Fitness mı? Plates mi?

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
kızlar 10 kg kadar fazlam var. Hiç spor geçmişim yok. İkisi arasında kaldım. Aletli plates mi? Fitness mı? Daha cabuk sonc verir hangisi daha iyi

kızlar 10 kg kadar fazlam var. Hiç spor geçmişim yok. İkisi arasında kaldım. Aletli plates mi? Fitness mı? Daha cabuk sonc verir hangisi daha iyi
Pilates sıkılaştırır. Benim tavsiyem önce pilates ve kardiyo yap, kardiyo da yağ yakar canım.10 kg bişey değil verirsin.

Kizlar bende haşimato hastasiyim ne kadar spor yapsam diyet yapsam zayiflayamiyorum. Bildiginiz bir yontem varsa banada onerin gitmesi gereken sadece 4 kilom var

Bence önce cardio yapmalısın
Pilates kilo verdirmez ama inceltir
Bence en güzel vücudu pilates yapıyor
İnceltiyor kas yapmıyor fazla kalınlaştırmıyor
Fitness kalınlaştırıyor özellikle basen varsa bacaklar kaslı oluyor buda kalın gösteriyor

basenliyim kol altlarim çok sarkiyor. Cardio neler oluyor. Yuruyus mu biraz aciklarsaniz

basenliyim kol altlarim çok sarkiyor. Cardio neler oluyor. Yuruyus mu biraz aciklarsaniz
Evet fitness salonlarında yapılan yürüyüş koşu bisiklet vs kalori yakmaya yarayan şeyler
Spor salonuna mı yazılıcan?
Bence öyle başla
Sonra pilatese dön

Spor salonuna gidemiyorum çocuklarim var. Evde ebru şallı nin dvd siyle yapiyorum yinede çok bir sıkılaşma olmadı. Top, çember ve lastiğim var. Kilomda değişiklik olmadı

Fitness tabiki..kardiyo ile baslayip fitness ile devam etmeniz lazim agirliksiz calismak bana cok bos geliyor acikcasi kas yapip guclenmek vucudun sıkılasmasi icin gerekli agirlik antremanlari..yani hem kilo verip hem vucudunuzu sekillendirebilirsiniz boylelikle..bende evde yapiyorum bu arada sporumu agirliklarim var

Benim de hiç spor geçmişim yok ve plates çok zor geldi yapamafim

Fitness le başlayın ama her sporu platesle bitir. Fazla kilon varsa sadece plates yaparak kilo veremezsiniz plates vücut görünümünü daraltir bunu sikilastirarak yapar. Kilo verip platese ve yogaya ağırlık verirseniz vücudunuz sıkılaşır ve tekrar kilo alımı sorunu yaşamazsınız . Ben fitness plates ve yoga yapıyorum fazla kilon yok çocuk düşünüyoruz hem onun hem benim sağlığım için ve tabiki çatlak olsun istemediğimden . Ama kilonun varsa kesinlikle sadece plates yapmayın ama her sporun sonunda plates yaparsanız kas agrilariniz da hafifler

Sadece kardiyo, fitnes, plates yeterli değil. Ağırlıkla çalışmak gerekiyor. Nette bir araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…