Fito , madecassol ve hametan krem karışımı kullanan var mı ?

melisss234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
14
1
24
Doktor kullanmamı önerdi dün gece sürdüm 3 ünu karıştırıp . Sabah yüzümü yıkadım günes kremimi sürdüm işe gittim geldim belki 4 dk tek günese maruz kaldim ve eve geldiğimde cildim kıpkırmızıydı yanmış mi diye korktum yıkadım nemlendirici sürdüm şuan pembemsi bi renkte normalde beyaz tenliyim . Ve elimi yüzüme atinca kızarıyor bu kendiliğinden geçer mi çok kötüyüm şuan ağlıyoum saatlerdir 😔 kremler cildimi inceltti galiba bu durum ne zaman geçer 😔

aaa.. bana doktorum sakın fito ve madecassol yüzüne sürme demişti. vücudumdaki sivilceler için kullandım ben sadece 🥲

Ben güneş lekeleri için üçünü karıştırıp kullandım ama hiçbir işe yaramadı , yan etkide yapmadı

şimdi expigment kullanıyorum bakalım lekeleri için işe yarayacak mı

Doktor kullanmamı önerdi dün gece sürdüm 3 ünu karıştırıp . Sabah yüzümü yıkadım günes kremimi sürdüm işe gittim geldim belki 4 dk tek günese maruz kaldim ve eve geldiğimde cildim kıpkırmızıydı yanmış mi diye korktum yıkadım nemlendirici sürdüm şuan pembemsi bi renkte normalde beyaz tenliyim . Ve elimi yüzüme atinca kızarıyor bu kendiliğinden geçer mi çok kötüyüm şuan ağlıyoum saatlerdir 😔 kremler cildimi inceltti galiba bu durum ne zaman geçer 😔
madecassol süren birisi iyice güneşten korunması gerekiyor korunmada bir problem yasmaissiniz

Ben güneş lekeleri için üçünü karıştırıp kullandım ama hiçbir işe yaramadı , yan etkide yapmadı

şimdi expigment kullanıyorum bakalım lekeleri için işe yarayacak mı
Ben de lekeler için expigment ve madecassolu karıştırıp kullandım
Kullanırken güzel cilt bir aydınlık yaşıyor
Ama yazın sürekli kremlememe rağmen koruyamıyorum o aydınlık ve canlı görüntüyü
Geri geliyor lekeler😔

Geri geliyor lekeler😔
Şuan 1 hafta oldu expigment ve hipokort kullanıyorum, alnımda olan lekeleri soymaya başladı ama yanak altındaki lekeler duruyor daha
2 ayda geçiyormuş bakalım

Geri geliyor lekeler😔
Lekelerin geri gelmemesi için çok dikkat etmemiz gerekiyor maalesef

X