- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
Canım 3 top mu dondurma...Evet kizlaarr ben geldimm önce dünkü menümü yazayım
Baya düzensiz yedim dün dışarıdaydık
Sabah 11;
Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates ve salatalık
Ara 12.30
Sade türk kahvesi
15.00
Filtre kahve
21.30
3 top dondurma
23.00 haşlanmış mısır
1 buçuk litre su
Neysesakinim little dora
Saçma sapan bi gün olduhaşlanmış mısır hakkında ne düşünüyorsunuz bu arada?
Çıkınca gider o zamanGelelim kilo bildirimine
74.8
Daha fazla düşüş bekliyordum ama reglim 5 gün gecikti ve ayıptır söylemesi sabah tuvalete çıkamadım
harikasın tatlım süperKizlar menumu yazim bugun artik baska bisey yemem
Sabah yok
Ogle 1 kase mantar corba, 1tabak etli nohut, 1 kase cacik
Aksam 4 kepce yayla corba, 4 kayisi
Spor 30 dk yuzme , 60 dk yavas yuruyus
Su 12 bardak oldu
Malesef deil canim , gec geldik eve 9 da ama Sabah spora gidecegim icin yedim. If yapiyorum ya ilk yemegini oglen yicemharikasın tatlım süper
akşam da 7 den önceyse ohooo yağlar gidiyor şu an :) muhteşemmmm
anladım tatlım ama az daha erkene çekersen aralarda 5 saat açlık kalsa yağ yakımı oluor diye biliyorum (3 öğün yapanlar için de aralarda 5 saat bırakmak yağ yakımı için iyiMalesef deil canim , gec geldik eve 9 da ama Sabah spora gidecegim icin yedim. If yapiyorum ya ilk yemegini oglen yicem
Aynen canim ama gec geldim. Yarin normal zamanda yerim artikanladım tatlım ama az daha erkene çekersen aralarda 5 saat açlık kalsa yağ yakımı oluor diye biliyorum (3 öğün yapanlar için de aralarda 5 saat bırakmak yağ yakımı için iyi
sonrasında spor yapmışsın ya bence harika olmuşAynen canim ama gec geldim. Yarin normal zamanda yerim artik
aleyküm selam canım daha çok katıl aramıza vermende etkisi olacakKızlar selam, gün bitmeden raporumu vereyim, 64.2 çıktım bugün, yani verememişim, önümüzdeki haftaya inşallah
Dışarda olunca ayarı kaçırdım valla bi daha yapmicam ceza üstüne ceza geldi hahahaYawrum sorun haşlanmış mısırın saati kız o saatte su harici bişey alma ağzına, ondan önce dondurma. Tüm gün aç kal akşam acısını çıkar
Ben gün içinde mısırda bir sakınca görmüyorum şahsi fikrim çok sık olmamak üzere mini boy yenebilir.
Tamamdır komutanım hahahaCanım 3 top mu dondurma...
+ 200 zıplama ceza ilk ceza açılışımharikamo devredersem son da olabilir
bekliyorum yapınca haber ver tatlımDışarda olunca ayarı kaçırdım valla bi daha yapmicam ceza üstüne ceza geldi hahaha
Tamamdır komutanım hahaha
harikasın benceBugünkü menümü yazayım yarina kalınca unutuyorum saatleri
Sabah 11.30
bir muzun yarısıyla 2 kaşık yulaf ve yarim çay bardağı sütle karışım yapıp yedm yarim da şeftali yedim
Ara 15.00
şekersiz türk kahvesi ve kalan yarim muzu kakaoya batırıp yedim
Akşam 18.30
Bir porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye bir kase dereotlu yoğurt 1 adet domates
Ara 20.00
Sütlü kahve şekersiz 10 adet falan kabak çekirdeği
Su 2 litre
Ceza sporlarımı yaptım şimdi de +200 zipzipimi yapcam
Neysesakinim little dora teletubbies SUHAN
harikasın kuzum yarın suyu arttır az daha hareket güzel sonuçlar alacaksınBence bugün iyi gittim sizceee
Şimdiye kadar 2 oldu ama biraz geç uyuyacagim, eşimi bekliyorum. 3 ü bulabilirim:)harikasın bence
su ama az daha artmalı tatlım
spor da cezayı yaptığın için iyi :)
tamamdır su miktarını en son haliyle befer i etiketlemeyi unutma canım :) süpersiiiinŞimdiye kadar 2 oldu ama biraz geç uyuyacagim, eşimi bekliyorum. 3 ü bulabilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?