Az az yiyorlar ama zorlayamiyorum maalesefKiyamam yaa nasil masumlasiyorlar hasta olunca ,ins.iyilesirler artik meyve severler mi enerji alirlardi biraz
gecmis olsun belini mi zorladin , surekli yoga yapiyorsun lastik giilbi olmalisin dermisim
Dil kursumu bitireyim zumbaya kalkiyorum bende
Ganglion kisti eşimde de var. Zorlarsa aynen böyle oluyor. Bu kist çıktı mı gitmiyor sadece şişlik iniyor o kadar.Ay dokuluyom ben anacim,
Yogada da seviye atlayamiyorum ki hep ayni seyler. Bileklerimde bir sorun var, tam tarif edemiyorum, o yuzden basit hareketlerin uzerine pek cikamiyorum.
Soyle oluuor yoksa
Ganglion kisti eşimde de var. Zorlarsa aynen böyle oluyor. Bu kist çıktı mı gitmiyor sadece şişlik iniyor o kadar.
Ay dokuluyom ben anacim,
Yogada da seviye atlayamiyorum ki hep ayni seyler. Bileklerimde bir sorun var, tam tarif edemiyorum, o yuzden basit hareketlerin uzerine pek cikamiyorum.
Soyle oluuor yoksa
Help me
Yarin 7.30 dan 15.15 e kdr kursdayim.
Menu + atistirmalik belirlemem lazim
bunu gormustum canim cok gecmis olsun ,nasil oldun agrin hafifledi mi biarz
Humus aldim havuca bandirir bandirir yerim.Benim ofis favorilerim:
Nohut salatasi veya peynirli salata (sadece salata olmasin, doyurucu olsun, ton balikli falan gibi de olabilir)
Meyve yogurt granola uclusu, karistirip yersin
Ekmek sen yemezsin ama, icine bolca biber domates falan guzel olabilir
Wasa kraker ustune lor peyniri ve salatalik
Elma ustune fistik ezmesi
Humus aldim havuca bandirir bandirir yerim.
Evde proteinli yogurt vardi,karamellimüsli alirim yanima.
Ogleni kantinden yerim,toplanti odasinda dolap yok.
Insallah duzgun birsey cikar
Elma ve fistik ezmeside harika fikir. Bayadir yemiyorum fistik ezmesi.
Onuda eklersem cok olur herhal
Ay cok acim zaten
Burda da varsa harika birsey yaGecen boyle sikmali sivi sekilde buldum, o sekilde azicik koymak da kolay, kalori hesaplarken isime geldi.
Humus cok doyurucu, havuc biber pirasa bandirilir mis
Bende bu hafta gormek istiyorum 74 uSelam kizlar, bugun saf protein ve sebze yapiyorum. Dun yedigim hurmalar yarin tirmalamasin diye ugrasiyorum
Bu hafta o 74 e inecegim
Hatta gormeden direkt 73.9 olsa da olurBende bu hafta gormek istiyorum 74 u
Ay harika olurHatta gormeden direkt 73.9 olsa da olur
Ayran, o da kesmesse cacikAy harika olur
Suan aklimdan neler neler yemek geciyor. Acim