- 24 Eylül 2017
- 52
- 29
- 3
- 27
- Konu Sahibi guzelanne adayi
Kizlar doktor bana akintim yuzunden fitil verdi teyzeme ayni fitili vermisler teyzem onu kullandiktan hemen sonra hamile kalmis acaba oyle olan varmi 8 aydir bekliyorum bebis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitil ise yariyomus evet benim eltim in evli kızı ağustosta 16 da spiralini cikardi doktor fitil hap vermiş kullandı eylül de hamile ydi suan 6 haftalık hamileKizlar doktor bana akintim yuzunden fitil verdi teyzeme ayni fitili vermisler teyzem onu kullandiktan hemen sonra hamile kalmis acaba oyle olan varmi 8 aydir bekliyorum bebis![]()
Canm fitili doktor veriyo ama benim çevremde 2 kişi var fitil den sonra hemen hamile kalanFitil mi o nasıl bi ilaç ismi ne?
Benim hiç bi problemim yok ama 13 aydır bebis gelmesini bekliyoruz gelmiyor bi türlü acaba kullansam bendede ise yarar miCanm fitili doktor veriyo ama benim çevremde 2 kişi var fitil den sonra hemen hamile kalan
Eger iltihabı varsa verir doktor akintin çoksa benimde 18 ay oldu hamile kalamadimBenim hiç bi problemim yok ama 13 aydır bebis gelmesini bekliyoruz gelmiyor bi türlü acaba kullansam bendede ise yarar mi
Bana akinti icn verdi bide koku vardi ayiptir soylemesi insallah hamile kalirim ya :)Fitil ise yariyomus evet benim eltim in evli kızı ağustosta 16 da spiralini cikardi doktor fitil hap vermiş kullandı eylül de hamile ydi suan 6 haftalık hamile
Hmm anladımEger iltihabı varsa verir doktor akintin çoksa benimde 18 ay oldu hamile kalamadim
Bence kalırsın fitil iyi gelirBana akinti icn verdi bide koku vardi ayiptir soylemesi insallah hamile kalirim ya :)
İsmi ne fitilin canmBana akinti icn verdi bide koku vardi ayiptir soylemesi insallah hamile kalirim ya :)
Cnm mixovul adi bu ay adet olduktan sonra kullan dediİsmi ne fitilin canm
Canim doktor onun. Sayesinde kaldigini soylemis sanirsam intaap varmus ayni benim gibi o gecince kalmisValla banada verdiydide bi işe yaramadı olacağı varmış olmuş
Konu açtım kimse yazmadı doktor bsnada verdi yumurtlama zsmanlarım ilişkiye gşrneyin diyorlar kafam karıştıCnm mixovul adi bu ay adet olduktan sonra kullan dedi
Kizlar doktor bana akintim yuzunden fitil verdi teyzeme ayni fitili vermisler teyzem onu kullandiktan hemen sonra hamile kalmis acaba oyle olan varmi 8 aydir bekliyorum bebis![]()
Hangi fitili verdi adi neydi canim bnde bebek istiyom bnmde kasinti var diye bana novo vulotran forte l verdiKizlar doktor bana akintim yuzunden fitil verdi teyzeme ayni fitili vermisler teyzem onu kullandiktan hemen sonra hamile kalmis acaba oyle olan varmi 8 aydir bekliyorum bebis![]()