Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gene hemen hedefi görüp kacmayasin

Süper sonuç

Ama tatile gitmiştim Türkiye’ye 1 ay aktif olmam mümkün değildi sonra Bulgaristan’a gittik oğlanın pasaportu için 10gün ama yaza çok var buralardayım
hedefi 58 yazdım ama hayalim onunda Altına inmek canım inşallah O yüzden buralardan kolay kolay ayrılamam 60 san ne kadar uzaklaşsam o kadar iyi 60 görünce moralim bozuluyor daha çok yiyorum

hedefi 58 yazdım ama hayalim onunda Altına inmek canım inşallah O yüzden buralardan kolay kolay ayrılamam 60 san ne kadar uzaklaşsam o kadar iyi 60 görünce moralim bozuluyor daha çok yiyorum
Benim tek sorunum su ve spor. Onları düzenlesem gidecek adım gibi biliyorum.
Ama düzene sokamıyorum bir türlü.

Firin ben
Cok kotu olmus denk gelmesi.
Kolay gelsin.

Merhabalar.
Bütün gün kizimla o magaza sizin, bu magaza bizim gezdik. Morali yerine gelsin, yeni hayatına yeni eşyalarla başlasın diye bir sürü mutfak eşyasi, tekstil vs aldık. Sağlık ve huzurla kullansın yavrum inşallah.
Vee bir sürü adım oldu diye sevinerek koluma bir baktım ki, adımsayar yok. Meğer evde şarjda bırakmışım.

Ne güzel yapmissiniz.
Enerjisi yuksek olsun ins

Cumartesi menum
Kahvalti 10.00
3 4 ad patates kizartma
Omlet 1 pizza dilimi kadar
5 6 ad zeytin
2 dilim salatalik
5 6 catal fistik ezme

Ogle 13.00
Ceyrek tam bugday kofteli sandvic

Aksam yemegi 17.00
Somon ve salata
Sporsuz bir gun su da cok icemiyorum

KAHVALTI 10.00:
2 yumurtayla melemen
2 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim ananas
Kuşburnu çayı

ARA:
1 fincan sari leblebi, 1/2 fincan dut kurusu, sade kahve, yeşil çay

AKSAM 18.00:
Kocaman bir kase ton balıklı salata
Kefir

SU:
3 lt

SPOR:
10 dk eliptik
30 dk kadar yoga
75 dk tempolu yürüyüş
+20.000 adımım vardır derim ama ispat edemem.

Kızlar bugün salona da gittik. Önümüzdeki Çarşamba günü yani 1 Aralık'ta başlıyoruz. Biraz erken gidecekmişiz ölçümler yapılacakmış.
5 hafta ( haftada 2 kere) vacu magic+Roll shape olacakmış.
Daha sonra da reformer pilatese başlayacakmisiz. Şu andaki niyetimiz reformer pilatesi hayatımıza sokmak, devam etmek. Kızıma da bana da iyi geleceğine inanıyorum.

İyi akşamlar...
İlk tek öğün 17:00
Fırında balık bir porsiyon, salata,1 bardak ayran,1 yarım elma,3adet ceviz
3 litre su
2kupa sade kahve
1kupa yeşil çay
1kupa hibiskus çayı
2mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…