Ventolin yardim etmeye bilirVentolin var sadece.
Onu da cok kotulesince kullaniyorum, yilda bir kac kere boyle.
15 günlük maydonoz kürü en iyi sonuç aldığım oldu. Onun dışında doğal takviye olarak bromealine başladım.Kizlar netten bakmakla olmuyor kabak disinda ödem atabildigim bir gida hic olmadi ...kabak yok cevremde ne yazik ki Simdi zencefil zerdecal limon ve karabiber Cayi yaptim ...denediklerinizden söyleyin lutfen ise yarayan ne oldu sizde?
Ananas mi ??? Bu farkli denemedigim birsey sagol yarin alip deniyeyim ( maydnoz etkili olmadi kabak sadece ise yariyor o da kabak tadi Verdi derler yaa Ananas fena degil15 günlük maydonoz kürü en iyi sonuç aldığım oldu. Onun dışında doğal takviye olarak bromealine başladım.
Ananas en iyi ödem attırıcıdır, özellikle normalde çöpe attığımız orta sert kısmını detoks suyuna atmamı önermişti diyetisyenim. Ben direkt yiyorum bile orayı.
Superrr menu afiyet olsun
Su an bir sıkıntı yok...Kadin erkeksiz yapar da erkekler kadinin bu guclu durusunu sindiremez cunku yalniz yasayamayanlar onlardir ...karsi taraf umarim kabullenir
Çok geçmiş olsun canım acil şifalartunaydin
ben cok kotuyum kaptaniskom, hic uyumadim gibi bisi, ne olacak boyle, surada kac kisiniz, bi iyilestiremediniz beni, ayip ama yaaaaaaa
neyse iyi ki beni menuden muaf yazdin,
baldir pekmezdir gomuyorum her oksurdugumde, iyice tahris oldu bogazim zaten, gunu kurtarmaya bakiyorum
Çok geçmiş olsunMigrenim tuttu bugün, mideme vurdu yine
İşe gitmedim tüm gün yattım.
Loricim yarın hersey gönlünce olur inşallah
Alkisliyorum gercekten tek ogune bu kadar kontrollu ve az beslenebilmekİyi akşamlar...
17:00 spanaklı pilav 5 kaşık(uzun zamandır pilav yemiyordum), salata, 1 bardak tuzsuz ayran.
4 adet ceviz, yarım yeşil elma.
3 litre su
2 kupa kahve
1kupa yeşil çay.
3 mil leslie
Insallah kuzumÇok geçmiş olsun canım acil şifalarBenim öksürük 20gündür devam ediyor bu sene gripte fenaymış
Çok geçmiş olsun
Loricim yarın hersey gönlünce olur inşallahHakkında hayırlısı olsun canım
Zayıflamak için gerekse günlerle açta kalırımAlkisliyorum gercekten tek ogune bu kadar kontrollu ve az beslenebilmek
Gece tatlı yemek iyi değil. Yemek menün güzel. Suyuda 2 litre yaparsan güzel olur.Dun cok basim agriyodu bakamadim hic
Aksam yemegi
1 kase yayla corba
1 servis kasigi sehriye pilavi
1 serviskasigi bezelye
Patates piyazi
Ve saat 22 gibi 1.5 dilim islak kek
Su olcmuyorum ama 1 lt diyelim