Fitil

Hayal hayat 123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
285
80
36
İyi akşamlar kızlar doktorum bana enfeksiyon dan şüphelendigi için fitil verdi gynomax xl diye bir fitil aranızda kullanan var mı acaba yan etkisi korkuyor beni kullanmaktan çekindim açıkçası

İyi akşamlar kızlar doktorum bana enfeksiyon dan şüphelendigi için fitil verdi gynomax xl diye bir fitil aranızda kullanan var mı acaba yan etkisi korkuyor beni kullanmaktan çekindim açıkçası
Geçen sene enfeksiyon bende yaşamıştım ama bana suyun içine biraz sirke kat her tuvaletinde onunla taharet yap demişti bi kaç gün yap geçer dedi gerçektende yaptım geçti . ( taharet sözü ayıp mı oldu bilmiyorum ama açıklayıcı olsun diye yazmak zorunda kaldım )

Yok neden ayıp olsun açıklayıcı konuşulması gerekiyor zaten rahat olabilirsin bende bir ara Suya sirke koyup içiyordum zaten aynı şey nerdeyse

O da mantıklı yani temizlenir

Teşekkürler kullandım evet yanma oldu biraz birşey daha sorabilir miyim fitil kullanımdan sonra ilişki olabilir mi doktor üç tane vermiş sadece malum çocuk çalışması varda bizde elimizi acele etmemizi söyledi

Onu doktorunuza sorun ama hemen ertesi gun iliski olmamasi daha iyi bence cunku fitil 1 gunde eriyor oraya ilac gibi etki ediyor siz birlikte olursaniz butun ilac disari cikacak tedaviniz zorlasacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…