gelince maalesef çok zor veriyorlar :/ Ama ben verdiğim 3 kiloya şükrediyorum ^_^
Zaten 15 günlük kullanımda ortalama 3-4 kilo arası veriliyormuş :) Tabi bünyeye göre farklı sonuç veriyor.15 günde 3-4 kilodan fazla verenlerde gördüm :) 3-4 kilodan az verenlerde gördüm :)
Kısacası memnunum kullanmaya devam..
08/05/2016 BAŞLANGIÇ: 88.7
22/05/2016 ŞUAN:85.7 :)
Teşekkür ederim Ablacığım...tebrikler... sen ara ara yorum yap ne kadar verdin falan..
Ablacığım siz ara ara yorum yap dediğiniz için mesajnızı alıntılıyorum :)tebrikler... sen ara ara yorum yap ne kadar verdin falan..
Buraya yazmayı unutmuşsum...
Cuma günü tartıldım. 79.7'yi gördüm ^_^
Tabi sadece fitpackle olmaz 15 hazirandan itibaren sporu ekledim hayatıma onunda etkisi var...
5-6 seneden sonra ilk defa 7'li rakamları gördüm...Rabbime binlerce kez şükürler olsun..
Teşekkür ederim Ablacığımtebrikler canım bende sipariş vereceğim.. 30 hazıranda 4 al 3 öde kampanyası bitecekmiş bitmeden alayım :)
ben de başlayınca sonuçları veririm..
merhaBa kullandiniz mi.bende almayı düşünüyorum.sonuçlar nasiltebrikler canım bende sipariş vereceğim.. 30 hazıranda 4 al 3 öde kampanyası bitecekmiş bitmeden alayım :)
ben de başlayınca sonuçları veririm..
merhaBa kullandiniz mi.bende almayı düşünüyorum.sonuçlar nasil
canım 4 kutu aldım bi 4 kutu daha almak istiyorum 30 hazırana kadar ..Teşekkür ederim Ablacığım
Aynen sende kampanya bitmeden yararlan...
Başladığında sonuçlarını bekliyorum ^_^
Bende şuan 78 kiloyum tam gaz yola devam ^_^
vallahi bende 60 im 45 olmak istiyoruuummm rel donemnde baslamaliymis detoksacanım 4 paket aldım ama ramazan olduğundan kullanamadım.. bi 4 kutu daha alacağım baya etkili okuduğum yorumlara göre :)