• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fitback ve dietto

Fitpack kullanmak gibi bir hata yaptım. Karnın tok gibi hissediyorsun ama halsiz oluyorsun. Hatta aşırı halsizlik oluyor. 4 arkadaş kullandık hepimizde aynı etkiyi yaptı. Günlerce yataktan kalkamadık sadece fitpack içmek için kalkıyorduk.
Bu tür ürünleri kesinlikle kullanmayın, sağlıklı bir şekilde vücudun ihtiyaç duyduğu her besinden yeteri kadar alarak diyet yapmak kadar iyisi yok.

böyle şeylere asla inanmıyorum.siz düzenli spor yaptıkça besin değerlerine uygun beslendikçe zaten kilo verirsiniz.illa bir şeye para vericem derseniz diyetisyene gidin.

Merhaba,

fitback ürününü önce TLC kanalında gördüm sonra araştırdım ve eczaneden temin ettim.firmayı aradığımda diyetisyenlerinin olduğunu belirttiler ve diyetisyenleriyle görüşüp ürün konusunda destek aldım. gündür de kullanıyorum.şuanda gayet güzel gidiyor.Sizlere de tavsiye ederim :)

bende dezcpak dietto kullanıyorum 27 günüm. 8kilo verdim. ilk zamanlar bendede halsizlik oluyordu ama şuan çok rahatım canim bişey istemiyor şükür. bunye diyete alışıyor.

Back
X