- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boğazdaki gıcıklık hala devam onun dışında bir sey kalmadı. Gayet enerjim yerinde bu hafta güzel bi eksi görmem lazımNasil oldun?
Boğazdaki gıcıklık hala devam onun dışında bir sey kalmadı. Gayet enerjim yerinde bu hafta güzel bi eksi görmem lazım
Ay canım çocuklar hasta hala toparlamadilar. Akşama kadar çorba bitki çayı uğraşıp duruyorum 2gundur. Bı de ishal olunca yavrularım iyice bitkin düştüler. Sürekli arkalarını topluyorum.Diyeti saldım birazda ama yarından itibaren tekrar başlıyorum en sıkı bı şekilde.Iyi aksamlar
Z zumruduanka_90 nerdesin esim?
Ben bugun tek ögün yaptim. Pekde guzel degil
Patates kizartmasi
4balik koftesi
1 dilim tost ekmegi
Su 1 L
16bin adim
Spor yok
Bende bu hafta kendimden umutluyumBu hafta ben de niyetliyim
Yarisak mi pabucumun kirbaclisi
Yarışalım yavrumBu hafta ben de niyetliyim
Yarisak mi pabucumun kirbaclisi
Kuzucuklar daha iyilesemedimiAy canım çocuklar hasta hala toparlamadilar. Akşama kadar çorba bitki çayı uğraşıp duruyorum 2gundur. Bı de ishal olunca yavrularım iyice bitkin düştüler. Sürekli arkalarını topluyorum.Diyeti saldım birazda ama yarından itibaren tekrar başlıyorum en sıkı bı şekilde.
Bende bu hafta kendimden umutluyum
Yarışalım yavrum
Bende umutluyum
Yok canım bugün çocuk dokturuna götürdüm. Serum verdi o rahatlattı biraz. Su bile zor iciriyorum. Onu da istemiyorlarKuzucuklar daha iyilesemedimi
Tuzlu seyler vermeyi eksik etme. Tekrar gecmis olsun
Kiyamam. Insallah biran once iyilesirlerYok canım bugün çocuk dokturuna götürdüm. Serum verdi o rahatlattı biraz. Su bile zor iciriyorum. Onu da istemiyorlar
Hadi bakalım yarışalımKestirdim sizi gozume
Citir citir yiyecegim
Yarini düşünüyorumKestirdim sizi gozume
Citir citir yiyecegim
İnşallah canım. Bağırsak enfeksiyonu dedi perişan oldu cocuklarKiyamam. Insallah biran once iyilesirler
Fazla yeme gaz yaparKestirdim sizi gozume
Citir citir yiyecegim
Yarini düşünüyorum
Bugun tek ögün oldu.
Yarin normal 3 ögün mu yapsam ?
Yaparsam ilk ögün proteinli yogurt
Ogle bol yesillikli salata
Aksam icin fikrim yok
Fazla yeme gaz yapar