• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitiller

Ben kullandım canım, rahim içini temizliyor. mantar ya da vs. gibi rahatsızlıkları önlemede yardımcı. Birde akıntın varsa iyi geliyor. vajinanın florasını dengeliyor
sagolun tesekkur ederim gerçekten.doktor antibiyotıkle berarber yazdı ve buzdolabında sakla dedi.size de oyle mi oldu.bide biz cocuk istiyoruz.7 ay hiç olmadı.bu fitilin yararı olur mu acaba

Ben kullandım canım, rahim içini temizliyor. mantar ya da vs. gibi rahatsızlıkları önlemede yardımcı. Birde akıntın varsa iyi geliyor. vajinanın florasını dengeliyor
sagolun tesekkur ederim gerçekten.doktor antibiyotıkle berarber yazdı ve buzdolabında sakla dedi.size de oyle mi oldu.bide biz cocuk istiyoruz.7 ay hiç olmadı.bu fitilin yararı olur mu acaba

Bende çocuk düşünüyorum. Fakat çocuk düşündüğüm için vermedi. Benim devam lı tekrarlayan sistit sorunum vardı. Hep ürolojiye çıkıyordum. Bu sefer kadın doğuma çıktım. Bazende kahverengi akıntım oluyordu. Simer testi yaptırdım temiz çıktı.. bazende kaşıntım oluyor diye antibiyotikle beraber verdi. Kullandım, sistitim geçti. Şimdi rahatım, 3 aydır korunmuyoruz. Çocuk için, ALlahım sanada sağlıklı bir bebek nasip etsin canım. Geçmiş olsun fitilleri düzenli şekilde kullan. Ben bu fitilin yanında başka fitilde kullandım bu bittik sonra o da ayrı bir fitildi. Sana sadece bunu vermiş.

Bende çocuk düşünüyorum. Fakat çocuk düşündüğüm için vermedi. Benim devam lı tekrarlayan sistit sorunum vardı. Hep ürolojiye çıkıyordum. Bu sefer kadın doğuma çıktım. Bazende kahverengi akıntım oluyordu. Simer testi yaptırdım temiz çıktı.. bazende kaşıntım oluyor diye anetibiyotikle beraber verdi. Kullandım, sistitim geçti. Şimdi rahatım, 3 aydır korunmuyoruz. Çocuk için, ALlahım sanada sağlıklı bir bebek nasip etsin canım. Geçmiş olsun fitilleri düzenli şekilde kullan. Ben bu fitilin yanında başka fitilde kullandım bu bittik sonra o da ayrı bir fitildi. Sana sadece bunu vermiş.

sagolun gerçekten yaa.bnm smearda orta şiddetle inflamasoynon mı ne yazıyordu iltihap varmış.zaten cocukda olmuyor du.şimdi kullanıyorum bakalım ne olacak.ama bnm mantarmı iltihap mı bilemedim.ikisinininde belirtileri var gibi.umarım geçer

Back