Özel gün ayrimi olan diyet topiciNasil bir diyet topigi bu diyor misafir gelenler
Kaptan bizi kiskislicak simdi
Çocuklarim hasta o yüzden takip edemiyorumonlar ac susuz bende yiyemiyorum onlar yemzse
Cok gecmis olsun. Sende hastalanma. Iyice perisan olursunuzÇocuklarim hasta o yüzden takip edemiyorumonlar ac susuz bende yiyemiyorum onlar yemzse
Kizlar ben kendime gelemedim.eve gelince hemen yemek yapip yedik. Erkekleri futbol macina biraktim. Eve gelince 15dk cok guzel uyudum. Kiz uyandirdi. Skildim bisiklet surelim diyem ciktik, sonra mutfak alisverisine ciktik Eve gel yerlestir derken ,macdan almaya gittim bizimkileri. Eve gel banyo, temizlik derken simdi uyuyacagim. Saatimi 4.30 a kurdumev hala dandini. Is sonrasi okulda toplanti var. 19 da Eve girerim umarim.
Yarin aktif olamiyacagim
Burn-out is loading…Kizlar ben kendime gelemedim.eve gelince hemen yemek yapip yedik. Erkekleri futbol macina biraktim. Eve gelince 15dk cok guzel uyudum. Kiz uyandirdi. Skildim bisiklet surelim diyem ciktik, sonra mutfak alisverisine ciktik Eve gel yerlestir derken ,macdan almaya gittim bizimkileri. Eve gel banyo, temizlik derken simdi uyuyacagim. Saatimi 4.30 a kurdumev hala dandini. Is sonrasi okulda toplanti var. 19 da Eve girerim umarim.
Yarin aktif olamiyacagim
Burn-out is loading…
burnout in ilaci doga yuruyusu
#stupidwalkformystupidmentalhealth
Onuda eksik etmiyorum kiz sagolsunburnout in ilaci doga yuruyusu
#stupidwalkformystupidmentalhealth
Ama Eve gelemedim hala. Elektrikli bisiklet aldim sonunda
Haftaya pazartesi hazirmis.
15bin adimdayim. Daha birsey yemedim. Cok acim