Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goturemmm yavrummm ne isterseniz onu yaparimmLori bizi discoya gotur
Gecmis olsun yavrukusIyi aksamlar
Dun galiba yanlis hareket yaptim,dizimin arka tarafi cok agriyor. Gece uyutmadi. Sabah da agri kesici alip ise gittim. Ama calistikca agri cogaldi. Eve geldim,birkac gun izin aldim.
Geçmiş olsunIyi aksamlar
Dun galiba yanlis hareket yaptim,dizimin arka tarafi cok agriyor. Gece uyutmadi. Sabah da agri kesici alip ise gittim. Ama calistikca agri cogaldi. Eve geldim,birkac gun izin aldim.
Sagol kuzummmm Sozmu?Lori şimmmm gözün aydın canım
Yaza bikinilik ol gel sana enişte bulucaz
CanTorun yarın herşey istediğiniz gibi hakkınızda en hayırlı şekilde olsun.
A Arrietty_ geçmiş olsun canım bir kaç gün dinlendir kendini. 2 çocukla ne kadar mümkün olacaksa artık.
Alys sen nasıl oldun öksürük geçmediyse bir doktora görün derim.
LadyMiami hoşgeldin, tatilin kötüsü yoktur. Ameliyat sonrası çarçabuk iyileşmeni dilerim.
Lori şimmmm gözün aydın canım
Yaza bikinilik ol gel sana enişte bulucaz
CanTorun yarın herşey istediğiniz gibi hakkınızda en hayırlı şekilde olsun.
A Arrietty_ geçmiş olsun canım bir kaç gün dinlendir kendini. 2 çocukla ne kadar mümkün olacaksa artık.
Alys sen nasıl oldun öksürük geçmediyse bir doktora görün derim.
LadyMiami hoşgeldin, tatilin kötüsü yoktur. Ameliyat sonrası çarçabuk iyileşmeni dilerim.
enişteler kurban olsun sanaSagol kuzummmm Sozmu?
Benım vucut ne bıcımse anlamadım şaşırmıyor dırek depoluyo namıssız düşman bana yaKıbrıs tatlısına kadar gayet güzel.
Ama yemediğin günleri düşünürsek tatlıyı tolere eder
Ben sevdim açıkcası vücudu şaşırtıyorsun, biraz daha güzel ye sonra birlikte detoks yapalım.
Ama spor şart bize, o kısmı düzeltmemiz şart
Sebzeme salatama kavuştum keyfim yerindeLadyMiami junior bamyammmm sen naptin? Nasilsin?
Çarçabuk, sağlıkla ayaklanırsın inşallah.Sebzeme salatama kavuştum keyfim yerinde
Bavulumu hazırladım pazartesi Türkiye’ye uçcam inşallah. Dua edin ameliyatım başarılı geçsin çabucak iyileşeyim bebişkolar
Insallah kuzummmSebzeme salatama kavuştum keyfim yerinde
Bavulumu hazırladım pazartesi Türkiye’ye uçcam inşallah. Dua edin ameliyatım başarılı geçsin çabucak iyileşeyim bebişkolar