Giyeceksin tatlım bu boyla manken gibi olacaksın hatta. Sonra o ex kocan kafasına mı sıkar orayı bilememTskk kuzummm sexy sempazemmm. Goruntu olarakta kafa olarakta cok degistim evettaz kaldi o bikiniyi giyecem
Uzun süredir sadece tartı özelliğini kullanıyorum. Yarın telefonla bağlanıp deneyeyim ama benim su oranını kesin olarak yetersiz gösterecektir.Iyi aksamlar
Su miktarimi yukseltmem lazim.
Tartim vucuddaki suyu olcuyor ve yetersiz diyor
H3RA_ @esmeriiim bizim tartilarimiz ayniydi. Sizde de oyle yaziyor mu uygulamada ?
Bugun ormanda olacaktik izci kampi ile 9.45 den 13.30 a kadar.
O yuzden kahvalti yapip tek ögün saatini erkene cekmistim. Fakat iptal olmus ve haber verilmemis bizegittik bekledik. Gelen giden yok. 1saat sonra mesajima dønuldu
Neyse 9.30 da ilk ögün
2 haslanmis yumurta
1avokado
Domates
Yesil biber
Tam tahilli sandevic ekmegi
Sandevic sosu ile kocaman sandevic
2adet pick up biskuvi
Su simdilik 1400 ml
Yatana kadar 3olur umarim
Spor sonra ekliyecegim adimlar ile
Caninmi sikiliyor kizKimsecikler yok yine
Daha sonrasinda bir tatli krizim geldi ne sen sor ne ben soyleyimBizi bu minik ekmek arasılar, çiğköfteler, gofretler, gözlemeler bu hale getirdiakşam öğünü erkense iyi yoksa çok olmuş
Insallah lehinize sonuclanirCaninmi sikiliyor kiz
Git abdest al. 2 rekat namaz kil dua et. Allahim yarim Loriye guc,kuvvet, sans ver. Davasi cabucak bitsin hayirliysa diyee
InsallahhhhInsallah lehinize sonuclanir
Kimsecikler yok yine
Zencefilli, ballı bir çay yap iç.tunaydin
ben cok kotuyum kaptaniskom, hic uyumadim gibi bisi, ne olacak boyle, surada kac kisiniz, bi iyilestiremediniz beni, ayip ama yaaaaaaa
neyse iyi ki beni menuden muaf yazdin,
baldir pekmezdir gomuyorum her oksurdugumde, iyice tahris oldu bogazim zaten, gunu kurtarmaya bakiyorum
Gecmis olsun bamyamtunaydin
ben cok kotuyum kaptaniskom, hic uyumadim gibi bisi, ne olacak boyle, surada kac kisiniz, bi iyilestiremediniz beni, ayip ama yaaaaaaa
neyse iyi ki beni menuden muaf yazdin,
baldir pekmezdir gomuyorum her oksurdugumde, iyice tahris oldu bogazim zaten, gunu kurtarmaya bakiyorum
Migrenim tuttu bugün, mideme vurdu yineKimsecikler yok yine