Sizinde gozunuzaydin cabucak atlatirsiniz bu gunleri insKuzum benim, Allah razı olsun.
Eğer kızım sabırsız olsa ve sakinliğini korumasa, çok cirkinlesebileceginden bu sabah emin olmuş. Ve bitti...
Oynayarak eve girdi, sonrasında ağlamalı gulmeli bir duygu boşalması yaşadı. Rahatladikca da anlatamadığı şeyleri anlatıyor. Ben de içini bosaltsin, dert olmasın diye sessizce dinliyorum. Boşanma ilamı çıkınca, temyiz süresi vs bitince (15 gün sürüyormuş), göğsüme oturan koca öküz, salına salına inşallah gidecek.
Tatliya hayir diyemiyorum kizimin beslenmesi sagolsun evden eksik olmuyo biseylerMakarna kekler fazla karbonhidrat almışsın. Afiyet olsun.
Cok havaliMiami/Florida
Bende de öyleydi düzeldi şimdiSelam kizlar
Bildirimleri goremiyorum . Bir bende mi bu durum
Tek ögün yedim.
Lahmacun ve salata
Su 1,5 L
Daha saat erken icerim daha.
Spordan 30dk bisiklet
Deli gibi cilt bakimi alisverisi yaptim . Senede 1defa yaptigim icin acisini cikarir gibi aliyorum
Su miktarin cok iyiİyi akşamlar..
17:00 fırında köfte patates 1 porsiyon, akdeniz salatası,1 bardak tuzsuz ayran.
3 litre su
2 kupa kahve
1kupa yeşil çay
Gel misafirim olSu miktarin cok iyi
Menu de oyleayran istedi canim
GeleyimGel misafirim ol
Cevapladığın için ayrıca teşekkür ederim. Dalga geçmeleri ise kızımın başına top gelmiş herkes gülmüş bukadar bunun normal olduğunu bizde bazen düşünce gülüyoruz komik olabiliyor bazen desemde benim canım çok acıdı hepsi güldü arkadaşım canın acıdımı diyen olmadı diyor özürde dilemedi benden diyor.. Net bikaç kelime ile anlattım canının acıdığını farketmemişlerdir bazı çocuklar özür dilemeyi öğrenmemiştir sen söyleseydin canım acıdı diye vss öğretmeni sormuş sadece. Kızımı etiketlemek istemiyorum ama hakikaten nazlı bukadar ince düşünmesi onuda yoruyor.. Çok yeni evet benim endişem son 3 yılda bensiz birileriyle dışarı çıkma parka gitme gibi şeyleri yada benim tek gitmem gibi durumlar hep saatlerce ağlayarak oldu birkaç gün ancak ağlamadan vedalaşıp işe gittim.Engüzel şeyi almak olsun ucunda yinede beni bırakıp babasıyla bile gitmek istemez. Aslında bende son yıllarda onsuz hiçbirşey yapmadım hatta geçenyıl birkaç ay okul açıkken benim yanımda okula geldi branşımdan dolayı sorun olmadı ama aniden kimsemizin olmadığı ile taşındık mayıs haziran benimle okuldaydı oderece ayrılmadık bende çok endişeliyim okadar alışmışımki şubatı bekleyip kendi okulumamı başlatsam anasınıfına diye aklıma gelmiyor değil. Bağımlımı olduk birbirimize psikolojik destek almamız mı gerekli.. Onu okula bırakıp çıkınc gözlerim doldu o değil ben ağlayacaktım nerdeyse değişik bir hüzün kapladı içimibi-zuzu benimkiler cok erken yasta basladi. Kizim 9aylik bile degildi. Asla sorun yasamadik.
Oglum ise 15-16aylikdi. Her sabah aglardi. Fakat ben gittikden sonra mutluydu.
Daha cok yeni oldugu icin kiziniz zorlanmistir. Bir sans verin derim ben.
Ayrica nasil dalga gecildigini sorup ogrenin. Ve kresdeki ogretmenine bu durumdan bahsedin. Birlikte cozum bulursunuz umarim
Çok endişelenme benim çocuklarımında çok istekli olmalarına rağmen zaman zaman gitmek istemedikleri oluyordu.Cevapladığın için ayrıca teşekkür ederim. Dalga geçmeleri ise kızımın başına top gelmiş herkes gülmüş bukadar bunun normal olduğunu bizde bazen düşünce gülüyoruz komik olabiliyor bazen desemde benim canım çok acıdı hepsi güldü arkadaşım canın acıdımı diyen olmadı diyor özürde dilemedi benden diyor.. Net bikaç kelime ile anlattım canının acıdığını farketmemişlerdir bazı çocuklar özür dilemeyi öğrenmemiştir sen söyleseydin canım acıdı diye vss öğretmeni sormuş sadece. Kızımı etiketlemek istemiyorum ama hakikaten nazlı bukadar ince düşünmesi onuda yoruyor.. Çok yeni evet benim endişem son 3 yılda bensiz birileriyle dışarı çıkma parka gitme gibi şeyleri yada benim tek gitmem gibi durumlar hep saatlerce ağlayarak oldu birkaç gün ancak ağlamadan vedalaşıp işe gittim.Engüzel şeyi almak olsun ucunda yinede beni bırakıp babasıyla bile gitmek istemez. Aslında bende son yıllarda onsuz hiçbirşey yapmadım hatta geçenyıl birkaç ay okul açıkken benim yanımda okula geldi branşımdan dolayı sorun olmadı ama aniden kimsemizin olmadığı ile taşındık mayıs haziran benimle okuldaydı oderece ayrılmadık bende çok endişeliyim okadar alışmışımki şubatı bekleyip kendi okulumamı başlatsam anasınıfına diye aklıma gelmiyor değil. Bağımlımı olduk birbirimize psikolojik destek almamız mı gerekli.. Onu okula bırakıp çıkınc gözlerim doldu o değil ben ağlayacaktım nerdeyse değişik bir hüzün kapladı içimi
Annelerin derdi bitmiyor kiKızlar menülerim çok kötü düzensiz ve özensiz gidiyorum bi hafta daha böyle olacak gibi. Sizlerin tecrübesinden faydalanmak istiyorum aslında birdünya bişeyler araştırdım Kızım 4buçuk yaşında 2 gündür kreşe başladık ilk gün tanışma oldu ikinci gün yarım gün kaldı 9 12 arası sabah neşeyle koştur koştur okula giden kızım hatta banada anne sen gidebilirsin. Dedikten sonra arabada bekledim çıkışını ama çıkışta ağlayarak koştu bana kurumu çok araştıeıp tercih ettim az öğrencili ilgili ve güzel kadrosu var. Kızım ağlamasına sebep olarak arkadaşlarının dalga geçtiğini öğretmeninin hep onlarla ilgilendiğini kendisinede sürekli kuralları hatırlatıp hiçbirşey yapmasına izin vermediğini söyledi birdahada gelmiycem buraya diyerek eve geldi uyuyana kadarda dueup durup okula gitmek istemiyorum diye dertlendi konuşup sakinleştirip kabul ediyor gideyim diyor sonra geri ya burayıda bdvye çeviriyorum gibi geldi sanki ama sizinkiler nasıl alışmıştı.. 5 aylık çalışmaya başladım 1 yıl bakıcı 2 yıl anane baktı kovitti ücretsiz izindi derken son 1.5 yılıda hep yanyana geçirdik ve bensiz hiçbiryere gitmeyen benide yollamayan bir çocuk oldu son korona döneminde isteristemez nazlı yetiştirmişiz bu hep böylemi olacak geçermi. Okul Harçlığı vericeğimi söyledim istediğini alabileceksin diye (hep maaşı olsun istiyordu) heyecanlı ama 5 dk sonra fikri değişiyor öğretmenide çok pıtırcık değil daha soğuk duruyor kızımın beklentisi daha bıcırbıcır konuşkan övgüler yapan bi öğretmen olsa daha uyum sağlar grubunu mu değiştirsem başka öğretmenmi denesek daha çok mu yeni beynimde milyon soru