Fit Club 🏋🏻‍♀️

Son paragraf tam ben

Ama senin gununun her ogununde karbonhidrat var, o da cok etkilemistir. Bence tek ogune koy ekmek/yulaf tarzi seyleri, bir ara ogunde de meyveni ye, baska zamanlarda karb almamaya calis.

Hic bilgim yok maalesef. Senden ogrenicez

Selam kızlar menum
Sabah öğlen bır arada. 2 dl ekmek 3 dl kasar 5 zeytın 2 yumurta
Akşam balıklı salata üstüne 1 dl ekmek 1 avuç kuruyemış 1 elma 1 kare cıkolata 2.5 lt su
3 km yürüyüş.
1 saat halı yıkama (ev işini de spor olarak görüyorum )
Ekmek daha azalsa olacak olacak yarın yulaf ekmegı alayım

İstikrar ve sabır ve hedef odaklı masaallah

Cok haklısın aslında. Dıyetısyen menusuyle mı ılerlemek lazım acaba. Spora gıdıcem tek bekleme sebebım maddi

İstikrar ve sabır ve hedef odaklı masaallah
Fazlalıklardan kurtuldukca çok rahatladım. İyi ki başlamışım, iyi ki sabretmisim. Son bir kaç kilo kaldı, onlar da gidince tazelenecegimi hissediyorum. Gitmezse bu kilomdan da, aynadaki görüntümden de memnunum. Torunum böyle çok iyisin, daha fazla zayıflama diyor.

İyi akşamlar kızlar
Perşembe menüm
Sabah
1 bardak süt+ 3yk yulaf, 6 çiğ badem ve biraz ahududu ile yulaf lapası yaptım

Ara
Nesfitt bar + Türk kahvesi

Ara
1 yeşil elma, 10çiğ badem

Akşam
Çıtır nohutlu salata , naneli ayran

Su: 3lt
Spor maalesef yok sporu oturtmam lazım artık
A Arrietty_

Kahvalti guzel olmus
Yulafli ara dedigin aslinda ögün . Sutlu yulafin kalorisi ve karborhidratini hesapladin mi bilmiyorum. Hesaplarsan sasiracagina eminim.

Nuga nedir bilmiyorum
Ama Hem ekmek hemde cevizli sucuklar
Aksam da bol karborhidratli
Günün karbli gecmis. Acligindan da o yuzden. Tok tutacak birseyler yemelisin.

Kafamizda kilo alma sorunsali oldukca istahi dizginlemek cok zor oluyo normalden daha fazla yediriyo insana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…