Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ventolin var sadece.

Onu da cok kotulesince kullaniyorum, yilda bir kac kere boyle.
Ventolin yardim etmeye bilir ben gecen ay veya eylul de astim krizi sanip gunde 6defa ventolin aliyordum. Sonunda doktor hicbir faydasi yok, gunluk aldigimin dozunu yukseltmemi istedi. Iste 2fis sabah 2fis aksam. Hemen kendime getirdi.

Kizlar netten bakmakla olmuyor kabak disinda ödem atabildigim bir gida hic olmadi ...kabak yok cevremde ne yazik ki Simdi zencefil zerdecal limon ve karabiber Cayi yaptim ...denediklerinizden söyleyin lutfen ise yarayan ne oldu sizde?
15 günlük maydonoz kürü en iyi sonuç aldığım oldu. Onun dışında doğal takviye olarak bromealine başladım.
Ananas en iyi ödem attırıcıdır, özellikle normalde çöpe attığımız orta sert kısmını detoks suyuna atmamı önermişti diyetisyenim. Ben direkt yiyorum bile orayı.

Ananas mi ??? Bu farkli denemedigim birsey sagol yarin alip deniyeyim ( maydnoz etkili olmadi kabak sadece ise yariyor o da kabak tadi Verdi derler yaa Ananas fena degil

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar Benim öksürük 20gündür devam ediyor bu sene gripte fenaymış
Migrenim tuttu bugün, mideme vurdu yine
İşe gitmedim tüm gün yattım.
Çok geçmiş olsun
Loricim yarın hersey gönlünce olur inşallah Hakkında hayırlısı olsun canım

İyi geceler kızlar pazartesi Salı hızlandırma diyeti uygulayacağım protein ağırlıklı
Pazartesi menüm
Sabah: 4yk lor peyniri, domates, biber, dereotu, nane, pulbiber, 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip salata yaptım, 1 dilim de kızarmış ekmek

Öğle
Ton balıklı salata, sade soda

Ara
Sade kahve, 2 kuru incir, 2 kuru kayısı

Akşam
120gr kadar fırın tavuk, yeşil salata, 1 bardak naneli ayran

Ara: 1 yeşil çay, 1 kuru hurma, 1 ceviz
Su: 2,5lt
Spor: 2mil Leslie
A Arrietty_

gunaydin kizlar

bugunku planlar nedir?

benim normal ogun planim cok guzel ama maalesef cok fazla atistirmalikla insulinimi yukseltiyorum gun boyu, bogazimi yumusatsin diye sekerdir, dondurmadir derken, yarin tartilmayabilirim, moral bozmak yok, bu haftam boyle gecsin toparlarim.

Alkisliyorum gercekten tek ogune bu kadar kontrollu ve az beslenebilmek
Zayıflamak için gerekse günlerle açta kalırım
Kilom piskolojimi bozuyor. Hiç bir şey yapmak isteniyorum. Her şeye zayıflıyınca yaparım diyorum en son ne zaman makyaj yaptım ne zaman güzel giyinip dışarı çıktım bilmiyorum. Bi sürü kıyafetim var ama ben hiç birine sığamıyorum. Dün sevdiğim bir kot pantolonunu dolabımın kapağına astım Gidip gelip kendime zayıflamam lazım olduğunu hatırlatıyorum. Birinden duymuştum zayıf olmanın verdiği mutluluk hiçbir yemekte tatlıda yok Kendimi gün içinde böyle şeylerle motive ediyorum.

Son düzenleme:
Dun cok basim agriyodu bakamadim hic
Aksam yemegi
1 kase yayla corba
1 servis kasigi sehriye pilavi
1 serviskasigi bezelye
Patates piyazi
Ve saat 22 gibi 1.5 dilim islak kek
Su olcmuyorum ama 1 lt diyelim
Gece tatlı yemek iyi değil. Yemek menün güzel. Suyuda 2 litre yaparsan güzel olur.

Kızlar size Hawaii maceramız anlatayım. Öncelikle ben uçuşun 12 saat olduğunu bilmiyordum baya uzakmış ben altı 7 saat falan zannediyordum hazırlıksız yakalandık çünkü buradaki uçaklarda doğru düzgün yemekte vermedikleri için uçuş boyunca aç kaldık. Neyse vardık oraya tabi iyi bir otelde kalıyoruz o yüzden içimiz rahat yemek ısmarladık o kadar kötüydü ki yemedik yemekleri neyse çok yorgunduk uyuduk sabah kahvaltıya indik otelin restoranında allam korkunç bir şekilde domuz kokuyordu zaten arada bir kokusu var ben öğre öğre kahvaltı falan yapamadım zaten her şey çok kötüydü yani öyle böyle değil normalde Amerika’da da yemekler çok iyi değildir ama yiyecek bir şey bulursun yine aç kalmazsın ya da çok iyi bir restorana gittiğinde güzel olur yemekler burası öyle değil süt yok her şey tuzsuz baharatsız yani tarifi mümkün değil öyle tarif edebilmem mümkün değil o kadar kötüydü yine aç kaldık dışarı çıktık sokakta bir şey bulup yiyelim diye oda olmadı velhasılıkelam bir hafta boyunca aburcuburla cipsle falan idare ettik resmen aç be aç geri döndük eve, hatta oranın en iyi beş restoranından birine gittik 250 $ para ödedik ve aç kaldık hiçbir şey yemedik çöpe atıldı her şey. Her gün bol bol yürüyüş yaptım yüzdük falan ona rağmen yarım kilo almışım. Düşünün yemek yemedim aç kaldım cipsle mixle yarım kilo almışım yani sonuç olarak söylemek istediğim şu hiçbir şey yemeseniz bile aburcubur yiyorsanız asla kilo veremezsiniz hatta kilo alırsınız ben onu gördüm hatta sporu da yapmama rağmen cips falan yediğim için yarım kilo almışım. Neyse evimize döndük çok şükür doğru düzgün kahvaltımı yaptım bu sabah ilk defa mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…