Fit Club 🏋🏻‍♀️

55.1

+1kg

Ölçülerim
Ust bacak 56
Alt bacak 37
Kol 27
Gobek 82
Bel 70
Göğüs 78
Kalça 96
Hep bir ileri bir geri giden takim olduk 😂
69 u haftaya gorecek miyim merak ediyorum. Hos gorsem de kirabilecek miyim Oda var. 69 u kasim basinda gormustum sanki

Ölculeri topluca yarin ekleyecegim ☺️

Hep bir ileri bir geri giden takim olduk 😂
69 u haftaya gorecek miyim merak ediyorum. Hos gorsem de kirabilecek miyim Oda var. 69 u kasim basinda gormustum sanki

Ölculeri topluca yarin ekleyecegim ☺️

Ya sen verirsin, senin bu normal kilon degil ki,

Ama acaba ben vaz mi gecsem diyorum bugun. Yani spor yaptigim zaman falan kalori dusurmek istemiyorum, kas kazanmak istiyorum çünkü, ama böyle de size motivasyon kaybi oluyor muyum diye endişeleniyorum bir yandan.

Ahaha kaş yaparken goz cikarmayalim da.

Ölçülerim cok guzel begendim ben 👌

Ya sen verirsin, senin bu normal kilon degil ki,

Ama acaba ben vaz mi gecsem diyorum bugun. Yani spor yaptigim zaman falan kalori dusurmek istemiyorum, kas kazanmak istiyorum çünkü, ama böyle de size motivasyon kaybi oluyor muyum diye endişeleniyorum bir yandan.

Ahaha kaş yaparken goz cikarmayalim da.

Ölçülerim cok guzel begendim ben 👌
Sporun cok iyi senin. Zaten kalori dusurmemen lazim.
Olmaz yahu. Yazarim tabloya korumada diye.
Yani harika ölcüler. Daha ne olsun 😍

Unuttum ve ekledim Simdi

Eklentiler

• A1A56B58-10DE-4DA3-8632-1D0FAEFCA0A7.jpeg
    A1A56B58-10DE-4DA3-8632-1D0FAEFCA0A7.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 22
Kahvalti guzel olmus
Yulafli ara dedigin aslinda ögün . Sutlu yulafin kalorisi ve karborhidratini hesapladin mi bilmiyorum. Hesaplarsan sasiracagina eminim.

Nuga nedir bilmiyorum 🤭
Ama Hem ekmek hemde cevizli sucuklar :skandal:
Aksam da bol karborhidratli
Günün karbli gecmis. Acligindan da o yuzden. Tok tutacak birseyler yemelisin.
Çok yanlış bir hafta oldu bana kalori saydım ama 2000 kalori alarakta kilo verilmez spor yapmadan bunu anladım buhafta daha iyi olır inşallah.. Nugayıda ne ben diyim nee sen anla nutellanın aynısı diyebilirim
Kafamizda kilo alma sorunsali oldukca istahi dizginlemek cok zor oluyo normalden daha fazla yediriyo insana canim
Aynen kafamda hep kilo almaya çok elverişliyim diye diye alarak ilerliyorum aklım böyle olunca iştahımı kesemiyorum bu hafta dur diyeceğim kendime
Piskoloji olarak beyni dizginlemek gerekiyor bunun için Youtubda bi çok video var yardımı olur
Teşekkür ederim ben biraz youtube izleyeyimde beynime oksijen gitsin

D43FD01C-3FE1-4A4F-B9E3-CEBB26DF904A.jpeg

Geçen hafta 58.75
Bugün 59.65
Fark +900 gr 😔
Hedef 58.50

Ben yine mehter takımı gibiyim. Bu saate kadar bekledim wc sorunu hallolur diye ama nafile.

Ölçülerim
Kalça 100 cm
Bel 69 cm
Göğüs 84 cm
Göbek 89 cm
Üst bacak 58 cm
Baldır 38 cm
Kol 28 cm

Yerimde saymışım yine 😞

Selam kızlar hafta sonu geleneğim olan temizlik işine giriştim. Bir tek cumartesi günleri daha küçük bir evde yaşama hayali kuruyorum. 🙄
Annemler gelecek akşama güzel bir sofra hazırlamam lazım. Fırınım bozuldu tencere yemekleri yapacağım mecburen. Öptüm hepinizi 😘

X