- 7 Temmuz 2015
- 2.375
- 9.543
Gene hemen hedefi görüp kacmayasin
Süper sonuç
hedefi 58 yazdım ama hayalim onunda Altına inmek canım inşallahAma tatile gitmiştim Türkiye’ye 1 ay aktif olmam mümkün değildi sonra Bulgaristan’a gittik oğlanın pasaportu için 10günama yaza çok var buralardayım
Kolay gelsinSelam kızlar hafta sonu geleneğim olan temizlik işine giriştim. Bir tek cumartesi günleri daha küçük bir evde yaşama hayali kuruyorum.
Annemler gelecek akşama güzel bir sofra hazırlamam lazım. Fırınım bozuldu tencere yemekleri yapacağım mecburen. Öptüm hepinizi
Benim tek sorunum su ve spor. Onları düzenlesem gidecek adım gibi biliyorum.hedefi 58 yazdım ama hayalim onunda Altına inmek canım inşallahO yüzden buralardan kolay kolay ayrılamam 60 san ne kadar uzaklaşsam o kadar iyi 60 görünce moralim bozuluyor daha çok yiyorum
Bende yok diyorum ama sende hepten yokGöğüs 78
Bende yok diyorum ama sende hepten yok
Diğer yerleri eritirken inadına onlar eriyor
Selam kızlar hafta sonu geleneğim olan temizlik işine giriştim. Bir tek cumartesi günleri daha küçük bir evde yaşama hayali kuruyorum.
Annemler gelecek akşama güzel bir sofra hazırlamam lazım. Fırınım bozuldu tencere yemekleri yapacağım mecburen. Öptüm hepinizi
Gelir...Sorma ya, insana sutyeni bol gelir mi
Merhabalar.
Bütün gün kizimla o magaza sizin, bu magaza bizim gezdik. Morali yerine gelsin, yeni hayatına yeni eşyalarla başlasın diye bir sürü mutfak eşyasi, tekstil vs aldık. Sağlık ve huzurla kullansın yavrum inşallah.
Vee bir sürü adım oldu diye sevinerek koluma bir baktım ki, adımsayar yok. Meğer evde şarjda bırakmışım.
VavvvvvvTup mideliyim yavrumistesemde yiyemem
Yenegimi yedim
YazayimAlys gibi de , kapatayim günü
1 adet 2avuc icim kadar Anne lahmacunu. Incecik kitir kitir
Sonra 300gr ordek,pisince ne kadar oldu bilmiyorum
3-4 yk salata
Aaa bilmiyodumTup mideliyim yavrumistesemde yiyemem
Valla 140i gecmistim ameliyat oldugumda. 137le bu gruba girdim. Simdi 91,4Vavvvvvvnormal bir insan bu kadarla doymaz süpersin walla bu istekle verirsin kactın kaç oldun peki? Yeni katıldım ben aranıza