Bugun kizimin sinavlari basliyor
Dua edin plies
Sabah kahvaltiya davetliydim çok yakın arkadaşım. Dedim hiç bise yapma 2yumurta haşlar yeriz ben diyetteyimkendimi tebrik ediyorum çok dirayetli davrandım hiç bişe yemedim
Koreliler cozmus bu isi. Onlarin urunlerine bayiliyorum. Cesaret edip almam lazimTeknoloji gelismis kiz, krem seklinde goz farlari , alliklar falan cikmis (belki cikali cok olmustur ha ha bilmiyom ki). Bunlarla cok kolay, bir de yanlis da yapsan batirmiyorsun sanki, guvenli bizim gibiler icin.
Çok yakın arkadaş olunca hiç sorun olmuyor maksat bı araya gelebilmekOo super , misafirin boylesi de pek guzel olur
37 ye 20 gunum kaldi
be seni daha 30lari başında saniyordumhala genceceik oldugun icin demekki
Benim kizda sabah annem ve babami aramisBaşarılar kızınızaRahmetli anneannemi arardım her sınav öncesi duasını alırdım. Hep derdi Allah diline doğru getirsin kızınızin da Allah diline dogru getirsin
Basarilar gence
Cocuklarin stresi beni bile etkiliyor valla, guzel gecsin kuzunun sinavlari
Sagolun canlarimKizcene basarilar dilerim
Ne güzel denk gelmişBenim kizda sabah annem ve babami aramissagol canim
Sagolun canlarim
Oo tesekkur ederim,
Ben de kendimi daha genc saniyom hep, yasimi soyleyince fark ediyorum
ili
Annem 37 de menopoz belirtileri gostermeye basladiydi, benimki de genetik olarak kapidaysa o zaman gorurum gunumu
Benim kizda sabah annem ve babami aramissagol canim
Sagolun canlarim
Sabah
2yumurta
mantar
Bol yesillikli salata
17.00 nohut salata
19.00 1dilim yaş pasta
Su Yok gibi bişe ölçmedim
6bin adim
Yok çok yemedim ne zamandır canım istiyordu bugün çocuklar almış gelirken dedim yiyim bariSalatalara
Yas pastaya
Guzel yapildiysa kaloriye deger bence, 3. Ogun olmus, cok asmamissindir
Millet cani calismak istemiyor hasta kaliyo. Calisanlar onlarin yerine extra calisiyorKusumu cok calistiriyorlar, o ne kiz oyle 12 saat
Gecmis ola kuzum