Fit ve Saglikli bir Gelin olmak icin, geri sayim baslasin 50 Gün

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
Merhaba Arkadaslar,

bir bucuk ay sonra dügünüm var. Ve asil önemli olan balayi :KK52: O süre zarfina kadar karnimdaki ve sirtimdaki yaglardan, bingil bingil kollarimdan, selülitlerimden, genis basenlerimden ve sarkik popom´dan kurtulmanin vakti geldide geciyor bile:KK17: Simdiye kadar bir güzel yan gelip yattim, gecte olsa bikini denerken aynada vucudumun kötü görüntüsünden etkilenerek ve soka ugrayarak, vakit darda olsa siki bir programa baslayip elimden geleni yapmak istiyorum.

Gelelim yürütecegim Programa:nazar:

Beslenme:
- Saat 18 den sonra hicbir sey yenmeyecek, sadece su ve sekersiz cay icilecek
- günde 2-3 lt su tüketilecek limonlu (sekerli ve asitli icecek yasak!)
- beyaz unlu,pirinc, sekerli, hazir gidalar ve kizartmalar tüketilmeyecek
- 7-8 saat düzenli uyku
- Karatay diyetine uygun beslenme bicimi
- aciktigimda yiyecegim, doydugumda birakacagim

Beslenme biciminin ayrintilarini zamanla göreceksinizdir.

Egzersiz:
- Haftada alti gün, bir saat tempolu yürüyüs (Cardio, yag yakmak icin)
- Jillian Michaels 30 günlük shred programi
- Cesitli uygulamali bölgesel egzersizler (Tae Bo, Pilates, squat vs)
- Ebru Salli 21 günde yaglarinizdan kurtulun egzersizi
- hergün 10.000 adim

Egzersizleri o anda hangisini yapmak istiyorsam ona göre sekillendirecegim.

Start 11.05.=61.1 KG/85 GA/85 B/32 KO/99 BP/54 BA
1. H. 18.05.=
2. H. 25.05.=
3. H. 01.06.=
4. H. 08.06.=
5. H. 15.06.=
6. H. 22.06.=
Hedef 29.06.=53/80/75/28/90/50

KG=Kilo
GA=Gögüs alti
B=Bel
KO=Kol
BP=Basen-Popo
BA=Bacak

Bu sürecte sizlerde bana destek olabilirsiniz. Birlikte fikir alisverislerinde bulunabiliriz. Hadi bakalim baslasin geri sayim :KK52:

Yaptigim egzersizler!!!
Jillian Michaels 30 Shred 2 /1 Level
1- bikini body calismasi

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Nil
Simdiye kadar yaptiklarim.

Sabah acil isim ciktigi icin bir haslanmis yumurta ve bir avuc bademle gecistirdim.
Öglen onun yerine bir kücük dilim ekmek, bir kase cacik ve domates, salatalik ve peynir tükettim.
bir bardak su ictim.

Su icmede sorun yasayanlardan biriyim bu yüzden alistira alistira suyu sabah erken saatlerinde bir litreyi bitirmeyi hedefleyecegim. Yagmur yagdigi icin disarida yürüse cikamayacagim, onun yerine simdi yarim saatlik bikini videosu ve Jillian Michaels 30 shred programi level 1 yapacagim. Ardindanda dusa. Cok umutluyum olacak bu is:KK52:

Simdiye kadar yaptiklarim.

Sabah acil isim ciktigi icin bir haslanmis yumurta ve bir avuc bademle gecistirdim.
Öglen onun yerine bir kücük dilim ekmek, bir kase cacik ve domates, salatalik ve peynir tükettim.
bir bardak su ictim.

Su icmede sorun yasayanlardan biriyim bu yüzden alistira alistira suyu sabah erken saatlerinde bir litreyi bitirmeyi hedefleyecegim. Yagmur yagdigi icin disarida yürüse cikamayacagim, onun yerine simdi yarim saatlik bikini videosu ve Jillian Michaels 30 shred programi level 1 yapacagim. Ardindanda dusa. Cok umutluyum olacak bu is:KK52:

Evet bir saatlik egzersizimi bitirmis bulunuyorum, ama benden bittim. Özellikle Jillian Egzersizleri beni cok terletti heleki karin calismalari:KK53:
Aynen devam. Simdilik 750 ml su ictim.

bir bardak su ictim.
Karnim aciktigi icin az biraz yatistirmasi icin aksam yemegine kadar 3 mantari haslayip peynirle yedim.

suana kadar bir litre su icebildim.
Sporumuda yapmis bulunuyorum.

Karnim aciktigi icin az biraz yatistirmasi icin aksam yemegine kadar 3 mantari haslayip peynirle yedim ve bir erik.

Evet aksam yemegimide yedim saat alti olmadan. Iki tabak domatesli yogurtlu bulgur pilavi. Biraz fazla kacti sanirim:KK9:
Bu arada pedometrem var, ve bugün daha 10.000 adimi doldurmus degilim, 5000 anca. Anliyorum ki cok hareketsiz yasam sürüyormusum. Bir saat sporu yaptigimda cok yoruldum, dus aldiktan sonra kendime geldim az biraz.

suana kadar bir bucuk litre su icebildim. Yatana kadar geri kalanini icecegim. Tuvaletten cikamaz oldum.:KK9:
Sporumuda yapmis bulunuyorum.

iki tabak yedigim bulgurun ceremesini cekmekteyim suanda.Asiri derecede sislik var, ve bu rahatsiz edici. Gidip spor yapayim diyorum ama sis migdeylede zor olur herhalde. Kimselerde ugramiyor.

iki tabak yedigim bulgurun ceremesini cekmekteyim suanda.Asiri derecede sislik var, ve bu rahatsiz edici. Gidip spor yapayim diyorum ama sis migdeylede zor olur herhalde. Kimselerde ugramiyor.

ay ben de bulgur yedim :) leslie sansone videolarindan yapabilirsin 2 millik falan, youtubeda var. buraya az kisi ugrar diyet bolumu yogun :)

CANIM MERHABA ÖNCELİKLE KUTLARIM BENDE KENDİM İÇİN UYGUN BİR EGZERSİZ PROGRAMI ARIYORDUM.. 2 GUNDUR SPOR SALONUNA GIDIYORUM AMA HOCA YOK KAFANA GORE YAPIYORSUN VE SIMDIDEN SIKILDIM.. YAZA DUGUNUM VAR VE VERILECEK BIR 15 KİLOCUGUM VAR :s TABI ONEMLI BOYLE GOBEK BASEN VE KOLLAR :KK53: OYUZDEN SENI AZİMLİ BİR ŞKELİDE TAKİ EDİCİMMM :KK9: UMARIM BENDE BASŞARIM SU 30 GÜNLÜK PROGRAMAA :2: YANLIZ DIYET DUKAN YAPAYIM DIYORUM TAVUGU SEVEN BIRIYIM ONERION VAR MI ?

Netimde ki kesintiden dolayi ulasamadim maalesef. Ancak ilk gün yaptigim spordan dolayida heryerim hamlamisti, hicbir sekilde birsey yapmadim. Kendimden utaniyorum. Dügünüm olacak ve ben hicbir sey yapmiyorum.

Alti haftam kaldi, burda ne kadar verebilirim ki artik :KK43: isteksizim. Ama büyük bir cikmazdayim.:KK14:

e oyle dersen tabi yapmak istemezsin. 6 haftada neler olur neleeeer… 6 kilo alabilir ve surekli yatabilirsin. ya da kilo verip spor yapip bayagi bir incelebilirsin. sana bagli. pes etme. 3 gun bile kalsa cabala bence. bikac gunluk detoks ve ekstradan sporla aradaki farki kapatirsin.

e oyle dersen tabi yapmak istemezsin. 6 haftada neler olur neleeeer… 6 kilo alabilir ve surekli yatabilirsin. ya da kilo verip spor yapip bayagi bir incelebilirsin. sana bagli. pes etme. 3 gun bile kalsa cabala bence. bikac gunluk detoks ve ekstradan sporla aradaki farki kapatirsin.

Haklisin bu kadar cabuk yilmamam gerek, motivasyona ihtiyacim var sadece, aynen devam etmeliyim.

Evet bir hafta bosa gecti, ben bir güzel baslamadan olayi motivasyonsuzluktan saldim. Ama geri kalan alti haftada yinede birseyler basarabilirim. Hedefledigim sekilde gitmez belki ama yinede denemeye deger. Bu kadar cabuk pes eden bir insan olmamaliyim.

Bugün motivasyonsuzluk ve moral bozuklugundan hala birsey yemedim bir kücük waffle harici.
Yarin adam akilli bir süreklilige baslayayim tekrar.

Aksam yemegimde:
bir tabak bulgur pilavi, bir kase yogurt, biraz tursu ve salata vardi.
Bir litre su anca icebildim, sadece kol hareketleri yaptim ve sadece 8000 adim yürümüsüm.
Yarin tam gaz devam edecegim, yilmak yok yola devam, aksakliklar olsada, gidecek bu illet kilolar.

Evet dün aksam yarim saat tempolu yürüdüm ardindan yarim saat jillian 30 shred yaptim. Terden öldüm.

Bugün
sabah: bir muz yedim
Öglen: kirmizi lahana, patates ve sos, kücük bir muffin
bir litre su ictim simdilik

X