Fit Club 🏋🏻‍♀️

KAHVALTI 10.00
Çavdar ekmeği+lavaş peyniri ile tost, domates, salatalık, kapya ve yeşil biber, 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi, kuşburnu çayı.

ARA:
1 orta kase ev yoğurdu, karışık meyve tabağı

AKSAM 17.00
2 adet haşlanmış ve derisi alınmış tavuk baget, 2 yemek kaşığı basmati pirinçten tavuk suyuna pilav, karışık yeşil salata, 1 bardak kefir.

SU: 2.5 lt

SPOR:
30 dk kadar yoga
🤦

Selam kızlar menum
Kahvaltı 2 dk ekmek kasar zeytın yumurta (kılo verımce saldır kahvaltıya)
Öğlen 1 kase mercımek çorbası. 2 mandalına
Akşam 3 bıber dolması 1 dk ekmek
Yarın toparlarım bugün sporda yok misafir vardı

Selam kızlar dün gece uyuyakalmışım menümü yazamadım bugünde tüm gün dışarda işlerim vardı giremedim bir türlü😔

Cumartesi: 66,6
Çarşamba: 66,2
Çarşamba menü
Sabah
Omlet, 3 parmak kadar beyaz peynir, salatalık , maydanoz, 1 dilim ekmek

Ara
3 kuru kayısı, 10çiğ fındık, sütlü kahve

Ara
1 tane wasa üzerine krem peynir

Akşam
6-7yk kadar barbunya, 1 kase yoğurt

Su: 1,5lt
Spor: 30dk Leslie
A Arrietty_

İş görüşmemiz çok olumlu geçti. Bizim bekar kızlar bir doksanlık mavi gözlü yakışıklı bir diş hekimi görünce salya sümük işe alalım diye yalvardılar neredeyse, adam evli diyorum bunlar olsun diyorlar şu koridorlarda yürüsün yeter:KK70::KK70::KK70:

Öğlen yemeğinde çok yedim yazacağım bir ara ama akşam az yiyecem:KK53::KK53:
Eve geldim 1 saatten fazla yürüdüm. Çocuklar evde olduğu için tabi tam bir curcuna var şu anda ortalığı toplamam lazım. 🙄🙄

Sabah meyveli yulaf, öğlen mantarlı pide, tuna salatası daha çok yeşillik vardı Tuna balığı az vardı üzerinde.
Akşam salata yoğurt ve hindi.
Ayrıntılı resimler aşağıda. A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu

Eklentiler

• 4BE05FDC-FCBE-4519-9738-8084E17DC146.jpeg
    4BE05FDC-FCBE-4519-9738-8084E17DC146.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 666575BC-8331-463F-AFA9-C3CE33A515E0.png
    666575BC-8331-463F-AFA9-C3CE33A515E0.png
    233,5 KB · Görüntüleme: 22
  • 7E030096-CE39-41C4-8D7C-2CB110F165D1.jpeg
    7E030096-CE39-41C4-8D7C-2CB110F165D1.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 22
Akşam mönüm komple değişti. Canım bol ekşili bol acılı patates salatası isteyince üşenmedim yaptım yanındada yoğurt yedim😜

Eklentiler

• 711A2D82-9B54-4EA2-AB2C-9BB011FF6602.jpeg
    711A2D82-9B54-4EA2-AB2C-9BB011FF6602.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 26
Selam. Öğlen uykusu önemli hem anne için hem çoçuk için. Ben işlerimin çok kısmını oğlum öğlen uyurken yapıyorum, öğlen uyumasa naparım bilmiyorum🙊
3 yaşını geçince kendiliğinden bıraktı. Sabah çok erken uyanırsa yapıyor öğlen uykusu. Büyüdükçe işleri beraber yapıyorsun zaten.
Dayan azicik daha, sonra seni istemeyecek, arayacaksin bu gunleri 😜

Ben hastayim, iyi gelirmis diyerek yiyip iciyom ama bisi iyi gelmiyor 🤣
Ay ne zaman ne zaman 😀 bu sıralar sürekli beraber yapıyoruz her şeyi. Temizlik birlikte yemek birlikte yürüyüşler birlikte 😀

Geçmiş olsun influenza gibi mi ?

3 yaşını geçince kendiliğinden bıraktı. Sabah çok erken uyanırsa yapıyor öğlen uykusu. Büyüdükçe işleri beraber yapıyorsun zaten.

Ay ne zaman ne zaman 😀 bu sıralar sürekli beraber yapıyoruz her şeyi. Temizlik birlikte yemek birlikte yürüyüşler birlikte 😀

benim sipalar da 3 yasinda biraktilar ogle uykusunu.

senin kurtulus 4 yasa tekabul ediyor ama, 1 senecik daha sik disini, ya da 2. yi yap, birbirleriyle oynasinlar :KK53:

benimki kronik oksurmece ya, gina geldi artik, 3 hafta oldu, iyilesecegine artiyor.

Ergen anneliğinden bildiriyorum kızlar. Bu yaşlara gelince de yanıma gelsin azıcık diye bekliyorsunuz. Dün akşam oğluşla yarım saat sohbet ettik diye mutlu hissettim kendimi.
Belli bir yaştan sonra ya odalarında ya da arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyorlar.

Kızım geçende bu yılbaşını arkadaşlarımla geçirmek istiyorum dedi, bende özellikle yılbaşı günü dışarı çıkmasını istemiyorum. Savunmasıda “yazın başka ülkeye gideceğim bir gece dışarıda olsam ne olacak”. İnatlaşıp duruyoruz kaç gündür, babaya havale etsem tartışırlar, arada kalıyorum sürekli. 🤦🏼‍♀️İnanın küçüklük dönemlerinde ki fiziksel yorgunluk daha kolay baş edilebilir bir durum.

Bir süre sonra yine aile aktivitelerine geri dönüyorlarmış. O kısmıda CanTorun CanTorun doğrulasın. 🤷‍♀️

benim sipalar da 3 yasinda biraktilar ogle uykusunu.

senin kurtulus 4 yasa tekabul ediyor ama, 1 senecik daha sik disini, ya da 2. yi yap, birbirleriyle oynasinlar :KK53:

benimki kronik oksurmece ya, gina geldi artik, 3 hafta oldu, iyilesecegine artiyor.
Aman 2. Çocuğa tovbeliyim 😀 bi sene daha bekleyip rahata ererim umarım. Biz bu sıra ailece zencefil bal limon üçlüsünü tüketiyoruz bağışıklık sistemi güçlensin diye.
Ergen anneliğinden bildiriyorum kızlar. Bu yaşlara gelince de yanıma gelsin azıcık diye bekliyorsunuz. Dün akşam oğluşla yarım saat sohbet ettik diye mutlu hissettim kendimi.
Belli bir yaştan sonra ya odalarında ya da arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyorlar.

Kızım geçende bu yılbaşını arkadaşlarımla geçirmek istiyorum dedi, bende özellikle yılbaşı günü dışarı çıkmasını istemiyorum. Savunmasıda “yazın başka ülkeye gideceğim bir gece dışarıda olsam ne olacak”. İnatlaşıp duruyoruz kaç gündür, babaya havale etsem tartışırlar, arada kalıyorum sürekli. 🤦🏼‍♀️İnanın küçüklük dönemlerinde ki fiziksel yorgunluk daha kolay baş edilebilir bir durum.

Bir süre sonra yine aile aktivitelerine geri dönüyorlarmış. O kısmıda CanTorun CanTorun doğrulasın. 🤷‍♀️
Ergenlikte de o kısım var doğru ay insan gelişimi her dönem farklı iste. Yılbaşında güvendiğin arkadaşları olacaksa bence izin verebilirsin. Ama muhtemelen çoğu alkol miktarını abartır. Ergenlikte oluyor böyle ilk defa dışarıda kutlamalarda. Bi yandan özgüvenli olsunlar istiyorsun bi yandan ülkenin durumunda kız çocuğunu dışarıda geç saate bırakmamak akıllıca çözüm oluyor. Of çok karışık işler bunlar. İnsanlardaki zihniyet günden güne rezil duruma düştükçe çocukların tek başlarına dışarıda gezmeleri sıkıntılı oluyor.

Aman 2. Çocuğa tovbeliyim 😀 bi sene daha bekleyip rahata ererim umarım. Biz bu sıra ailece zencefil bal limon üçlüsünü tüketiyoruz bağışıklık sistemi güçlensin diye.

Ergenlikte de o kısım var doğru ay insan gelişimi her dönem farklı iste. Yılbaşında güvendiğin arkadaşları olacaksa bence izin verebilirsin. Ama muhtemelen çoğu alkol miktarını abartır. Ergenlikte oluyor böyle ilk defa dışarıda kutlamalarda. Bi yandan özgüvenli olsunlar istiyorsun bi yandan ülkenin durumunda kız çocuğunu dışarıda geç saate bırakmamak akıllıca çözüm oluyor. Of çok karışık işler bunlar. İnsanlardaki zihniyet günden güne rezil duruma düştükçe çocukların tek başlarına dışarıda gezmeleri sıkıntılı oluyor.
Aynen öyle annelerimizin söylediği “sana güveniyorum ama çevreye güvenemiyorum” sözü bu işte. Çocuklarımı başka kıtaya tek başına bıraksam her işin üstesinden gelir. Ama korktuğum kötü niyetliyle yollarının kesişmesi. Allah korusun tüm evlatlarımızı, kötülerin görünmezi olsun.

Annelik karnına düştüğü anda başlıyor diyorlar. Hamileyken ağrısı, bulantısı, sancısı. Büyütene kadar fiziksel, zihinsel yorgunluğu.

Annemin en küçük çocuğu 28 yaşında ama hala evlatları için koşturması bitmiyor. Kız kardeşim bebek bakımında zorlandıkça tası tarağı toplayıp anneme gidiyormuş. Kadın bu yaşında gece bebek piş pişliyor düşün artık 😂

X