Hep bir ileri bir geri giden takim olduk55.1
+1kg
Ölçülerim
Ust bacak 56
Alt bacak 37
Kol 27
Gobek 82
Bel 70
Göğüs 78
Kalça 96
Hep bir ileri bir geri giden takim olduk
69 u haftaya gorecek miyim merak ediyorum. Hos gorsem de kirabilecek miyim Oda var. 69 u kasim basinda gormustum sanki
Ölculeri topluca yarin ekleyecegim
Sporun cok iyi senin. Zaten kalori dusurmemen lazim.Ya sen verirsin, senin bu normal kilon degil ki,
Ama acaba ben vaz mi gecsem diyorum bugun. Yani spor yaptigim zaman falan kalori dusurmek istemiyorum, kas kazanmak istiyorum çünkü, ama böyle de size motivasyon kaybi oluyor muyum diye endişeleniyorum bir yandan.
Ahaha kaş yaparken goz cikarmayalim da.
Ölçülerim cok guzel begendim ben
Sporun cok iyi senin. Zaten kalori dusurmemen lazim.
Olmaz yahu. Yazarim tabloya korumada diye.
Yani harika ölcüler. Daha ne olsun
Hatta korumadasin diye istersen sadece spor paylas. Ayda 1 ölcu olayina devam ?Tamam kaptaniskom sen karar ver.
Alinmam ben, biliyosun.
Bu hafta regl haftam, sakin takilicam, sonraki hafta boostbir de aya gore gidelim bakalim.
Hatta korumadasin diye istersen sadece spor paylas. Ayda 1 ölcu olayina devam ?
Herkes zayiflayana kadar
Çok yanlış bir hafta oldu bana kalori saydım ama 2000 kalori alarakta kilo verilmez spor yapmadan bunu anladım buhafta daha iyi olır inşallah.. Nugayıda ne ben diyim nee sen anla nutellanın aynısı diyebilirimKahvalti guzel olmus
Yulafli ara dedigin aslinda ögün . Sutlu yulafin kalorisi ve karborhidratini hesapladin mi bilmiyorum. Hesaplarsan sasiracagina eminim.
Nuga nedir bilmiyorum
Ama Hem ekmek hemde cevizli sucuklar
Aksam da bol karborhidratli
Günün karbli gecmis. Acligindan da o yuzden. Tok tutacak birseyler yemelisin.
Aynen kafamda hep kilo almaya çok elverişliyim diye diye alarak ilerliyorum aklım böyle olunca iştahımı kesemiyorum bu hafta dur diyeceğim kendimeKafamizda kilo alma sorunsali oldukca istahi dizginlemek cok zor oluyo normalden daha fazla yediriyo insana canim
Teşekkür ederim ben biraz youtube izleyeyimde beynime oksijen gitsinPiskoloji olarak beyni dizginlemek gerekiyor bunun için Youtubda bi çok video var yardımı olur
Cok guzel menu seni motive Eden nedir ? Yemek yemegi engelleyen
Sabah: yarim muz
10.00: 1 kase corba
12.00: 1 sandwich
15.00: 1 mandalin
17.00: pokebowl
Su 1 litre
Gecen hafta 61.25
Bugun 60.65
Gogus 88
Gobek cevresi 91
Kalca 101
Selam kızlar
Çarşamba günü: 68
Güncel: 66,6
F: -1,4
Sanırım ödem attım
Tup mideliyim yavrumCok guzel menu seni motive Eden nedir ? Yemek yemegi engelleyen
Ama tatile gitmiştim Türkiye’ye 1 ay aktif olmam mümkün değildi sonra Bulgaristan’a gittik oğlanın pasaportu için 10günGene hemen hedefi görüp kacmayasin
Süper sonuç