Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hosgeldin LadyMiami
Cabucak atlatirsin umarim ameliyati

Lori kusum gozun aydin
Sagol yavrukusum
Uyy kolay gele cnm. Zor bi donem

Gunaydinlar

A Arrietty_ canim bilerek tartılmadım bugun, moral bozmak istemedim, zaten regl de oldum, hepten arti cikicam. Cumartesi haftalik bildirim yaparim.

Bygun 30 gunluk yoga challenge im bitti. Yeni bir sey bulmam lazim, hastayken bile yaptim 15 dakika da olsa, cok iyi oldu

Sakin kal bilinçli yapmıyor sonuçta sakın kızıp korkutma.
Bir hafta, 10 gün sürüyor tuvalet eğitimi aylarca devam etmeyecek öyle düşün.

Kuzum sakin kalmaya çalış biraz zaman ver kaç aylık acaba 3 yaş altıysa yaza bırakabilirsin ama 3 günden pes etme bir hfta sabrını koru olabilir çiş kaçmış birdaha buna yapalım diye söyle bıkmadn usanmadan birde çokta lazımlıkta oturttmamak lazım 5 dk yoksa kaldır kaçarsa altına onunda rahatsız olmasını bekle hemen temizleme bende başladığımda 3 4 gün çiş temizlemekle geçirdim 4. Gün daha iyiydi bir hafta sonra uyanıp kendiliğinden lazımlığına oturmuştu.. Tabi 4 yaşında birde lazımlık bıraktırma operasyonu yapmm gerekti kimileri merdivenli klozet aparatıyla alıştırıyor lazımlık derdi olmuyor oda sonra sıkıntı 2 ayda vazgeçti canım tuvaletim diyip sarılıp öpüyordu

Yok pes etmem çünkü bezi attık artık. Bez takmak istemiyordu, taktığımda durmadan çekiştiyor bazen açıyordu bezi görünce kamıyor ağlıyordu, uyuduğunda çişinide tutuyor o yüzden başladım 23 aylık daha

Küçükmüş aslında daha
çiş tutanilmesi için kaslar 3 yaşa doğru gelişiyor diye biliyorum.

Benim kizimda 23 aylikken ogrendi canim tuvalet egitimj 1 aylik sabir gerektiriyo basladiysan sakin birakma

1 hafta sonunda oturdugunda yapmayi ogrenir

Dun yediklerimi yazamamistim
Iftar menum
Ispanakli besamel soslu makarna 1 tabak dolusu diyelim
Patates piyaz
Et sote 2 yemek kasigi

Yarim saat sonra kahve yaninda 1 dilim islak kek
Sonrda cay ile 1 kek daha
21 gibi meyve yedim
1 dilim elma ceyrek nar 2 dilim.mandalina

Gunaydin citirlar. Bugun burda okul yok gec kalktim biraz.
Sabah meyveli yulafimi yedim espressomu ictim ofise geldim gelecek 1 ayin isini onceden yaptim.
Ameliyat konusunda endiselerim baya azaldi. Kardesim cok memnun kaldi cunku ben de rahatladim cok sukur. Doktor cok tatli cok ilgiliymis. Anstezisyende esiymis o da cok sekermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…