Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kizlar netten bakmakla olmuyor kabak disinda ödem atabildigim bir gida hic olmadi ...kabak yok cevremde ne yazik ki Simdi zencefil zerdecal limon ve karabiber Cayi yaptim ...denediklerinizden söyleyin lutfen ise yarayan ne oldu sizde?
Farkında olmadan aburcubur ve çok tuzlu yiyor olabilirsin. Ben de hemen hemen hiç ödem olmaz çünkü çok tuzlu şeyler ve aburcubur yemem, şu son günlerde mecbur kalıp yiyince durumu anladım insan şişiyor gerçekten. Normal şartlarda suşi yediğimde soya sosundan dolayı şişerim ben, o da bir gün sürer sadece, onun haricinde ödem nedir bilmiyorum. Tuzu azalt ve bol su iç.

İyi akşamlar....
16:45 ara yaptım 1 fincan sade kahve 2 hurma
17:00 3 adet lahana sarması 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 küçük kase pancar salatası....
3 litre su
2kupa kahve
30 dakika yürüyüş...

Super gidiyosun cabucak sonuc alirsin bu gidisle

KAHVALTI 10.00
Süzme beyaz peynir, 8 adet yeşil zeytin, 2 dilim çavdarlı ekmek, 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi, salatalik, domates, kapya biber, yeşillik, kuşburnu çayı.

ARA:
2 küçük mandalina, 2 çay bardağı kefir
Yeşil cay

AKSAM 17.00
5 adet izgara köfte, bol karışık salata, ayran.

SU:
2.5 lt

SPOR:
30 dk kadar yoga
30 dk diz- bacak egzersizi
15 dk eliptik
Ev içi 9000 kadar adım var ama, spor değil.

Yarın dava olunca spor salonu cumartesiye kaldı. Geç olsun, güç olmasın.
Bu gece ve yarın günün ilk yarısı kolayca geçsin...
Torunum babasının onu almaya çalışacağından çok korkuyor.
Allah korktuklarından emin eylesin, travmatik bir şey yaşamadan geçsin gitsin inşallah.

Oyy kuzummmmm o korku olmasinnnn. Oyle bisey mumkun degilkiii. Allahimmm yardimci olsun sizee. Sizinkide bitsin gitsin kurtulun. Dualarim sizinle ablaa

hosgeldin,
evine kavusmussun, tatilin oyle gecmesine uzuldum, ama olsun degisiklik iyidir diyelim.

kcirdigin bisi yok, takimin yarisi hasta,oyle cebellesiyoz.

Lori bugun bosaniyor, aksama onun kutlamasi var
Hasta olan herkese geçmiş olsun inşallah. Kutlama nasıl olacak ne yapalım?
Veeee bittiiiii
Cok sukur yarabbi kurtuldummm. Adres yollayin lan size baklava yollicam
Hayırlı olsun inşallah uğurlu olsun bundan sonraki hayatın daha güzel olsun

Haftaya ameliyat oluyorum arkadaşlar bu hafta sonu da çocuklarla kampa gideceğiz sonra zaten Türkiye’ye gidiyorum o yüzden bir süre kilo bildirimi yapamam sadece menü bildirimi yaparım çünkü tartılamam, menü bildirimi yapmak güzel fikir çünkü kendimi ve yediklerimi kontrol etmeyi seviyorum.
Bazı günlük olarak yediğim ve sevdiğim şeyleri buradan götüreceğim çünkü orada bulamayabilirim ya da nerede satıldığını bilemeyebilirim, zaten bavulumda boş yer çok var kahvaltılık falan buradan götüreceğim. Yanıma kıyafet falan da almıyorum sadece eşofmanlar alıyorum nasıl olsa giyinip süslenip gezecek durumda olmayacağım.

Evet yediklerini yaz ve fotografla,
Bize de fikir

Cabucak iyilesirsin umarim canım.

Ah kiyamam ya.
Çabucak herkes yeni duzene alisir umarim.
Siz içinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…