Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin canlar Yeni bir hayata uyanmis gibiyim
CanTorun dun benim yanimda olan melekler sizin yaninizda olur insallahh. Sabah size dua ettim hala da ediyorum
Kuzum benim, Allah razı olsun.
Eğer kızım sabırsız olsa ve sakinliğini korumasa, çok cirkinlesebileceginden bu sabah emin olmuş. Ve bitti...
Oynayarak eve girdi, sonrasında ağlamalı gulmeli bir duygu boşalması yaşadı. Rahatladikca da anlatamadığı şeyleri anlatıyor. Ben de içini bosaltsin, dert olmasın diye sessizce dinliyorum. Boşanma ilamı çıkınca, temyiz süresi vs bitince (15 gün sürüyormuş), göğsüme oturan koca öküz, salına salına inşallah gidecek.

Çarçabuk, sağlıkla ayaklanırsın inşallah.
Hangi şehirde olacak ameliyatın?
Izmir'de olacak canim orda buldum doktorumu. Istanbul daha kolay olurdu ama cok karmasik geldi bana.
En iyi yontemi soylemisler aslinda. 3 cocuk alistiran biri olarak uzmanlastigimi dusunuyorum. En fazla 4 gunde alisir. Uzun bir pijama giydir ve sakin bez baglama hatta kilotda giydirme ben oyle yaptim. Haliyi kaldir ve birak cisini yapsin. Kesinlikle 1-2 saat degistirme. Cunku sogumasi ve rahatsiz etmesi lazim. Sicakken rahatsiz olmuyolar. Etraf kirlencek bosver. Hissetdigi rahatsizliktan oyle nefret edecekki daha cisi gelir gelmez huzursuz olmaya baslicak, ne zaman huzursuz olur aglarsa hemen oturt. Sakin basinda bekleme. Ilk lazimligina yaptiginda en sevdigi seyle odullendir. Bir de benim oglum lazimlik sevmedi direk tuvalete oturttum yapti. Cunku bizi oyle goruyolar asil yapilan yer tuvalet biliyolar. Zaten o suluk da sevmemis direk bardak kullanmisti sipa

Ayrıca bu sabah 59.7'yi gördüm. Yemeğimi zorlanarak da olsa yiyorum, uykum çok kötü, hatta yok gibi. Yürüyüş 3 gün oldu yapamiyorum. Bugun de rahatlamak için sadece yoga yaptım. Regl sanırım stresten çok ağır geçiyor, fazla yorulmamaya gayret ediyorum. Bu hafta da böyle geçsin...

Ben de oğlumu ve torunumu aynı yöntemle alistirmistim. Kızım sanki rüyasında ogretmisler gibi, 9 ayda bezi atıp tuvalete yapmıştı. Hiç uğraşmadım.

Gozunuz aydin ablaa

Bu gün kaç makine şort pantolon yıkadım bilmiyorum

İyi akşamlar
İlk tek öğün 17:00
Sebzeli tavuk göğsü sote 1 porsiyon, pancar salatası küçük kase, 1 bardak yoğurt.
2,5 litre su
3 kupa kahve
1 kupa hibiskus çayı
2 mil leslie

Makarna kekler fazla karbonhidrat almışsın. Afiyet olsun.

Uuzzzzuuuuunnnn bir aradan sonra selam kizllaaaarrr

Kendime bir zaman planı yapmam lazım çocuk öğlen uykusunu bıraktı. O yüzden debeleniyorum evde onunla oyun derdine kendime azıcık bir vakit kalıyor onda da kitap okumaya ayırıyorum zaman. Spor hak getire

Burada o kadar şey yazılmış ki okuyamadım hepsini.
Nasılsınız ? Diyet, spor nasıl gidiyor ? En önemlisi keyifler nasıl ?

Bugun sabah gec kalktim ve yuruyus falan yapamadim. Sabah yuruyusu yapmayinca enerjim sifir oluyor.
Oglen esimle yemekli toplanti var. Ofise 2. bir dis hekimi almaya calisiyoruz. Baska eyaletlerdeki kovid yasaklari zengin Amerikalilarin bizim eyalete akin akin tasinmasina sebep olunca hasta patlamasi yasadik, esim tek basina yetisemiyor artik.
Gecenlerde bir hekimle gorustuk esimin okuldan arkadasi, ayni donem mezun olmuslar. Cok heveslenmistik tanidik bildik biri diye ama yillar adami degistirmis ama negatif yonde degistirmis. Bugunkinden insallah daha olumlu bir sonuc aliriz.

Selam. Öğlen uykusu önemli hem anne için hem çoçuk için. Ben işlerimin çok kısmını oğlum öğlen uyurken yapıyorum, öğlen uyumasa naparım bilmiyorum

Dayan azicik daha, sonra seni istemeyecek, arayacaksin bu gunleri

Ben hastayim, iyi gelirmis diyerek yiyip iciyom ama bisi iyi gelmiyor

Nerde yaşıyorsunuz?

Benim boşanan kız kardeşimin eşi enişteler arasında en sevdiğim, en mülayimiydi. O bile neler yaptı.3-4 sene önce yine dava açmıştı kardeşim, mübaşir isimlerini okudu tam içeri girecekken kaçtı gitti kızcağız tek başına çıktı hakim karşısına. Bu defa kardeşimde suyuna gitti köprüyü geçene kadar. Şimdi kurtuldu çok şükür ama hala seviyorumlar, aşkından ölüyorumlar bitmedi.
Benim kardeşimde çok anlatmazdı geçen haftalarda evime gelişinde hüngür hüngür ağlayarak anlattı döktü içini. Zamanla rahatlıyorlar sen hep dinlemeye devam et.

Şükür sizin bir problem olmamış, bitmiş her şey. Umarım kızının ve torununun bundan sonraki hayatı hiç yaşamadığı kadar mutlu, huzurlu geçer. Sevgilerimi ilet kendisine, mutsuzluğunu kabullenip oturan kadınlardan değil güçlü durduğu için gurur duysun kendisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…