fitnee

efnann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
119
30
29
Kizlar size nasil anlatayim bilmiyorum cidden karışık bir durumdayım...
biz bikaç kuzen evde toplandık çaya sonra diğer bi kuzenim alınmış davet etmedim diye kızlar bizim sülalede bu durum var birini çağrirsin diğeri alınr evim ufak zaten insan kalabalikta ne oturduğnu anlamıyoki ...
neyse işte o kuzenim arkamdan baya konuşmuş bizi bir hafta önce davet etmisti sonra iptal oldu diger kuzenleri çagrms bu sefer beni bilerek inat için ayirmiş.
bende arkamdan konusmalarini duyunca sinirlendim mesaj attim sen niye arkamdan konusuyosun biderdin varsa bana sorsaydin diye bu konu baya uzadi taa teyzemler devreye girdi şimdi iki tane teyzemle dayimla falan konusnuyorum bu olaylari fırsat bilip dedikodu fitne ürettiler baya
sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacim var

mesafe koy arana ya herkesi her zaman çağırmak zorundamısın anlamadım ki haddini bilmiyo kimse.

ortada abartilacak bisey yok... yanlis anlasildiginizi aciklamaniz yeterli olur bence...

sinirle mesaj göndermeseydin keşke durumu tatlı dille izah etseydin daha hoş olurdu zannımca..neticede akrabasınız..hem burdan bakınca da gerçekten onları ayırmış gibi gözüküyorsun..bi defa böyle olduysa pek sorun yapılmaz da süreklilik arz ederse dışlamış gibi olursun..

bir o kuzen mi fazla geldi. sadece onu ayirmissan kiz hakli baskalarini da cagirmadiysan sizi baska bir gun cagiracakyim diye durumu idare edebilirdin.

Herşeyi tatlı dille halledebilirdin sana arkandan konuştuğunu iletenler fitneci asıl,onun yaptigida doğru değil elbette ama aranizda halledebilirdiniz.

valla canım kusura bakmada bende olsam kuzeninin durumunda alınırım,küserim.kuzen buluşması yapmışsınız,eğlenmişsiniz ama o kuzeni resmen dışlamışsınız.hem de ortada aranızda küslük,kırgınlık yokken.
kuzenini haklı gördüm ben.

Bir sizin yaptıgınız sacma cünkü bir kuzen sadece cagırsanız nolur cagırmasanız nolur iki o sacmalamıs cünkü cagrılmadı diye arkandan konusmak vs de sacma senin yaptıgın hatayı onun üstüne ekleyerek daha kötüsünü yapmaması gerekirdi
Ne desem bilemedim simdi zamana bırakın

Ya hepsini cagirin kuzenlerinizin yada hic birini tabiki kırılır. Bu kezde sizi cagirmamislar sizde kirilmissiniz

Ben sadece bi kuzenimi.çagrdim diğerleri duyup geldi bilerek ayirma.olmadi yani ayrica.bu kuzenimlede.diğerleri gibi samimiyetim de yok aramiz daima kötü oldu bu fitneleri yüznden

bir o kuzen mi fazla geldi. sadece onu ayirmissan kiz hakli baskalarini da cagirmadiysan sizi baska bir gun cagiracakyim diye durumu idare edebilirdin.
Ben evime birini çagrirken iki defa düşnyorum hep biri aliniyo her misafirde cümbr cemaat mi olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…