- 26 Eylül 2021
- 107
- 56
- 37
-
- Konu Sahibi beklenenan41
Mekonyuma karşı diyo ya zatenAnlayamıyorum kusura bakmayın neden 39+4 yatış verilerek doğum başlatıldı ki kendi sancınız ile daha kolay ilerlemezmiydi,miladını doldurmadı ki henüz hazır olsa idi kasılmaları kendi başlatırdı zaten,bnce yanlış Dr seçimi ile alakalı bir durum normal doğum veya sizin ağrı eşiğiniz ile ilgili olduğunu düşünmüyorum
Mekonyum ile niye doğum olsun işte onu diyorum sadece biraz kanama olmuş ve nişan geldikten hemen sonra doğum olmaz ki doğumunda evreleri var aktif faz'da veya miladını doldurmuş bir bebek değil ki, benimde nişanım geldi bekledik 40+4 ye doğum yaptımMekonyuma karşı diyo ya zaten
Doğum olmuyo zaten kakasını yapar pislik yutar korkusu ile doldurmamışlar miadı. Bu ihtimalden çekinmişler.Mekonyum ile niye doğum olsun işte onu diyorum sadece biraz kanama olmuş ve nişan geldikten hemen sonra doğum olmaz ki doğumunda evreleri var aktif faz'da veya miladını doldurmuş bir bebek değil ki, benimde nişanım geldi bekledik 40+4 ye doğum yaptım
Dr risk almamış değil de kolaya kaçmış neyse önemli olan bebek sağlıklı bi şekilde anneye kavuşmuş çok şükür ki güle güle büyütsün bebeğini herşey gönlünce olsun bundan sonraDoğum olmuyo zaten kakasını yapar pislik yutar korkusu ile doldurmamışlar miadı. Bu ihtimalden çekinmişler.
Siz daha iyi biliyorsunuz doktordan MaasAllahDr risk almamış değil de kolaya kaçmış neyse önemli olan bebek sağlıklı bi şekilde anneye kavuşmuş çok şükür ki güle güle büyütsün bebeğini herşey gönlünce olsun bundan sonra
Ne demek risk almamış? Son haftalarda risk hep var yani illa 40 dolacak diye bir şey yok ki?Dr risk almamış değil de kolaya kaçmış neyse önemli olan bebek sağlıklı bi şekilde anneye kavuşmuş çok şükür ki güle güle büyütsün bebeğini herşey gönlünce olsun bundan sonra