- 1 Eylül 2024
- 14
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi melisss234
A aa.aaa.. bana doktorum sakın fito ve madecassol yüzüne sürme demişti. vücudumdaki sivilceler için kullandım ben sadece
olabilirA aa.
Nasıl yahu
Aralıklı olarak madecassol ve Fito kullanırım
Karıştırarak surme demıs olabılır mı acaba Lady
Hayır kullanabilirsinolabilirikisini verdi bana ve dedi ki sakın yüzüne kullanma popişimdeki sivilceler için almistim
su an esim lazerden sonra kullanıyor ben bıraktımHayır kullanabilirsin
Yaşlanma karsıtı fito
Cılt yenileyici madecassol
su an esim lazerden sonra kullanıyor ben bıraktımdeniycem, eğer sivilce olursa seni bulaaacaağğmm
aaa.. bana doktorum sakın fito ve madecassol yüzüne sürme demişti. vücudumdaki sivilceler için kullandım ben sadece
Ben kullandimama dedigim gibi ertesi gun guneskremi surmeme ragmen cilim yandi bu kremler cilt bayirerini inceltiyormu ?Hayır kullanabilirsin
Yaşlanma karsıtı fito
Cılt yenileyici madecassol
madecassol süren birisi iyice güneşten korunması gerekiyor korunmada bir problem yasmaissinizDoktor kullanmamı önerdi dün gece sürdüm 3 ünu karıştırıp . Sabah yüzümü yıkadım günes kremimi sürdüm işe gittim geldim belki 4 dk tek günese maruz kaldim ve eve geldiğimde cildim kıpkırmızıydı yanmış mi diye korktum yıkadım nemlendirici sürdüm şuan pembemsi bi renkte normalde beyaz tenliyim . Ve elimi yüzüme atinca kızarıyor bu kendiliğinden geçer mi çok kötüyüm şuan ağlıyoum saatlerdirkremler cildimi inceltti galiba bu durum ne zaman geçer
Ben de lekeler için expigment ve madecassolu karıştırıp kullandımBen güneş lekeleri için üçünü karıştırıp kullandım ama hiçbir işe yaramadı , yan etkide yapmadı
şimdi expigment kullanıyorum bakalım lekeleri için işe yarayacak mı
Şuan 1 hafta oldu expigment ve hipokort kullanıyorum, alnımda olan lekeleri soymaya başladı ama yanak altındaki lekeler duruyor dahaBen de lekeler için expigment ve madecassolu karıştırıp kullandım
Kullanırken güzel cilt bir aydınlık yaşıyor
Ama yazın sürekli kremlememe rağmen koruyamıyorum o aydınlık ve canlı görüntüyü
Geri geliyor lekeler
Lekelerin geri gelmemesi için çok dikkat etmemiz gerekiyor maalesefBen de lekeler için expigment ve madecassolu karıştırıp kullandım
Kullanırken güzel cilt bir aydınlık yaşıyor
Ama yazın sürekli kremlememe rağmen koruyamıyorum o aydınlık ve canlı görüntüyü
Geri geliyor lekeler
Çok uğraştım inanınLekelerin geri gelmemesi için çok dikkat etmemiz gerekiyor maalesef
Tekrar olursa yine expigment kullanırımÇok uğraştım inanın
5 dakika bile kremsiz çıkmadım
inşallah siz koruyabılırsınız
Ben de düşünüyorum bunu ara araTekrar olursa yine expigment kullanırım
En son deriyi soymaktan kemiklerim gözüküyormuş