Kızlar merhaba. umarım cevap yazan arkadaşlar olur:26: Hamile ikende normaldede mantar ve enfekiyon belası sürekli başımda. Herneyse yaklaşık 4 hafta önce falan doktorum bi fitil verdi fitil sonrası kaşıntı şikayetim azda olsa azaldı ama şimdi şöyle bir durum mevcut otururken yada yürürken birden sanki altıma kaçırıyormuşum gibi sıvı hissediyorum ve bu hergün muhakkak oluyo gelen şeyse sıvı ile karışık mantar akıntısı. Günlük 3-4kez iç çamaşırı değişiyorum acabagelen amniyon sıvısı ile karışık olabilir mi? Ayrıca mantar akıntım abartılı dereceye geldi afedersiniz bildiğiniz kesik yoğurt gibi yoğun ve büyük parçalar halinde fitil acaba mantara iyi geldi sökütüyormu yoksa ters tepkimi yaptı doktoruma sorucam ama alt muaye ister diyede çekiniyorumVarmı aynı durumda olan
canm yalnız fitili kullanalı 4 hafta oldu mantar enfeksiyonundan ziyade yoğun olarak gelen sıvıyada takılıyor aklım sanki altımı ıslatmışım gibi fazla oluyo gelen sıvıbence fitil mantara iyi gelmiştir ondan akıntı çok oluyodur. beyaz kesik kesik yoğurt gibi gelmesi fitildendir. fitil vücutta erir fakat tamamı vücut tarafından emilmez fazlası geri çıkar bende fitil kullanırken öyle geliyodu
canm yalnız fitili kullanalı 4 hafta oldu mantar enfeksiyonundan ziyade yoğun olarak gelen sıvıyada takılıyor aklım sanki altımı ıslatmışım gibi fazla oluyo gelen sıvı
bilmiyorum ki canım ya :26: hiç doğum yapmadım. bi daha ki muayenen ne zaman doktora sorsan
cuma günü gidicem cnm doktorum erkek ya çekiniyorum alt muayene yapar diye :26: Mecburen söylicem tabii ne dersede yapıcaz mecbur .Zaten 2haftam kaldı doğuma 1 martta alıcak ameliyata bebişim doğsunda bayan bi kadın doğumcuya gidip daha detaylı tedavi olmam lazım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bence doktor erkek diye hiç çekinme bende erkek doktora gidiyorum hiç çekinlicek bişey yok sonuçta önemli olan sağlık değil mi?
cuma günü gidicem cnm doktorum erkek ya çekiniyorum alt muayene yapar diye :26: Mecburen söylicem tabii ne dersede yapıcaz mecbur .Zaten 2haftam kaldı doğuma 1 martta alıcak ameliyata bebişim doğsunda bayan bi kadın doğumcuya gidip daha detaylı tedavi olmam lazım
evet cnm mutlaka söylicem zaten. Geçen defasında kaşıntı ve fazla akıntıdan bahsettim fitil vermişti..Belki ciddi bir şeydir söylemek lazım tabii.o su gibi akıntı bende de oluyor yürünce yada ayakta durunca daha fazla geliyor doğuma girmeden doktoruna paylaş bu konuyu belki içerde birikenler akıyordur...
Canim haftan cok ileri artık, yoğun akıntı olması normal (koku vs yoksa).bu bazen çok daha sıvı, yogun olmayan bi akıntı da olabiliyor
Ama artık bebegin başasağı duruyordur büyük ihtimal.bası yaptığı için , az az idrarda kacabilir bu son zamanlarda
Amniyon sıvısı siziyor bile olsa, o kesilmez ve sürekli devam eder.yani suyun olsa farkedersin.zaten suyun kokusuda bi garip oluyor. Anlarsin yani
Ama en yakın zamanda doktorunla paylas, ne olur ne olmaz
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin
Kızlar konu çok eski ama arkadasin yaşadığı şeyi aynen yaşıyorum.sürekli ıslaklık yaşıyorum idrar değil çok korkuyorum bebeğe bişey oluyor mu dur
canım oğlum 9 aylık şuan iyi şükür ama erken doğum oldu bizim.dr kontrolundesindir.ilaçlarını kullan bide su iç canımEvet konu eski en son geçen yıl yazılmış. Şuan aynı şikayetlerim mevcut. Akıntı ve sıvı geliyor. Doktora gittim amniyon sıvısı değilmiş fitil verdi idrar kültürüde temiz çıktı ama aynı şekilde devam ediyor. Sizler ne yaptınız bu durum hamileliğe bir zararı oldumu?
canım oğlum 9 aylık şuan iyi şükür ama erken doğum oldu bizim.dr kontrolundesindir.ilaçlarını kullan bide su iç canım
teşekkür ederim canım.Rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim cevap için. Umarım bir problem olmaz. Oğlunla birlikte mutlu bir hayat dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?