Farkında olmadan aburcubur ve çok tuzlu yiyor olabilirsin. Ben de hemen hemen hiç ödem olmaz çünkü çok tuzlu şeyler ve aburcubur yemem, şu son günlerde mecbur kalıp yiyince durumu anladım insan şişiyor gerçekten. Normal şartlarda suşi yediğimde soya sosundan dolayı şişerim ben, o da bir gün sürer sadece, onun haricinde ödem nedir bilmiyorum. Tuzu azalt ve bol su iç.Kizlar netten bakmakla olmuyor kabak disinda ödem atabildigim bir gida hic olmadi ...kabak yok cevremde ne yazik ki Simdi zencefil zerdecal limon ve karabiber Cayi yaptim ...denediklerinizden söyleyin lutfen ise yarayan ne oldu sizde?
Günaydın ben geldiiiimmm
Neler kaçırdım birisi özetlesin
Super gidiyosun cabucak sonuc alirsin bu gidisleZayıflamak için gerekse günlerle açta kalırım
Kilom piskolojimi bozuyor. Hiç bir şey yapmak isteniyorum. Her şeye zayıflıyınca yaparım diyorum en son ne zaman makyaj yaptım ne zaman güzel giyinip dışarı çıktım bilmiyorum. Bi sürü kıyafetim var ama ben hiç birine sığamıyorum. Dün sevdiğim bir kot pantolonunu dolabımın kapağına astımGidip gelip kendime zayıflamam lazım olduğunu hatırlatıyorum. Birinden duymuştum zayıf olmanın verdiği mutluluk hiçbir yemekte tatlıda yok Kendimi gün içinde böyle şeylerle motive ediyorum.
Veeee bittiiiiihosgeldin,
evine kavusmussun, tatilin oyle gecmesine uzuldum, ama olsun degisiklik iyidir diyelim.
kcirdigin bisi yok, takimin yarisi hasta,oyle cebellesiyoz.
Lori bugun bosaniyor, aksama onun kutlamasi var
Gözün aydın, kızın ve senin için çok mutlu oldum.Veeee bittiiiii
Cok sukur yarabbi kurtuldummm. Adres yollayin lan size baklava yollicam
Oyy kuzummmmm o korku olmasinnnn. Oyle bisey mumkun degilkiii. Allahimmm yardimci olsun sizee. Sizinkide bitsin gitsin kurtulun. Dualarim sizinle ablaaYarın dava olunca spor salonu cumartesiye kaldı. Geç olsun, güç olmasın.
Bu gece ve yarın günün ilk yarısı kolayca geçsin...
Torunum babasının onu almaya çalışacağından çok korkuyor.
Allah korktuklarından emin eylesin, travmatik bir şey yaşamadan geçsin gitsin inşallah.
Hasta olan herkese geçmiş olsun inşallah. Kutlama nasıl olacak ne yapalım?hosgeldin,
evine kavusmussun, tatilin oyle gecmesine uzuldum, ama olsun degisiklik iyidir diyelim.
kcirdigin bisi yok, takimin yarisi hasta,oyle cebellesiyoz.
Lori bugun bosaniyor, aksama onun kutlamasi var
Hayırlı olsun inşallah uğurlu olsun bundan sonraki hayatın daha güzel olsunVeeee bittiiiii
Haftaya ameliyat oluyorum arkadaşlar bu hafta sonu da çocuklarla kampa gideceğiz sonra zaten Türkiye’ye gidiyorum o yüzden bir süre kilo bildirimi yapamam sadece menü bildirimi yaparım çünkü tartılamam, menü bildirimi yapmak güzel fikir çünkü kendimi ve yediklerimi kontrol etmeyi seviyorum.
Bazı günlük olarak yediğim ve sevdiğim şeyleri buradan götüreceğim çünkü orada bulamayabilirim ya da nerede satıldığını bilemeyebilirim, zaten bavulumda boş yer çok var kahvaltılık falan buradan götüreceğim. Yanıma kıyafet falan da almıyorum sadece eşofmanlar alıyorum nasıl olsa giyinip süslenip gezecek durumda olmayacağım.
Yarın dava olunca spor salonu cumartesiye kaldı. Geç olsun, güç olmasın.
Bu gece ve yarın günün ilk yarısı kolayca geçsin...
Torunum babasının onu almaya çalışacağından çok korkuyor.
Allah korktuklarından emin eylesin, travmatik bir şey yaşamadan geçsin gitsin inşallah.
Hasta olan herkese geçmiş olsun inşallah. Kutlama nasıl olacak ne yapalım?
Hayırlı olsun inşallah uğurlu olsun bundan sonraki hayatın daha güzel olsun
Veeee bittiiiii
Herkes inşallah istediği kiloya ulaşırSuper gidiyosun cabucak sonuc alirsin bu gidisle
Iyi aksamlar
Dun galiba yanlis hareket yaptim,dizimin arka tarafi cok agriyor. Gece uyutmadi. Sabah da agri kesici alip ise gittim. Ama calistikca agri cogaldi. Eve geldim,birkac gun izin aldim.