Sagol yavrukusum
Uyy kolay gele cnm. Zor bi donemGünaydınlar... nasılsınız?
Çıldırmak üzereyim ben. Oğluma tuvalet eğtimi veriyorum 3 gündür. Olan sabrımıda 3 günde bitirdim. Hiç bir şekilde lazımlığa yapmıyor. 1 saat oturuyor lazımlıkta kalkıp yere yapıyor. Çok yıpratıcı zor bir süreç anne için
Sakin kal bilinçli yapmıyor sonuçta sakın kızıp korkutma.Günaydınlar... nasılsınız?
Çıldırmak üzereyim ben. Oğluma tuvalet eğtimi veriyorum 3 gündür. Olan sabrımıda 3 günde bitirdim. Hiç bir şekilde lazımlığa yapmıyor. 1 saat oturuyor lazımlıkta kalkıp yere yapıyor. Çok yıpratıcı zor bir süreç anne için
Sağol canımSagol yavrukusum
Uyy kolay gele cnm. Zor bi donem
2 ay önce de veriyordum tualet eğtimi 1 ay kadar sürdü ama öğrenmedi biraz ara verip yine başladım bakalımSakin kal bilinçli yapmıyor sonuçta sakın kızıp korkutma.
Bir hafta, 10 gün sürüyor tuvalet eğitimi aylarca devam etmeyecek öyle düşün.
Kuzum sakin kalmaya çalış biraz zaman ver kaç aylık acaba 3 yaş altıysa yaza bırakabilirsin ama 3 günden pes etme bir hfta sabrını koru olabilir çiş kaçmış birdaha buna yapalım diye söyle bıkmadn usanmadan birde çokta lazımlıkta oturttmamak lazım 5 dk yoksa kaldır kaçarsa altına onunda rahatsız olmasını bekle hemen temizleme bende başladığımda 3 4 gün çiş temizlemekle geçirdim 4. Gün daha iyiydi bir hafta sonra uyanıp kendiliğinden lazımlığına oturmuştu.. Tabi 4 yaşında birde lazımlık bıraktırma operasyonu yapmm gerekti kimileri merdivenli klozet aparatıyla alıştırıyor lazımlık derdi olmuyor oda sonra sıkıntı 2 ayda vazgeçti canım tuvaletim diyip sarılıp öpüyorduGünaydınlar... nasılsınız?
Yeni hayatına günaydınGunaydin canlarYeni bir hayata uyanmis gibiyim
CanTorun dun benim yanimda olan melekler sizin yaninizda olur insallahh. Sabah size dua ettim hala da ediyorum
Tsklerrr canimYeni hayatına günaydıntüm güzellikleri yaşaman dileği ile
Yok pes etmem çünkü bezi attık artık. Bez takmak istemiyordu, taktığımda durmadan çekiştiyor bazen açıyordu bezi görünce kamıyor ağlıyordu, uyuduğunda çişinide tutuyor o yüzden başladım 23 aylık dahaKuzum sakin kalmaya çalış biraz zaman ver kaç aylık acaba 3 yaş altıysa yaza bırakabilirsin ama 3 günden pes etme bir hfta sabrını koru olabilir çiş kaçmış birdaha buna yapalım diye söyle bıkmadn usanmadan birde çokta lazımlıkta oturttmamak lazım 5 dk yoksa kaldır kaçarsa altına onunda rahatsız olmasını bekle hemen temizleme bende başladığımda 3 4 gün çiş temizlemekle geçirdim 4. Gün daha iyiydi bir hafta sonra uyanıp kendiliğinden lazımlığına oturmuştu.. Tabi 4 yaşında birde lazımlık bıraktırma operasyonu yapmm gerekti kimileri merdivenli klozet aparatıyla alıştırıyor lazımlık derdi olmuyor oda sonra sıkıntı 2 ayda vazgeçti canım tuvaletim diyip sarılıp öpüyordu
Küçükmüş aslında dahaYok pes etmem çünkü bezi attık artık. Bez takmak istemiyordu, taktığımda durmadan çekiştiyor bazen açıyordu bezi görünce kamıyor ağlıyordu, uyuduğunda çişinide tutuyor o yüzden başladım 23 aylık daha
Gozunaydin lori herkes icin hayirlisi olsunVeeee bittiiiii
Cok sukur yarabbi kurtuldummm. Adres yollayin lan size baklava yollicam
Benim kizimda 23 aylikken ogrendi canim tuvalet egitimj 1 aylik sabir gerektiriyo basladiysan sakin birakmaYok pes etmem çünkü bezi attık artık. Bez takmak istemiyordu, taktığımda durmadan çekiştiyor bazen açıyordu bezi görünce kamıyor ağlıyordu, uyuduğunda çişinide tutuyor o yüzden başladım 23 aylık daha
1 hafta sonunda oturdugunda yapmayi ogrenirGünaydınlar... nasılsınız?