Pilates sıkılaştırır. Benim tavsiyem önce pilates ve kardiyo yap, kardiyo da yağ yakar canım.10 kg bişey değil verirsin.kızlar 10 kg kadar fazlam var. Hiç spor geçmişim yok. İkisi arasında kaldım. Aletli plates mi? Fitness mı? Daha cabuk sonc verir hangisi daha iyi
basenliyim kol altlarim çok sarkiyor. Cardio neler oluyor. Yuruyus mu biraz aciklarsanizBence önce cardio yapmalısın
Pilates kilo verdirmez ama inceltir
Bence en güzel vücudu pilates yapıyor
İnceltiyor kas yapmıyor fazla kalınlaştırmıyor
Fitness kalınlaştırıyor özellikle basen varsa bacaklar kaslı oluyor buda kalın gösteriyor
Evet fitness salonlarında yapılan yürüyüş koşu bisiklet vs kalori yakmaya yarayan şeylerbasenliyim kol altlarim çok sarkiyor. Cardio neler oluyor. Yuruyus mu biraz aciklarsaniz
Fitness le başlayın ama her sporu platesle bitir. Fazla kilon varsa sadece plates yaparak kilo veremezsiniz plates vücut görünümünü daraltir bunu sikilastirarak yapar. Kilo verip platese ve yogaya ağırlık verirseniz vücudunuz sıkılaşır ve tekrar kilo alımı sorunu yaşamazsınız . Ben fitness plates ve yoga yapıyorum fazla kilon yok çocuk düşünüyoruz hem onun hem benim sağlığım için ve tabiki çatlak olsun istemediğimden . Ama kilonun varsa kesinlikle sadece plates yapmayın ama her sporun sonunda plates yaparsanız kas agrilariniz da hafiflerkızlar 10 kg kadar fazlam var. Hiç spor geçmişim yok. İkisi arasında kaldım. Aletli plates mi? Fitness mı? Daha cabuk sonc verir hangisi daha iyi