Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın hanımlar. Bu hafta çok stresli sorunlu geçti. Yürüyüş yapamadım düzenli, yemeklere dikkat edemedim. Buraya bile giremedim. Ve şimdi tartıldım. Geçen hafta 75.550 ile girdiğim yarıştan an itibariyle 78.200 çıktım. Stresten şiştim resmen. 3 kg alacak kadar yemedim net biliyorum ama bu stres beni mahvediyor. Ama çözümsüzüm. Stres yükleyicilerden uzaklaşamıyorum. Zaten asıl mesele de bu. Kısır döngüye girdim çıkamıyorum 😔😔

Günaydın hanımlar. Bu hafta çok stresli sorunlu geçti. Yürüyüş yapamadım düzenli, yemeklere dikkat edemedim. Buraya bile giremedim. Ve şimdi tartıldım. Geçen hafta 75.550 ile girdiğim yarıştan an itibariyle 78.200 çıktım. Stresten şiştim resmen. 3 kg alacak kadar yemedim net biliyorum ama bu stres beni mahvediyor. Ama çözümsüzüm. Stres yükleyicilerden uzaklaşamıyorum. Zaten asıl mesele de bu. Kısır döngüye girdim çıkamıyorum 😔😔
Gunaydin. Cogu odemdir ya. 1 hafta kotu gecti diye salma kendini. Yeni bir haftaya basliyoruzz 💃💃

Eklentiler

• CC0465DB-03C0-4D61-8837-95E832A174CB.jpeg
    CC0465DB-03C0-4D61-8837-95E832A174CB.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Stres sisirir, dogrudur,
Ama cogu da ofemdir lori hakli, salma kendini.

Bu kendin icin, kendini ilk siraya koyup yaptigin bir sey, vazgecme. Zamanla stresini de bu azaltacak, kendine bakmak insana iyi gelir.

Günaydın kızlar 💕 geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim 🤗🫶🏻 ben dün tekrar doktora gittim antibiyotiğe başladım baya ümitliyim antibiyotikten en kısa zamanda toparlarım artık inş🙏🏻 sedulu sedulu sana da çok geçmiş olsun canim A Arrietty_ geçmiş doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle sağlıklı mutlu fit nice yıllar geçir ❤️💐💐💐
Lori Lori cim kızının sınavında başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin 🥰
Umarım başka birsey atlamamısımdır hızlıca öyle üstten okudum geçmişi 🙈 seviliyorsunuz 💕💕💕

Ay benim cok komik oldu tarti,
Sabah kalkar kalkmaz tartildim 61.5

Ay dedim biraz daha yatayim, belki azalir.

Ikinci kalktigimda tartildim 61.6 🤣🤣🤣

Bisey yemedim icmedim, sinir oldum 🙃

Neyse bildirimim 61.6 mecburen, 10 kez tartildim sonrasinda cunku.

-200 gr.
Bu kilolarda 1 kilo 1 kilo verecegini ni saniyon la🤣 ne guzel iste😍

Kızlar ben her ne kadar bu hafta diyet yapamasam da en azından akşamları abartmayaya çalıştım. Spor yok ama hergün en az 7000 adım vardı. Su çok içemedim. Sözün özü artıdayım bu hafta 🙈🤫
Geçen hafta : 70.4
Bu hafta: 70.8
(+400gr)
A Arrietty_
caglacaglacagla caglacaglacagla sen nasılsın eşim ? Sanırım sen de hiç buraya girmedin göremedim mesajlarını? Umarım hersey yolundadır🙏🏻 sen de durumlar nasıl kusura bakma ben bu hafta artıdayım

Kızlar ben her ne kadar bu hafta diyet yapamasam da en azından akşamları abartmayaya çalıştım. Spor yok ama hergün en az 7000 adım vardı. Su çok içemedim. Sözün özü artıdayım bu hafta 🙈🤫
Geçen hafta : 70.4
Bu hafta: 70.8
(+400gr)
A Arrietty_
caglacaglacagla caglacaglacagla sen nasılsın eşim ? Sanırım sen de hiç buraya girmedin göremedim mesajlarını? Umarım hersey yolundadır🙏🏻 sen de durumlar nasıl kusura bakma ben bu hafta artıdayım

Iyilesince birden gitsinler 👍

selam ,stres mutlaka etkiliyordur ama birkac gun icinde yediklerinde odem yapan gidalar var miydi ? belki farketmeden tukettigin birsey sebep oluyordur
Ay benim cok komik oldu tarti,
Sabah kalkar kalkmaz tartildim 61.5

Ay dedim biraz daha yatayim, belki azalir.

Ikinci kalktigimda tartildim 61.6 🤣🤣🤣

Bisey yemedim icmedim, sinir oldum 🙃

Neyse bildirimim 61.6 mecburen, 10 kez tartildim sonrasinda cunku.

-200 gr.

sen o kadar spora nasil gram gram gidiyorsun ben onu anlamiyorum ,sonucta eksisin yinede😉
yeni uyandim evden cikmadan tartilip geliyorum

selam ,stres mutlaka etkiliyordur ama birkac gun icinde yediklerinde odem yapan gidalar var miydi ? belki farketmeden tukettigin birsey sebep oluyordur

sen o kadar spora nasil gram gram gidiyorsun ben onu anlamiyorum ,sonucta eksisin yinede😉

Bu hafta pek kalori saymadim ya,
Duzenli saymam lazim ama tembellesiyorum o konuda bazen. Bir de sebzeme pek dikkat edemedim ozellikle ilk gunlerde, o beni etkiliyor cok. Son 2 gun sebze yedim de oyle eksi geldim bence 😀

Bu hafta pek kalori saymadim ya,
Duzenli saymam lazim ama tembellesiyorum o konuda bazen. Bir de sebzeme pek dikkat edemedim ozellikle ilk gunlerde, o beni etkiliyor cok. Son 2 gun sebze yedim de oyle eksi geldim bence 😀

kalori saymak en etkilisi bencede haklisin canim ,az cok kafadan saysakta bazi urunlerin tahminin ustundede cikiyor
Sebze donemi basliyor artik 😋😋

Karbonhidrat fazla aldım. Farkındayım şişlik yapıyor. Sebze ağırlıklı beslenmeliyim hareketi eklemeyilim düzenli olarak. Yapabilsem neler olacak neler

X