Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın hanımlar. Bu hafta çok stresli sorunlu geçti. Yürüyüş yapamadım düzenli, yemeklere dikkat edemedim. Buraya bile giremedim. Ve şimdi tartıldım. Geçen hafta 75.550 ile girdiğim yarıştan an itibariyle 78.200 çıktım. Stresten şiştim resmen. 3 kg alacak kadar yemedim net biliyorum ama bu stres beni mahvediyor. Ama çözümsüzüm. Stres yükleyicilerden uzaklaşamıyorum. Zaten asıl mesele de bu. Kısır döngüye girdim çıkamıyorum

Gunaydin. Cogu odemdir ya. 1 hafta kotu gecti diye salma kendini. Yeni bir haftaya basliyoruzz

Stres sisirir, dogrudur,
Ama cogu da ofemdir lori hakli, salma kendini.

Bu kendin icin, kendini ilk siraya koyup yaptigin bir sey, vazgecme. Zamanla stresini de bu azaltacak, kendine bakmak insana iyi gelir.

Günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim ben dün tekrar doktora gittim antibiyotiğe başladım baya ümitliyim antibiyotikten en kısa zamanda toparlarım artık inş sedulu sana da çok geçmiş olsun canim A Arrietty_ geçmiş doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle sağlıklı mutlu fit nice yıllar geçir
Lori cim kızının sınavında başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin
Umarım başka birsey atlamamısımdır hızlıca öyle üstten okudum geçmişi seviliyorsunuz

Bu kilolarda 1 kilo 1 kilo verecegini ni saniyon la ne guzel iste

Kızlar ben her ne kadar bu hafta diyet yapamasam da en azından akşamları abartmayaya çalıştım. Spor yok ama hergün en az 7000 adım vardı. Su çok içemedim. Sözün özü artıdayım bu hafta
Geçen hafta : 70.4
Bu hafta: 70.8
(+400gr)
A Arrietty_
caglacaglacagla sen nasılsın eşim ? Sanırım sen de hiç buraya girmedin göremedim mesajlarını? Umarım hersey yolundadır sen de durumlar nasıl kusura bakma ben bu hafta artıdayım

Iyilesince birden gitsinler

selam ,stres mutlaka etkiliyordur ama birkac gun icinde yediklerinde odem yapan gidalar var miydi ? belki farketmeden tukettigin birsey sebep oluyordur

sen o kadar spora nasil gram gram gidiyorsun ben onu anlamiyorum ,sonucta eksisin yinede
yeni uyandim evden cikmadan tartilip geliyorum

Bu hafta pek kalori saymadim ya,
Duzenli saymam lazim ama tembellesiyorum o konuda bazen. Bir de sebzeme pek dikkat edemedim ozellikle ilk gunlerde, o beni etkiliyor cok. Son 2 gun sebze yedim de oyle eksi geldim bence

Bu hafta pek kalori saymadim ya,
Duzenli saymam lazim ama tembellesiyorum o konuda bazen. Bir de sebzeme pek dikkat edemedim ozellikle ilk gunlerde, o beni etkiliyor cok. Son 2 gun sebze yedim de oyle eksi geldim bence

kalori saymak en etkilisi bencede haklisin canim ,az cok kafadan saysakta bazi urunlerin tahminin ustundede cikiyor
Sebze donemi basliyor artik

Karbonhidrat fazla aldım. Farkındayım şişlik yapıyor. Sebze ağırlıklı beslenmeliyim hareketi eklemeyilim düzenli olarak. Yapabilsem neler olacak neler

Selam

Arti cikanlar, haftaya hallederiz. Stress buyuk etken.
Oglum bugun ilk defa arkadaslari ile festival e katilacak. Onu birakmaya gidiyorum,otobus ile esim iste,araba onda.
Gec kalktim hemen giyinip ciktik. Eve geldiginde birsey yememis olursam tartilacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…