- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alfa RR kızımı tuvalete alıştırırken her wc ye yapışında alkışlar abartılı sevinç gösterisi yapardım. Bir gün evde misafir var babasını bekledi kapıda adam çıkınca da “aferin benim babama kakasını tuvalete attı” diye alkış tutmuştu
Yok canim. Devam ediyor. Azaldi ama. Hala sasiyorum nasil oldugunu
Ani bir hareket yapınca öyle ağrılar oluyor. İnşallah ciddi bir şey yokturYok canim. Devam ediyor. Azaldi ama. Hala sasiyorum nasil oldugunu
Miami/FloridaNerde yaşıyorsunuz?
3 yaşını geçince kendiliğinden bıraktı. Sabah çok erken uyanırsa yapıyor öğlen uykusu. Büyüdükçe işleri beraber yapıyorsun zaten.Selam. Öğlen uykusu önemli hem anne için hem çoçuk için. Ben işlerimin çok kısmını oğlum öğlen uyurken yapıyorum, öğlen uyumasa naparım bilmiyorum
Ay ne zaman ne zaman bu sıralar sürekli beraber yapıyoruz her şeyi. Temizlik birlikte yemek birlikte yürüyüşler birlikteDayan azicik daha, sonra seni istemeyecek, arayacaksin bu gunleri
Ben hastayim, iyi gelirmis diyerek yiyip iciyom ama bisi iyi gelmiyor
3 yaşını geçince kendiliğinden bıraktı. Sabah çok erken uyanırsa yapıyor öğlen uykusu. Büyüdükçe işleri beraber yapıyorsun zaten.
Ay ne zaman ne zaman bu sıralar sürekli beraber yapıyoruz her şeyi. Temizlik birlikte yemek birlikte yürüyüşler birlikte
Geçmiş olsun influenza gibi mi ?
Ergen anneliğinden bildiriyorum kızlar. Bu yaşlara gelince de yanıma gelsin azıcık diye bekliyorsunuz. Dün akşam oğluşla yarım saat sohbet ettik diye mutlu hissettim kendimi.3 yaşını geçince kendiliğinden bıraktı. Sabah çok erken uyanırsa yapıyor öğlen uykusu. Büyüdükçe işleri beraber yapıyorsun zaten.
Ay ne zaman ne zaman bu sıralar sürekli beraber yapıyoruz her şeyi. Temizlik birlikte yemek birlikte yürüyüşler birlikte
Geçmiş olsun influenza gibi mi ?
Aman 2. Çocuğa tovbeliyim bi sene daha bekleyip rahata ererim umarım. Biz bu sıra ailece zencefil bal limon üçlüsünü tüketiyoruz bağışıklık sistemi güçlensin diye.benim sipalar da 3 yasinda biraktilar ogle uykusunu.
senin kurtulus 4 yasa tekabul ediyor ama, 1 senecik daha sik disini, ya da 2. yi yap, birbirleriyle oynasinlar
benimki kronik oksurmece ya, gina geldi artik, 3 hafta oldu, iyilesecegine artiyor.
Ergenlikte de o kısım var doğru ay insan gelişimi her dönem farklı iste. Yılbaşında güvendiğin arkadaşları olacaksa bence izin verebilirsin. Ama muhtemelen çoğu alkol miktarını abartır. Ergenlikte oluyor böyle ilk defa dışarıda kutlamalarda. Bi yandan özgüvenli olsunlar istiyorsun bi yandan ülkenin durumunda kız çocuğunu dışarıda geç saate bırakmamak akıllıca çözüm oluyor. Of çok karışık işler bunlar. İnsanlardaki zihniyet günden güne rezil duruma düştükçe çocukların tek başlarına dışarıda gezmeleri sıkıntılı oluyor.Ergen anneliğinden bildiriyorum kızlar. Bu yaşlara gelince de yanıma gelsin azıcık diye bekliyorsunuz. Dün akşam oğluşla yarım saat sohbet ettik diye mutlu hissettim kendimi.
Belli bir yaştan sonra ya odalarında ya da arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyorlar.
Kızım geçende bu yılbaşını arkadaşlarımla geçirmek istiyorum dedi, bende özellikle yılbaşı günü dışarı çıkmasını istemiyorum. Savunmasıda “yazın başka ülkeye gideceğim bir gece dışarıda olsam ne olacak”. İnatlaşıp duruyoruz kaç gündür, babaya havale etsem tartışırlar, arada kalıyorum sürekli. İnanın küçüklük dönemlerinde ki fiziksel yorgunluk daha kolay baş edilebilir bir durum.
Bir süre sonra yine aile aktivitelerine geri dönüyorlarmış. O kısmıda CanTorun doğrulasın.
Aynen öyle annelerimizin söylediği “sana güveniyorum ama çevreye güvenemiyorum” sözü bu işte. Çocuklarımı başka kıtaya tek başına bıraksam her işin üstesinden gelir. Ama korktuğum kötü niyetliyle yollarının kesişmesi. Allah korusun tüm evlatlarımızı, kötülerin görünmezi olsun.Aman 2. Çocuğa tovbeliyim bi sene daha bekleyip rahata ererim umarım. Biz bu sıra ailece zencefil bal limon üçlüsünü tüketiyoruz bağışıklık sistemi güçlensin diye.
Ergenlikte de o kısım var doğru ay insan gelişimi her dönem farklı iste. Yılbaşında güvendiğin arkadaşları olacaksa bence izin verebilirsin. Ama muhtemelen çoğu alkol miktarını abartır. Ergenlikte oluyor böyle ilk defa dışarıda kutlamalarda. Bi yandan özgüvenli olsunlar istiyorsun bi yandan ülkenin durumunda kız çocuğunu dışarıda geç saate bırakmamak akıllıca çözüm oluyor. Of çok karışık işler bunlar. İnsanlardaki zihniyet günden güne rezil duruma düştükçe çocukların tek başlarına dışarıda gezmeleri sıkıntılı oluyor.
Canlarimmm
Tatli telaslar basladi. Yeni evim
Bitmek uzere ama cok kosusturuyorum. Ordan oraya kosup duruyorum. Oyuzden bana 1-2 hafta izin pliesss