• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Fitil kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

UcanKelebek-25

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
31
14
8
33
Herkese merhaba 6 Ocak ta 18+1 düşük yaptım şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama idrar yollarından enfeksiyon almışım doktor bana mixovul Adlı bir ilaç verdi bu ilacı kullanıp ilişki giren var mı Yumurtlama günlerim lütfen yardımcı olun:KK43:

Herkese merhaba 6 Ocak ta 18+1 düşük yaptım şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama idrar yollarından enfeksiyon almışım doktor bana mixovul Adlı bir ilaç verdi bu ilacı kullanıp ilişki giren var mı Yumurtlama günlerim lütfen yardımcı olun:KK43:

İlişkiden sonra gece yatarken fitil kullanabirsin.

Saol canım aslında tedaviyi yarıda bitirmek istiyorum 5 ini kullanıcam ama idrar bitiminden sonra yerini sancı alıyor bilmiyorum çok kararsızım
Yarıda kesmeni doktor söylemediyse kendine göre yapma onu. İleride sıkıntı yaşarsın.iltihap varsa çocuk zaten tutmaz. Herşeyi temizle sonra başla bebek için. Ben ilaç firmasındayım bu ürünlerle ilgili bilgim var o yüzden uyarmak istedim. Tabi tercih senin 🙏🏽

Yorumlar için çok teşekkür ederim öyle yapıcam ilaç bitikten sonra yoluma devam edicem 😌 nasipte varsa olur yoksa Allah’ın bileceği🙏🏼🙏🏼🤲🏻🤲🏻umarım Allah’tan kalbinizde ne güzellik varsa size nasip olur 👍🏼

Tedavını bıtırdikten sonra deneyin bence💖

Back