- 30 Nisan 2023
- 285
- 953
- 34
Dün yine baş ağrısından doğum gününu görmemişim nice mutlu yıllara canım:)Z zumruduanka_90 gecmis olsun
Bende baslamadim bugun bilerek.
Dogum günüm diye
Kabak aldim yarin icin hazirim
Günaydin
Bisiklet ile geldim ise. Tam tamina 12 km yokus yukari yolun coguu.
50 dk mi Aldi. Rekor hiz
Buranin ne karisina nede havasina guvenilir bamyamKiskandim
Yagiyor gene burada, arabayla ise geldim ben de, ne adim ne bisi
Çayırları bayırları otları iyi diyorlarBuranin ne karisina nede havasina guvenilir bamyam
Nice mutlu yillaraZ zumruduanka_90 gecmis olsun
Bende baslamadim bugun bilerek.
Dogum günüm diye
Kabak aldim yarin icin hazirim
Fondöten sürekli kullaninca öyle oluyor insanlar direkt o tona alışıyor. Bi ben beceremiyorum şu fondöten işini2 gundur fondoten kullanmiyorum. Millet hastamisin diyip duruyomahkumlar bile
Nice mutlu yillara
Günaydın
Arrietty_ mutlu yaşların olsun
Tesekkur ederim kizlarDün yine baş ağrısından doğum gününu görmemişim nice mutlu yıllara canım:)
Benim de kabaklar hazır hadi başlayalım bugün:) ödem mi var yoksa 2gundur hareketli değildim ondan mı bilmiyorum 77.7yim
Bende ikinci öğünü yedim. Kabak ve yoğurt güzeldi:) şimdi de yeşil çay içiyorum:) akşama da inşallah devam ederTesekkur ederim kizlar
Ah su migren belasi
Tartilma kiz,strese girme.
Basladim bende.
Ilk ogunu simdi yedim.
Kabak yogurt aksama kaldi. Boylece kapatacagim günü.
Maden suyu ic bakalim yardim edecekmiAkşam yemeğini de yedim kabak ve yoğurt ama doymadımnasıl yaparım bilmiyorum
Maden suyu hiç içemiyorum yaMaden suyu ic bakalim yardim edecekmi
Koltuga yigildim ben.
Nasil ruzgar var. Resmen yokus asagi olan til daha zor geldi.
Kabagimi yedim,dinlenme moduna gectim. Esim cocuklari aldi disari goturdu. Malum benim kiz yorulmaz nedir bilmez ? Manyak gibi
Dayan bozmaMaden suyu hiç içemiyorum yaşimdi biraz daha tokluk hissi geldi. Sabahtan beri direniyorum inşallah gece bozmam