Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben şimdilik yemek faslini kapattım menü yazayım bari sonra yiyeceklerimi de yazayım bugün ekstra özel

Kahvaltı 11 de
Bi tane acma ve cay

Ara
Bi tabak mantı

Akşam 18 de
Bolca yesil salata ve 50 gr kadar tavuk sote

Spor yaptım 10k adım var.

Birazdan kv gidicez orada bi dilim yaş pasta yiyeceğim anneler günü sebebiyle

Sonra gece demlenme zamanı olacak bi iki kadeh artık duruma göre 4/5 te olabilir

Bendeniz koruma kalorisindeyim bugun,

2000 civari hesapladim
10 k adim

Gayet basarili

Son düzenleme:
Kizlar ben kendime gelemedim.eve gelince hemen yemek yapip yedik. Erkekleri futbol macina biraktim. Eve gelince 15dk cok guzel uyudum. Kiz uyandirdi. Skildim bisiklet surelim diyem ciktik, sonra mutfak alisverisine ciktik Eve gel yerlestir derken ,macdan almaya gittim bizimkileri. Eve gel banyo, temizlik derken simdi uyuyacagim. Saatimi 4.30 a kurdum ev hala dandini. Is sonrasi okulda toplanti var. 19 da Eve girerim umarim.

Yarin aktif olamiyacagim

Pazara gel, amma yogunsun.

Hadi git dinlen.

Openzi

Burn-out is loading…

Gunaydin bende oncekinden daha yorgunum ,hala toparlayamadk konusunu k bu hafta yine 4 5 gun iste olucam ,her hafta en az3gun orda oluyorum.
Belli bir saate kadar normal menumle ilerlesemde sonrasında mutlaka oynama oluyor
Simdi kizla abisini almadan once zumba yapmayi düşünüyorum yoksa bu yil zayiflamak yerine kilo almis olarak tatile basliycam

Ama Eve gelemedim hala. Elektrikli bisiklet aldim sonunda
Haftaya pazartesi hazirmis.
15bin adimdayim. Daha birsey yemedim. Cok acim

Ben de 3 bin adimdayim, ama saatsiz, telefonu da tasimiyorum tuvalete falan
En az 3 k da tuvaletten gelseydi mesela

Bugun de rest gunu yapayim, 10 k tamamlayip yatisa geceyim diyom.
Belim agriyor bir de nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…