- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
İyi akşamlar kızlar doktorum bana enfeksiyon dan şüphelendigi için fitil verdi gynomax xl diye bir fitil aranızda kullanan var mı acaba yan etkisi korkuyor beni kullanmaktan çekindim açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle de yan etkisi de çok kötü daha hayatım da kullanmadım nasıl etki yapar bilmiyorumEnfeksiyon daha zararli birsey
Geçen sene enfeksiyon bende yaşamıştım ama bana suyun içine biraz sirke kat her tuvaletinde onunla taharet yap demişti bi kaç gün yap geçer dedi gerçektende yaptım geçti . ( taharet sözü ayıp mı oldu bilmiyorum ama açıklayıcı olsun diye yazmak zorunda kaldım )İyi akşamlar kızlar doktorum bana enfeksiyon dan şüphelendigi için fitil verdi gynomax xl diye bir fitil aranızda kullanan var mı acaba yan etkisi korkuyor beni kullanmaktan çekindim açıkçası
Yan etkileri alerjik reaksiyon verebilir mis etki olursa direk hastane ye gidilecekYan etkisinde neler varmış
Yok neden ayıp olsun açıklayıcı konuşulması gerekiyor zaten rahat olabilirsin bende bir ara Suya sirke koyup içiyordum zaten aynı şey nerdeyseGeçen sene enfeksiyon bende yaşamıştım ama bana suyun içine biraz sirke kat her tuvaletinde onunla taharet yap demişti bi kaç gün yap geçer dedi gerçektende yaptım geçti . ( taharet sözü ayıp mı oldu bilmiyorum ama açıklayıcı olsun diye yazmak zorunda kaldım )
O da mantıklı yani temizlenirGeçen sene enfeksiyon bende yaşamıştım ama bana suyun içine biraz sirke kat her tuvaletinde onunla taharet yap demişti bi kaç gün yap geçer dedi gerçektende yaptım geçti . ( taharet sözü ayıp mı oldu bilmiyorum ama açıklayıcı olsun diye yazmak zorunda kaldım )
Teşekkürler kullandım evet yanma oldu biraz birşey daha sorabilir miyim fitil kullanımdan sonra ilişki olabilir mi doktor üç tane vermiş sadece malum çocuk çalışması varda bizde elimizi acele etmemizi söylediYa vajinaniza koyacaginiz fitilden nasil bir alerjik reaksiyon gorebilirsiniz? Ben kullandim bir kac sefer. Sadece koyduktan sonra biraz yanma oluyor oda fitil cozuluyor enfeksiyonunuz oldugu icin yanma hissi veriyor. Enfeksiyonu ve mantari en hizli geciren seydir fitil kutu kutu ilac icmekten iyidir kullanin
Onu doktorunuza sorun ama hemen ertesi gun iliski olmamasi daha iyi bence cunku fitil 1 gunde eriyor oraya ilac gibi etki ediyor siz birlikte olursaniz butun ilac disari cikacak tedaviniz zorlasacaktirTeşekkürler kullandım evet yanma oldu biraz birşey daha sorabilir miyim fitil kullanımdan sonra ilişki olabilir mi doktor üç tane vermiş sadece malum çocuk çalışması varda bizde elimizi acele etmemizi söyledi